Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
atesss
üzenetére
nálam linux van, ott az initrd-be kell belerakni a kártya driverét (kernel modulját). a hdd elején 1gb hely, onnan tölti be az initrd-t, az meg már minden mást a kártyáról.
winről nem tudok nyilatkozni, de ez a "100mb partíció" az, amit emlegetni szoktak. ahogy olvastam ott sem gond a hdd-ről indítás.
hogy megy-e jól az relatív, nem egy intel x25-m, de nekem tökéletes. ez 32 gb-s mlc, ami 25 gb formázás után. 110 eur volt amazon.de-ről. nem egy ár / érték bajnok, de nekem ez elég és szükséges. nyilván erre nem szaksz wint röhöhö.
amit a t520 és msata bigyóról írtam az puszta feltételezés, mindenesetre logikusnak hangzik. nem nyilatkoznék arról mi mehet bele és mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Call of Duty: Black Ops 7
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest