Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cuko

aktív tag

Sziasztok,
    Tudnatok szemelyes tapasztalattal szolgalni a T14 intel vs Ryzen hutesevel kapcsolatban? Tobb forumon lattam emlitve, hogy a Gen1 intelesek nincsenek jol optimalizalva, a hutesuk alap terheles mellett is hangos. Ez mennyire all meg?
    Azt lattam, hogy a Ryzenes 2 hocsoves, mig az intel csak 1 hocsoves modul elvileg.

Illetve a touchscreenes kijelzok kozott van szignifikans, erezheto kulonbseg?

Az a problemam, hogy hetek ota keresek Ryzenes es touchos T14-et, amit bovithetnek 32GB ramra. de a Ryzen / touchscreen / 32GB ram harmasbol csak ketto van meg max. Ezert szeretnem merlegelni a kompromisszumokat.

Erdeklodtem a milyen laptopot vegyek topicban is, de nem kaptam valaszt. A lenyeget idemasolom:
    Szeretnem lecserelni/frissiteni a munkagepemet, ami egy T480s (i5-8250U, 16GB ram, 256GBB SSD, fHD matt touch).
    Elsosorban erosebb proci + tobb ram + nagyobb SSD-ben gondolkozom, a Lenovo billentyujet megszoktam es nagyon szeretem, szoval elsosorban Lenovokat neztem: T14 / T14s / X1 Carbon. Ezek kozul a Carbon ugye felsobb kategoria / dragabb, illetve azt olvastam, hogy a billentyuzete is mas, szoval elsosorban a masik kettore koncentraltam.

Ugy lattam, hogy a Ryzenes T14/s-ek jobbak, mint az intelesek, illetve hogy a T14 hutese jobb, mint a T14s-e. A kijelzoket tekintve nem talaltam informaciot, hogy melyiket erdemes venni.
    Ezek alapjan nekem a legjobb konfiguracio T14 touchscreennel, Ryzennel, 32GB rammal, es 512GB SSD-vel lenne. Letezik ilyen? Van mas alternativa, ami szerintetek ezek alapjan jobb lehet (akar mas marka is) nekem?

:R

Új hozzászólás Aktív témák