Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
vicze
üzenetére
Tehát ezek üzleti laptopok Enterprise környezetbe, ahol mindenki SD kártyával rohangál. Nyilván az én példám a "a csavaros", csak tudnám mi...

Na és ki a tököm írta le, hogy mindenki SD kártyával rohangál? Ez a csavaros, erre utaltam. A szavakat 1-2 helyen áttoldalékoljuk vagy beszúrunk valamit és úgy tűnik igaz is lesz. Nem.
Az hogy elkezdesz terelni más dolgokra egy dolog, leragadtál 20évvel ezelőtti szinten és ennyi.
Én terelek? Én terelek?
Olvasd már fel hangosan amit válaszoltál arra amire írtad. Gyorsan alany, állítmány, tárgy. Hát besz@rok.Berekjuk a "Régen minden jobb volt" örökzöldet, és nem mutatsz egy azonos kategóriás üzleti laptopot SD olvasóval.
Oké, akkor újfent leírom: azért, mert az érvelési hibádat nem szándékozol észrevenni még nem én vagyok a hülye.
És ebben a pillantban leszel pont nevetséges, tudod nagyon jól hogy nincs csak hát akkor még a végén nem lenne igazad az meg nem mehet..
Az. Nevetséges. F@sznak állok bele én ilyenekbe, mikor tudom, hogy ez lesz. Jó éjt, befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- LEGO klub
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Robotporszívók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- iPad topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- HP Ryzen 5 GAMER Laptop(HIBÁS)
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Olvasd már fel hangosan amit válaszoltál arra amire írtad. Gyorsan alany, állítmány, tárgy. Hát besz@rok.