Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #55952 üzenetére
Örök hála
Köszönöm szépen
Átraktam 6-ra csatornát és pikk-pakk csatlakozott.
Köszönöm szépen a segítséget.
-
Doblós
aktív tag
válasz
donjohnson #55926 üzenetére
Igen,már látja,win 10 is rákerült,hasít,már amennyire elvárható töle
-
Doblós
aktív tag
válasz
donjohnson #55922 üzenetére
Köszönöm,holnap neki is ugrom
-
Doblós
aktív tag
válasz
donjohnson #55920 üzenetére
Win 10 van rajta,de csak 8.1 a plafon bios,ami választható.Nem csináltam még ilyet,szóval abszolút laikus vagyok a témában
-
válasz
donjohnson #55897 üzenetére
Nem lett jobb, megy vissza a Win10 egyelőre, ott nem csinálta ezt.
és 10-ből 5x sajnos fekete képernyővel indul. Driver gond lesz, remélhetőleg.
Ha hardveres lenne, akkor HDMI-n se adna képet, a kijelzőnél pedig nincs kábelprobléma.
-
válasz
donjohnson #55897 üzenetére
Kézzel leszedtem az Intel UHD drivert, aztán újra feltette, most jónak tűnik, de ja, akkor csinálta ezt, amikor kikapcsolt a kijelző.
-
tylerddd
veterán
válasz
donjohnson #55875 üzenetére
Ez felment Win11 alá, de nem látok érdemlegeset, ugyanúgy inaktív a forgatás zárolása gomb. Viszont letiltottam ezt az érzékelőt, így nincs vele gond. Nincs rá szükség.
-
tylerddd
veterán
válasz
donjohnson #55875 üzenetére
Köszönöm, meg fogom próbálni!
-
zolnagy
őstag
válasz
donjohnson #55731 üzenetére
Nem, ha elolvastad, eredetileg a gyártási dátumot akartam megtudni. Ehhez kellett a SN, amit meg a hp egyik oldala sem fogadott el, lásd fent. Minden egyes próbálkozásom ugyanazt a SN-t adta. A support assistant meg kiírta az eszközállapotban. Egyébként ő is ugyanazt a SN-t találta, de ez most mellékes.
-
zolnagy
őstag
válasz
donjohnson #55729 üzenetére
Köszi, de közben a hp support assistant megoldotta.
Régen (20 éve) használtam az aida-t, de most a hwinfot használom, ha kell valamire, pl a hőmérsékletek csekkolására. -
zolnagy
őstag
válasz
donjohnson #55724 üzenetére
Köszi, de ez ugyanazt hozza, ami a hátlapon is van és amit nem fogad el a hp support oldal
-
cigam
titán
válasz
donjohnson #55093 üzenetére
Köszi, de ez egy üres oldal:
Hopsz, az a fránya reklámblokkoló... De így se. jobb:
-
cigam
titán
válasz
donjohnson #55091 üzenetére
Azon már túl vagyok, sajnos nem segített. Viszont ha csak aksiról megy, és már merülőben van, hangosan pityeg. A CapsLock sem világít ha nyomkodom, szóval nagyon halottnak tűnik.
Van márkaszerviz? A HP oldala egy vicc:
Egy kvízt kell kitölteni aminek a vége:
-
válasz
donjohnson #55047 üzenetére
Köszi!
A gond az itt is hoghy a gépház, hálózat és internet -->mobil-on belül is azt írja: helyezzen be sim kártyát...
Hát az már benne van... azaz sehogy/sehol nem tudok amúgy pin kódot beállítani (nincs is PIN kód a SIM-en) -
totron
addikt
válasz
donjohnson #54954 üzenetére
Vagy emeld ki egy kézzel a szekrény mögül, máris plusz bevilágításokkal számolhatsz kijelző terén. Hímestojás-korszak.
-
válasz
donjohnson #52449 üzenetére
Legfrissebb BIOS van a gépen...
-
csubuka
addikt
válasz
donjohnson #52196 üzenetére
Köszi a választ!
SeniorTilla:
Köszönöm a választ! Végülis szerintem céges környezetben igen sokan csak a dokkban tartják a gépet, lecsukott állapotban. Én is a céges T580-at az utóbbi időben úgy használom., csak rádugom az USB dokkra és nem nyitom ki. A foltossága meg már jóval korábban jelentkezett, amikor még nem így használtam, gondolom mert ipari hulladék amúgy. Sajnos tényleg.
De köszönöm, ennek tudatában leszek innentől akkor. De sajnos itt a rokonnál nagyon más megoldás nincs, mert asztali ebben a helyzetben ide nem jó, és az egy nagy külső monitor a favorizált példány. A kijelzőért nem olyan nagy kár mert csak 1366*768-as, mezítlábas és ez már a kukáig asztaliként fog menni, ahogy én nézem.
-
csubuka
addikt
válasz
donjohnson #52193 üzenetére
Köszi, persze az működhet, csak gondoltam megkérdem, hátha van valami megoldás a billentyűs indításra :-) BIOS mod vagy mittudomém
SeniorTilla:
Miért problémás ez a villamos hálózat bekapcsra indulás? Helyhiány miatt rgy íróasztal billentyűzet részében van, a hőmérsékletek abszolút rendben vannak...
Még annyit tehetek max, hogy veszek egy dokkolót hozzá, de a billentyűzet kihúzható tálcát akkor is minden kikapcsoláskor ki kéne húzni...
-
válasz
donjohnson #38384 üzenetére
Ha nem öntöttél bele semmit, akkor garban kicserélik a billentyűzetet.
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #38384 üzenetére
nyomogattam a széleit és most úgy néz ki megjavult.
újra enyhén "kattogós" a hangja, nem olyan tompa, mint ami be akar ragadni.micsoda gyenge minőség, hihetetlen. azt hinné az ember, hogy csak a lenovo thinkpad-eket érinti ez az újfajta szigetes billentyű őrület.
-
válasz
donjohnson #37265 üzenetére
Pff.
/szép/
Volt itt a T-s szaki azt annak az x éves thinkpadje tudta mindkettő opciót és volt rajt auto is (tehát automatán érzékelte frekitől függetlenül...) ez a HP meg csak a 2.4-estEzt lehet amúgy cserélni a notiban garivesztés nélkül?
L
-
kozmy
őstag
válasz
donjohnson #37105 üzenetére
Nekem pl egy t-mob stick driver okozott ilyen problémát, de az alaplapi chipset drivert újra telepítettem meg a GPU drivert és meg oldotta ezt a venti felpörgés problémát. De okozhatja vírus is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest