Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    (#34215) mitulabattyi, (#34216) Tim82 : ezt nem tudtam, a T400 nem az enyém, csak használtam párszor, nem állítgattam :B

    VLC tényleg, azt is használtam már régebben, felteszem majd! Köszi!

    Ezt a példádat nem tudom mire vélni egy ssd win7 és hdd xp ... :F ssd t erre találták ki nyilván, hogy gyorsabban bootol a gép :)

    (#34217) Tikakukac, (#34226) sutszi : igazatok van valószínűleg, aida ban be volt kapcsolva a gpu stressz is, videókonvertálásnál meg nem használta a gput gondolom.

    (#34231) sutszi Van benne firewire, esata meg ha kell beletolod egy bővítőkártyával. Háttérvilágítású a bill is és 9 cellás az akku. Amúgy olcsóbb mint a t520 volt kb 20k val (most alakultak át az árak nyilván, hogy megjelent a t530)

    Kicsit túl vannak lihegve a dolgok (billentyűzet, kék enter gomb stb...) úgy érzem ez ilyen divat dolog lett, hogy szidjuk a lenovot, mert hozzá mert nyúlni valamihez. Ki kell próbálni, használni, utána lehet szidkozódni ha nem jön be. Nem véletlen, hogy ezt lépte a Lenovo, én pl pillanat alatt lefújtam a t520 at amikor megtudtam hogy jön a t530 és ebben legnagobb részt az új billentyű volt benne meg az usb3. Ha megnézitek a milyen notebookot topicot látszik az is, h sokan keresnek úgy gépet, hogy legyen bill. világítása. Régi bellentyűvel ez nyilván nem megy. A piac igényeihez kell alkalmazkodni, apple, hp, dell, mindenki billentyű világít, egyértelmű, h nem maradthat le a lenovo. Szerintem ennyiről szól ez a történet. De már mondtam Nektek, szerintem a folymaatos megújulás a kulcs, különben még mindig egy termet foglalna el a pc és leshetnénk a CRT monitorokat :P :))

Új hozzászólás Aktív témák