Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigmeus
tag
Sziasztok! Egy kis tanácsra lenne szükségem, ugyanis x60 tabletem aksija megadta magát a napokban, és nem tudom eldönteni, hogy mit kezdjek vele, olvastam olyat h nagyobb feszültség alá rakják és ezzel az eredeti időt fogja biztosítani, de ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom valakinek ez vmi 20 és 30 között mozog? vagy vegyik inkább ebayen egy új aksit ott 8 cellás eredeti 30 posta nélkül? Ott mire érdemes figyelni, mert még eddig nem vettem ott semmit, ezzel kapcsolatban pivninek örülök
Magyarországon az árak hát inkább hagyjuk! És még valakinek esetleg ismerős aki tud alkatrészt szerezni mert sikerült az fn alatt a megrepeszteni mérgemben :S bár még olyan fél centi a repedés csak :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Painkiller - Fókuszban a fegyverek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 - i5 8350u/8GB/256GB SSD/HUN SZép állapot!!!Á++
- Dell XPS 9570 15''-es ultrabook
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- DELL LATITUDE E5490 VILLÁMAKCIÓ! 39.990Ft
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest