Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Integra
üzenetére
nincsen problémám. ha úgy tetszik vehetitek bóknak is, hogy akadékoskodom. eddig nem egyszer előfordult, hogy valami értetlenséget tapasztaltam, beírtam ide a TP totyikba és logikus magyarázatot kaptam rá. csak nem mindig jön össze elsőre, ezért vagyok kitartó.
amint mondtam nekem eddig rejtély miért pöcök. azért boncolgattam ennyire állhatatosan, mert reméltem kiderül hogy (számomra) több van mögötte, van valami extra fícsör amiről fingom sincs, kávét főz vagy ilyesmi.
nem fikázás volt a cél, hisz ha megnézed én kaptam azt, hogy "elárulom: SZAR" a tapi. mondhatjuk, hogy ezen felbátorodva a mindenki által hangoztatott "ezerszer jobb" megállapítást hipotézisként értelmeztem, és ehhez kerestem bizonyítást. részemről inkább a kontra részhez tudtam objektíven hozzátenni, ezt le is írtam.
ilyen esetekben jól jön, ha az ember kicsit offenzív, jobbak a válaszok. jelen esetben legnagyobb sajnálatomra csak odáig jutottam el, hogy szereznem kell egy jól beállított xorg.conf-ot, hátha tényleg csak nálam erőlködős. hinni nem hiszek benne hogy lényegi változás lesz, de biztosan kipróbálom. vagy lehet felnyomom a wines T43-on a csúszkát, és megnézem ott milyen a feeling.
ez a végeredmény végülis kielégítő volt információs szempontból, számomra az általános következtetés mindent összevetve az, hogy leginkább az dönt, mihez szoksz hozzá. ezt már nem akartam így leírni akkor, mert adott esetben szükségtelen további pingpong lett volna a vége ezt a megállapítást cáfoló személyes tapasztalatok ismertetésével.
ma ilyen tudományos hangulatom van.
más: tud valaki ultrabay (tudom, nem az) modot az X301-hez, hogy 2,5" lemez beleférjen? ahogy néztem a robbantott ábrákat a csati jó helyen van, az intel SSD is pont 7 mili, szóval elvileg elég lenne egy UB drive keret meggyalulása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest