Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
válasz
Chaser #60269 üzenetére
Egész pontosan hova akarod átrakni?
Én sokat mókolok ilyen földi halandók számára őrültnek tűnő dolgokkal, és bevallom engem is rohadtul idegesít az AUX out LUK elöl elhelyezkedése és elgondolkodtam, hogy fúrnék faragnék a TP-n...
Ketten összedugva fejünk talán még lehet is belőle valami (selejtvagy csoda)
Szerk.: az én elképzelésem pl a TELÓ modem dugó kiiktatása (nem is tudom mire lehetne használnom) a jobb felsőben és oda egy vékony acél lapot befaragni és arra luk és szerelvény Jack aljzat.. a több meg már csak pár centi kábel és forrasztás
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- LG LCD és LED TV-k
- MIUI / HyperOS topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Filmvilág
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell G5 I7 9750 /GTX1650/16GB/1,5 TB
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest