- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
esde
tag
Kicsit megkésve, de most már úgyis mindegy mert meg lett rendelve a laptop.
Utánanéztem vidkártya nem jobb, sőt 3dmarkot elnézve jobb a 530mx, ehhez a procihoz nem igazán értek annyi jött le (lehet hüyleséget mondok) tehát a kinézettem 2,1ghz ez meg 2,2ghz nem nagy különbség. Plusz a 250gb samsungnál. De mostmár kár is meggyőzni mert már rendelésen van. -
jorden06
senior tag
Tudnék neked érdekes dolgokat mesélni az alkatrészekkel kapcsolatban, de inkább ne akard tudni, hogy néz ki egy alaplapcsere. Ny-Euban tényleg király a HP (Hollandiában van a bázis), de ahogy haladunk keletre nem csak az alkatrészek szállítási ideje nő meg, hanem a szervizesek hozzáállása is progresszív romlik (természetesen tisztelet a kivételnek
).
Az új alkatrészekkel egyébként általában nincsen gond, mivel a gyárak szeretnek gyártani abból mindig van raktáron, nekem is volt már billentyűzetnél pl 1 napos csere, de amikor használtat szerelnek be jönnek a gondok.
-
Tikakukac
titán
Persze, be lehet szívni. Kopp-kopp 3,5 éves DV5 naponta megy 15 órát és kódol szerkeszt agyba-főbe és meg sem nyikkan, de ott a kisördög ha nincs gari.
120k-ba ez fér bele sajnos. Vagy egy kolléga ajánlott egy Thinkpadot, de arra meg abszolút nincs gari, és az még gázosabb. Nem tudom mi legyen, megnézni meg fogom mindenesetre.rizso: Ha van 1 szerviz ami megeszi így is akkor már jó. Csak tényleg legyen valami tutiság, mert így reckíros a dolog. 30k-val drágább a papíros változat. Ha egy 10-et bele is alkudok ami lehetetlen 20k marad a leendő tulajnak amit le kell nyeletnem...
asound: Igen ezt tudom, itt a kérdés, hogyha baja van akkor a szerviznek is elég-e ennyi...
-
Tikakukac
titán
Még 1 éves sincs (gép szerint). Meg fogom nézni, elviekben karcmentes és minden más buherától is megmenekült. Ha nincs fizikai sérülés akkor annyira könnyen nem döglenek a gépek. Én 4 éves Thinkpadot is bőven megvettem vizsgálás után.
Ennyi a keret sajnos és nem magamnak lesz. Ütve-vágva viszont annál inkább, így azért inkább egy fém vázas üzleti noti, mint bármi más. Leginkább kocsival lenne hurcolva amúgy. Ez a garis kérdés viszont csípi a csőrömet egy kicsit... -
amol
addikt
Ha kapsz csereigazolást akkor lemondasz a gépedről és beballaghatsz a kereskedőhöz egy újért, vagy ha nem tudnak azonos típust biztosítani akkor levásárolhatod az árát (ezért írtam hogy nem vagy vele sokkal előrébb). Kereskedőtől függ, de van esély arra is hogy kiharcold a vételár visszatérítését mondván nem tudnak neked megfelelő készüléket adni. A gyártó jóváírja neki.
Probookom nem volt, de ezek szerint annak sem bontják a tetejét. Igen, az inverter is benne van. Melyik szervizről van szó? -
dh66e
veterán
A HP-val nincs a notim hibátlanul üzemel,de én tv-t cseréltettem egy olyan hiba miatt amit nem tudtak orvosolni,2hétbe tellett mire megértették hogy úgy is én nyerek pedig minden lehetőségre nyitott voltam,de egy pofátlan ajánlat a részükről és már nem voltam olyan rugalmas és már a pénz visszafizetést is megpendítettem ekkor. Kértem egy újat és kaptam is.
Semmi veszteni valód nincs, a szerviz sokadik nekifutásra sem tudja megjavítani, a garancia él ilyen esetben tehát cserekészülék vagy a pénzvisszafizetés marad.Sok sikert. -
dh66e
veterán
Egyértelmű a helyzet ilyenkor.Írsz egy mailt a Hp-nak megírod mi a helyzet és hogy azonnal kérsz egy csere készüléket mert nem tudfsz dolgozni hónapok óta,ha nincs ebből a típusból akkor egy olyan újat ami neked megfelel abban az árban ami a tiéd volt amikor megvetted.
Lehet hogy kekeckednek,de ne hagyd magad mert nálad a pont. -
Z86
őstag
Nekem mindenféle zavaró körülmények miatt egy optikai meghajtó csere tartott 6 hétig, szóval minden előfordulhat.
Amúgy nem természetes, de előfordul az ilyesmi, gondolom nem küldik hozzá az alkatrészt. Én a helyedben a szerviz vezetőjét nyaggatnám, hátha meg tudja gyorsítani a folyamatot. -
Thusor
őstag
Szerintem kifogtál egy rossz példányt. Általánosságban szinte csak jókat tudok mondani a HP gépekről és a szervizükről. Budapesten egyébként a Notebookstore szervizébe érdemes vinni a gépeket...nagyon jók. A páromnak már szereltek ott, és gyorsak voltak. Nekem eddig még nem igazán volt így velük dolgom a saját gépem esetében mert helyszíni garis.
Ami a garanciakiterjesztést illeti, azt úgy tudom, hogy csak a gép megvásárlásától számított 1 hónapon belül teheted meg. Ha jól emlékszem akkor már módosították az 1 éven belüli garancia-kiterjesztést.
-
adnoctum18
senior tag
Ha már akku:
2540pNyilván nagy a szórás az akkuk között, de nem állítanám hogy gyengébb a HP.
A Thinkpadem akkuja is kb így nézett ki ennyi idős korában.
Sosem veszem ki a gépből, mindig benne van. Annyit csinálok hogy legalább két hetente lemerítem ha asztalon van. Az elmúlt időszakban majdnem naponta lemerült, mert egyetemre mászkáltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest