- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arms
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hp compaq presario cq61 laptopom, és bekapcsolásnál a ventilátor felpörög azonban a kép sötét marad, a caps lock és a num lock ledje pedig folyamatosan villog 4 másodpercenként szünetek nélkül. A HP oldalán azt találtam hogy az egy villanás CPU probléma, a folyamatos villogás pedig adapter probléma, de azt is írják, hogy a hibakódok kis szünet után ismétlődnek. Szóval nem tudom, hogy ez a cpu hibakódja csak ismétlődik, vagy adapter probléma. Sajnos nem találtam olyan adaptert ami jó lenne bele ezért nem tudtam letesztelni. Nem tudjátok esetleg, hogy ez most akkor melyik probléma lehet?
Köszönöm!
-
Arms
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Compaq Presario CQ61-420SH WD436EA típusú laptopom amiben egy HD4330 típusú vga van, és az lenne a kérdésem, hogy ezt le lehet e cserélni vagy integrált.
Köszönöm a válaszokat!
Arms -
Arms
csendes tag
XP
sp3
-
Arms
csendes tag
De ha kihúzol nem kapcsol vissza
-
Arms
csendes tag
És meg tudnád mondani hogy az oprendszerben hol?
-
Arms
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy hp compaq 610-es notebookot netezni és az lenne a problémám, hogy mióta rádugtam a hálókábelt miután kikapcsolom a gépet magától újraindul. Amikor elindul a bal alsó sarokban kiírja, hogy weak on lan, ezt megpróbáltam kikapcsolni a biosba, de hiába állítom disabled-re ugyanúgy visszakapcsol.
Remélem valaki tud segíteni. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest