Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
egyre jobban ajnalom mindenkinek hogy soha a budos eletbe ne vegyen thinkpad bluetooth laser egeret. én még soha az eletben nem vettem semmit ami ennyire ***************************************************************** trágya lenne..... kb fel percenkent dobja el a bluetooth kapcsolatot. a bal gombja random behal. szetszedtem, egyaltalan nem koszolodik el, az segit rajta ha rakursz egyet okollel. viszont total hasznalhatatlan. valamelyik nap mar kidobtam az erkelyrol, de nem lett semmi baja. egyedul annyi igaz azokbol amit leirnak rola hogy "Built like a tank". tenyleg tulel mindent, de egy ki******* tetves szar. a 2000 forintos a4tech egerem nem volt ilyen eskuszom, az kibirt 3-4 evet anelkul hogy barmi baja lett volna, ezt meg 10 ezer forintert vesztegetik a boltban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest