- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
-
ló úr
őstag
válasz
pmheros #42669 üzenetére
Szia. Nézegettem ezt a lapost neten. Lenne pár kérdésem ha nemgond
Annyi h én Celeronos verziót néztem. Nekem az elegendő. De gondolom a proci kivételével a többi dolog ugyanaz egy i5-ös berzióban is.
A lapi milyen? Halk? Szerelési minőség? Képernyő színvilága, betekintési szögei?Illetve ezt a hozzáértőknek is. Van egy Probook 6460B. Sandy celeronnal. Érdemes e váltani a G4-Re ha a Probook hibátlan és nem is szükséges erősebb gép nekem!?
-
beholder00
tag
válasz
pmheros #36902 üzenetére
köszi, próbálkozok. javított link. full hd-nak nagyon örülök. Asusban nincs full hd, viszont aluminium ház és 6Kval drágább. Még tesztelem, van rá 8 napom aztán ha nem vált be váltok
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pmheros #36761 üzenetére
Köszi ezt majd megnézem [link] , ha beszereztem az SSHD -t !
Amúgy van némi tapasztalható sebességbeli különbség SSHD és SSD közt (nem sok) , nekem volt notiba 256GB -os mSata3 SSD , 750GB Momentus XT (Sata3 7200rmp) és PC-be 256GB SSD (Samu 840Pro) és a 840Pro az nagyon ott a TOP -on ! (5év gari is odaver neki +ba)
(#36763) SeniorTilla: pl. SSD vs SSHD vs. HDD
/bőven jó az SSHD/ meg tapasztalat is...
L
-
kmisi99
addikt
válasz
pmheros #36555 üzenetére
Mind írtam gap pad nélkül kikapcsol. 1mm gap paddal is kikapcsol. Olyan 0,5-7mm kevésbé rugalmas paddal butított órajelekkel 90 fok játék alatt laptop hűtővel. Szerezzek valahonnan rugalmas gap padet? Ha levettem a billentyűzetet és ujjal odanyomtam a gpu ra a bordát akkor hűlt pár fokot.
-
válasz
pmheros #36182 üzenetére
A teljesen lemerített állapotot tényleg nem bírják, de néha azért le kell meríteni őket. A géppel NEM LEHET teljesen lemeríteni egyik akksit sem, mivel az alapvető működéshez is energia kell. Ha lemerült, ne hagyd úgy hetekig, hogy ne menjen mélymerülésbe. Egyébként nem a Li-Ion akksit teszi tönkre a mélymerítés, hanem a Li-Po, azaz lítium-polymer akksit. Az a legmagasabb kategóriás gépekben van csak, mert drága. Pl. felső kategóriás ultrabookoban.
-
dh66e
veterán
válasz
pmheros #36043 üzenetére
Köszönöm!
Persze megnézem mielőtt áment mondok rá,használtam a keresőt is és találtam is róla infókat.A legjobban a zsanérprobléma zavart amiről írtak az első kiadásoknál csak éppen azt nem tudom hogy mikori az első széria.Ezt honnan tudom meg?
Nem kell nekem über magas proci teljesítmény sem a netezéshez sem a munkámhoz azt kiszolgálta eddig is egy HP620-as is de az megy az ismerősömnek neki az már csúcs termék.a P4-es régi notijához képest.
Viszont ami fontos lenne még ha egy akku számot írnál nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest