- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
egyébként, arról beszélek, hogy composite kikapcsolása után, inditok pl egy terminalt, és átméretezem azt, és miközben átméretezem, az egész ablak villog agybafőbe. az micsoda? jézus isten.. [link] <<< ha epilepsziás lennék, már rohamot kaptam volna. nem a csodás animációkra kell a gpu gyorsított desktop, hanem hogy egy ablak méretezés ne legyen már 100% cpu terhelés.. meg laggos ennyire.. windowson ha egy ablakot méretezek semmi villogás meg laggolás nincsen. 60FPS minden.
nekem a fícsör a csomagkezelő, az hogy ha kell 10 perc alatt komplett szervert (vagy desktopot) csinálok gyak vakon (copy paste-tel), az ssh, az rsync, a tmpfs, a mentés-visszaállítás, a logika, a minimalizmus (ami hatékonnyá tesz, mert szemben az eye candyval az én teljesítményemet növeli) és az hogy az én igényeim szerint rakhatom össze a dolgokat.
ez nagyon jó dolog, csak kár hogy desktopon ezzel semmire se megyek. jó itt szar, de legalább ha egy szervert akarnék felhúzni, az fasza lenne !
egyébként az elég sokat mond a gondjaidról, hogy ez a gpu-gyorsítás meg az animált menü a fő issuelist tétel. adj neki egy kis időt és egy kis nyitottságot és akár össze is melegedtek.
estefelé már nem szopni szeretnék, hanem élvezni a technika által nyújtott lehetőségeket.
nem pedig azt bámulni, hogy jé, ez se működik. jé AZ SE! nahát, ez se működik, ez így laggol. az úgy laggol. hopp ez el crashelt...
sokat elmondd a linuxról, hogy hupon is a legtöbb ember már windowst használ DESKTOP os-nek.. mert megunták a szopást..
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 5 5500u/16GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Update 09.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest