Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz Graphics #105417 üzenetére

Szerintem nincs olyan fórumtag itt, akinek ne lenne utángyártott akkuval pozitív tapasztalata is. Nekem is van, nemrég tettem (EC mod után) X230i-be egy 9 cellás, Sanyo cellákból álló Green Cell akkut és eddig jónak tűnik, igaz, kevesebb üzemidőt hoz, mint a gyári 9 cellas hozna szerintem (5-6 óra Linux alatt, de valószínűleg ki tudnám tolni kb. 7 órára még kísérletezgetéssel, energiatakarékossági beállítások további csiszolgatásával). Ráadásul itthoni beszerzés és van rá garancia.

Merítésem, statisztikai mintám viszont nincs és csak a saját pénzemmel, gépemmel játszom; nyugodt szívvel nem fogok ajánlani másoknak sem utángyártott akkut, sem utángyártott töltőt.

Az AliExpress-es akkurendeléstől én eleve fázom, a más által a topikban már említett Kingsener néven futó gyártótól például végül nem léptem meg. Igaz, ott most más gondok is vannak, amik miatt úgy általában kétszer meggondolom, hogy érdemes nekem azért parkoltatnom kínai eladónál pénzt, hogy aztán úgyis refund legyen a vége.

Új hozzászólás Aktív témák