Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz silentkiller #6960 üzenetére
Köszi otthon kipróbálom!
Jorgos01 : Frissitett, és minden vissza ment szépen angolra nálam...
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
ultio
aktív tag
válasz silentkiller #6750 üzenetére
A Notify tudja ezt, de az ingyenes verzióban nálam csak egy edzés jelenik meg. Úgy tudom, hogy az ingyenesnek is szinkronizálni kellene az edzéseket.
Hogy nálam miért nem történik meg, nem tudom.rasti rusti
-
Jorgos01
tag
válasz silentkiller #5210 üzenetére
Nekem (bár Android) elég rapszodikus a óra.
Volt, hogy két kerékpározást sikerült neki szinkronizálni, de például legutóbb a kerékpár, futás, kerékpár aktivitásból csak az utolsót szinkronizálta, a többit nem.
Az alvásmonitorozásról pedig itt írtam [link], amivel szintén nem vagyok megelégedve.
Azon kívül, hogy napfényben nagyon jól látszik, nekem egyenlőre egy kicsit csalódás, mert az alvás-aktivitás mérés (amire lett véve) nem igazán tökéletes.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
somez
tag
válasz silentkiller #5180 üzenetére
A fordítás igazából már kész, de ha van bármi ötleted, javaslatod, dobj privát üzenetet.
Persze ha akarod be is regisztrálhatsz és az egészet átírhatod magad, nincs lekortlátozva. Csak szerintem jobb ha egy ember kezében van a dolog.Living on Earth is not easy but it comes with a free trip around the Sun every year.
-
szebe
addikt
válasz silentkiller #5153 üzenetére
Se a gyári appban. se az Amaztools-ban nincs (vagy nem találom ) a Strava szinkront. Viszont gpx-ben exportálható, onnan mehet Strava-ba. Tény, hogy nem a legpraktikusabb, de jelenleg nincs jobb.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
somez
tag
Szia!
AmazTools iOS-en tud Stravaba exportálni, de körülményes, mert nem automatikus.
Leszinkronizálod a Bipet AmazToolsban, ezután megnyitod a legutolsó tevékenységedet, majd ott exportálás és Strava. Csak így megy.Mattia Fochesato a fejlesztő, ha akarsz tőle esetleg kérdezni: dev@mattiafochesato.com
Én a magyar fordításban segítek, a bétában már benne van a magyar nyelv is.Living on Earth is not easy but it comes with a free trip around the Sun every year.
-
mistvan68
tag
Szia!
Van Bip-em és Stratos-om is.Bip-en nem találom, hogy hol érhető el a Strava szinkron,de a Stratos-on igen .
Üdv.István
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest