Hirdetés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
válasz
audi100td
üzenetére
Igen ilyesmire gondoltam én is.
Viszont én le nem cserélném a windows-t linuxra.
Nem régóta ismertem csak meg a linux rendszereket, suli miatt muszáj volt viszont belemászni egy picivel mélyebben is. Nekem elég nehézkes mindennapi használatra, plusz ha laptopot használok pláne nem cserélném le, mert az akksi idő is lényeges szempont.Előtte nem igazán csináltam semmit a laptopon, végigmentem azokon a lépéseken, amiket írtál lapa. Lehet megpróbálom majd újra.
Egyébként kíváncsi voltam arra is, hogy mindig mondjátok, hogy ez nem olyan jó gép, mint a T,X, és emellett ezek az elektronikai részek amik az X-eket jobbá teszik fogyasztásban vajon itt milyen minőségűek. Mondjuk a proci itt azért jóval többet tud fogyasztani már csak a csíkszélessége miatt is, mint a többi, amiken le lettek futtatva korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Linux kezdőknek
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7420 14" FHD IPS (90% sRGB, 400nit) i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem régóta ismertem csak meg a linux rendszereket, suli miatt muszáj volt viszont belemászni egy picivel mélyebben is. Nekem elég nehézkes mindennapi használatra, plusz ha laptopot használok pláne nem cserélném le, mert az akksi idő is lényeges szempont.