Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
próbáltam visszaolvasni, mert mostanra az én T61-em ventije is veszettül zörög. ma már rendesen le kellett fognom a rácsot, mert nem hallottam a telefonkonferencián a másik felet. szóval nem kicsit zörög.
érdekes, mert ez visszatérő dolog. pár napig nyugi volt, előtte gazdasszonyom már ki akarta kapcsoltatni éjszakára, mert a hálóban nem tudott aludni tőle.
tököm már, miért kell ilyen fosokat belepakolni. kérdéseim:
-hol kapok újat postával? vennék párat, ha ez fél évente megpusztul.
-ugye nem kell rézzel együtt cserélnem?
-jól értem, hogy gyakorlatilag az egész házat szét kell szednem, vagy elég fent kibontani?
van valami titok, hogy milyet vegyek (mint ahogy a bill-nél van többféle), vagy mind ugyanez a hulladék pár hónapig menős?
könyörgöm ember a holdon és nem képesek egy darab műanyagot legyártani. azért a fél év 7/24 még mindig csak másfél év munkahelyi használat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest