- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Graphics #105417 üzenetére
Szerintem nincs olyan fórumtag itt, akinek ne lenne utángyártott akkuval pozitív tapasztalata is. Nekem is van, nemrég tettem (EC mod után) X230i-be egy 9 cellás, Sanyo cellákból álló Green Cell akkut és eddig jónak tűnik, igaz, kevesebb üzemidőt hoz, mint a gyári 9 cellas hozna szerintem (5-6 óra Linux alatt, de valószínűleg ki tudnám tolni kb. 7 órára még kísérletezgetéssel, energiatakarékossági beállítások további csiszolgatásával). Ráadásul itthoni beszerzés és van rá garancia.
Merítésem, statisztikai mintám viszont nincs és csak a saját pénzemmel, gépemmel játszom; nyugodt szívvel nem fogok ajánlani másoknak sem utángyártott akkut, sem utángyártott töltőt.
Az AliExpress-es akkurendeléstől én eleve fázom, a más által a topikban már említett Kingsener néven futó gyártótól például végül nem léptem meg. Igaz, ott most más gondok is vannak, amik miatt úgy általában kétszer meggondolom, hogy érdemes nekem azért parkoltatnom kínai eladónál pénzt, hogy aztán úgyis refund legyen a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Nők, nőügyek (18+)
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest