Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz vicze #108433 üzenetére

Tehát ezek üzleti laptopok Enterprise környezetbe, ahol mindenki SD kártyával rohangál. Nyilván az én példám a "a csavaros", csak tudnám mi... :F

Na és ki a tököm írta le, hogy mindenki SD kártyával rohangál? Ez a csavaros, erre utaltam. A szavakat 1-2 helyen áttoldalékoljuk vagy beszúrunk valamit és úgy tűnik igaz is lesz. Nem.

Az hogy elkezdesz terelni más dolgokra egy dolog, leragadtál 20évvel ezelőtti szinten és ennyi.

Én terelek? Én terelek? :DDD Olvasd már fel hangosan amit válaszoltál arra amire írtad. Gyorsan alany, állítmány, tárgy. Hát besz@rok.

Berekjuk a "Régen minden jobb volt" örökzöldet, és nem mutatsz egy azonos kategóriás üzleti laptopot SD olvasóval.

Oké, akkor újfent leírom: azért, mert az érvelési hibádat nem szándékozol észrevenni még nem én vagyok a hülye.

És ebben a pillantban leszel pont nevetséges, tudod nagyon jól hogy nincs csak hát akkor még a végén nem lenne igazad az meg nem mehet..

Az. Nevetséges. F@sznak állok bele én ilyenekbe, mikor tudom, hogy ez lesz. Jó éjt, befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák