- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
modeller #16362 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Nem fikáztam, csak már kifogytam az ötletből, hogy kerestessek a google-lal, hogy választ is találjak.Egyszerűen imádom, amikor olyanok fikáznak egy rendszert akiknek fogalmuk sincs róla...
Nem állítom, hogy fogalmam van róla, de ha többszöri nekifutásra, órákon keresztül csak olyan fórum/blogbejegyzéseket olvasok, amik változó szinességgel az én problémámat írják körül, megfejtés nélkül, akkor hadd feltételezzem, hogy nem bennem van a hiba.
(Hangsúlyozom, egyik operációs rendszerrel szemben sincsennek érzelmeim: DOS, Palm, WinMo, Linux, windózok mind megvolt, '99-2000-ben még Mac-en is dtpztem, nekem csak a megoldandó problémát jelentik, lényegtelen, hogy minek hívják az OS-t, ha a megoldásra nem találok leírást, akkor az még nem mindenkor az én hibám.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest