Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsgyver70
aktív tag
Sziasztok! Bip S-re váltottam, meg vagyok elégedett vele, de auto DND-nél alvás után nem kapcsol ki a dnd mód. Másnál mi a tapasztalat?
-
mucsgyver70
aktív tag
Gearbest-en akciós 51.6$, kuponkód: gbce.
-
mucsgyver70
aktív tag
A 1125-ös hibára. Ha angolra állírjátok a telefon nyelvét, visszaáll az óra! Utána vissza lehet állítani magyarra. Tesztelve!
-
mucsgyver70
aktív tag
54$ Gearbesten, kuponkód: DANY0188
-
mucsgyver70
aktív tag
Új funkció, emlékeztetőt lehet beállítani a legújabb mifitben.
-
mucsgyver70
aktív tag
Gatgetbridge firmware frissítésnél tönkretette az órámat!
Csak a mifittel ajánlott az fw cssere! Úgyis az a legújabb és az angol nyelvet is tartalmazza! -
mucsgyver70
aktív tag
Miért van a mifit szerint szerda, mikor a bip szrint is csak kedd van?
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #450 üzenetére
Az enyém ugyanezt csinálja. Gearbestről van az enyém is.
Megreklamáltam, azt írtam hogy így érkezett. Vissza akartam küldeni, de ők nem voltak hajlandóak címet küldeni a harmadik kérésemre sem, pedig a paypal fizetné a visszautat. Viszont felajánlották hogy 35$ visszautalnak és megtarthatom a rosszat, így ezt elfogadtam. Igaz 57$ volt az óra, de a másodikat már 30$-ért vettem. -
mucsgyver70
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #440 üzenetére
Nekem is ez a helyzet, de nekem firmware frissítés közben újraindult, azóta ilyen. Nem találtam rá megoldást. Tölteni próbálnám a helyedben, hátha valami watchface lezabálta az aksit , mást nem tudok javasolni.
-
mucsgyver70
aktív tag
46$ dolcsi most a bip gearbesten, kuponkód: gbbf045
-
mucsgyver70
aktív tag
Sziasztok. Megjött a másik bip-em. Custom watch face-t szeretnék használni, de nem merem feltölteni, nehogy meghaljon ez is. Notify progival tölött már fel valaki watch face-t? A gatgedbridg-ben nem bízok.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
vampire17 #118 üzenetére
Sajnos töröltem a párosítást. Mifit, notify, gadgetbridge, ezekkel próbáltam, és másik telóval is. Látják, csak csatlakozni nem tudnak. A mifit nem is találja. Amikor újraindult frissítés közben a gatgetbridge-nél, folyamatosan próbálta keresni hogy befejezze, de már nem találta.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
vampire17 #116 üzenetére
Mivel nem tudom engedélyezni a párosítást, nem kapcsolódik. Notify írja egyedül hogy megtalálta, de ott sem hajlandó rendesen csatlakozni. Firmware verziónak 0-t ír a notify , és nem tudom frissíteni benne. Az az irónikus az egészben, hogy fölöslegesen flasheltem mikor már benne van az angol nyelv a legújabban, csak elő kell csalogatni.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
szabi__memo #114 üzenetére
Nem sikerült megoldani. Más fórumokon sem találtak rá megoldást, marad a várakozás, de nem fűzök hozzá sok reményt.
-
mucsgyver70
aktív tag
Sziasztok. Gatgetbridge-el frissítettem firmwaret amikor is az óra előbb fejezte be frissítést mint a program. Újraindult, és most nem csinál semmit, bluetooth eszközként látszik, de nem tudok csatlakozni rá, és semmivel nem tudtam firmwaret rátölteni. Neten több ilyen eset is van, de megoldást nem találtam. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth hangszórók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest