- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Tudna nekem vki segíteni abban hogy melyik menüpont alatt találom az ujjlenyomat olvasó beállítását?
T61-nél még idegesítő is volt hogy Win install után már azzal kellett legelőszőr xarakodni itt meg a menüt sem találom.Két véglet.GPS:
Én úgy tudom egy rém egyszerű SIM kártya is elég a gépbe mert nem arra kíváncsi a gép hogy milyen szolgáltatás kapcsolódik a SIM-hez hanem fizikailag akarja érezni.
Nekem 3G mobilnetem van így nincs tapasztatalatom hogy egy mezei SIM-mel is megy e de állítólag megy.
Net nem kell hozzá mivel a kocsikban lévő GPS-eknél sem kell net csak egy vevő egység ami jelen esetbe ugye bent van a gépbe(noti).
Egy GPS készüléknél is a kütyüt kell megvenned meg a szoftver-t és működik.
A thinkvantage GPS-szel sokat nem érdemes vacakolni mint látszik nekem sem nagyon sikerült működésre bírni.Bár ez nem azt jelenti hogy másnak nem sikerül.
Vision tanácsára letöltöttem az IGO8-at de amit első körbe találtam azon csak MO. térkép van. Jelenleg Ausztriában vagyok így sokat nem tudok mondani róla.Útközbe töltöttem le mint az fentebb írtam. Majd még utána olvasok mert úgy tudom GPS-es kütyükről is le lehet venni a PRG.-t és vhogy lehet belőle csinálni PC version-t.
Igazából nem tudom utána kellene jobban olvasni nem akarok hülyeséget írni.Még annyi hogy nekem előszőr nem akarta érezni a SIM-et, ezért ha vki ilyennel találkozik igazítsa meg.Van a SIM-alatt egy ilyen kis műanyag lap amin van egy kivágás ami eltakarhatja a SIM-en lévő érzékelőket. Lényeg az hogy be lehet rakni rosszul.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest