Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diobioesz1
tag
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
xlife11 #43063 üzenetére
Nem igazán értelek.
Chipset driver a HP oldaláról kellene.A HP Pavilion 15 az még édeskevés, pontos modell kell.
Utána valószínűleg menne a VGA driver telepítése is.Merthogy:
"No AMD Graphics driver installed, or the AMD driver is not functioning properly. Ezután pedig felkér hogy telepítsek egyet." Hát ennél egyértelműbb üzenetet hová akarsz? -
SZIGMA
aktív tag
válasz
xlife11 #43061 üzenetére
"de amint rákattintok, hibaüzenetet dob, hogy hiányzik neki valami"
Na ez segítene igazán, ha leírnád a hibaüzenetet."Net 4, 4.5 része a rendszernek nem?"
WIN10-nél nem tudom,én még nem kínoztam vele magamat, elég a 8.1."Chipset driver tudomásom szerint fent van."
A chipset driver meséli el a rendszernek,hogy itt bizony kik vannak, így a dedikált videokártyás notiknál muszáj ezt első driverként telepíteni, aztán mehet az integrált és végül a dedikált."A driver nem egyszerre kezeli az integrált és a dedikált gpu-t? Elvégre crossfire a rendszer, ha jól tudom."
Ha chipset driver miatt a rendszer nem tud arról,hogy neki ezt is kezelnie kellene,akkor nem is fogja. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest