- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
robcsi73 #15202 üzenetére
hohó!
Jut eszembe, nagybátyám probook 6735s gépén ugyanezt csinálja, de kábelen.
Közvetlenül a kábelmodemtől kapja a netet, router nincs. Múltkor hazavittem magamhoz a gépet, hogy majd kezdek vele valamit, erre nálam egyszer sem produkálta a problémát (adsl+router).
Mondom, akkor biztos a modemével van a gond, de már 3 laptoppal kipróbáltam a modemet és csak az övénél jön elő a hiba, hogy nincs kapcsolat a gépen.
(Régi probléma, szóval nem pontosan emlékszem, de pl dns adatokat egyáltalán nem kapott a gép..)
Itt is, ha újraindítom, akkor általában megoldja a problémát, de van, hogy csak 2x vagy 3x. -
napocska2
senior tag
válasz
robcsi73 #15206 üzenetére
Ha a bekapcsoláskor nem indul a wifi, akkor nézt meg az eszközkezelőt.
Ott sem fog megjelenni a hálózati kártyáknál és hiába próbálod meg felismertetni, nem fogja megtalálni. Viszont ha ekkor az újraindítás-t választod, akkor jó eséllyel működni fog amikor feláll a rendszered, próbáld ki!
További tippeket találhatsz itt.
Azt, hogy lecseréled-e a notidat vagy sem, mindenképpen neked kell eldöntened. -
napocska2
senior tag
válasz
robcsi73 #15202 üzenetére
Szia!
Nálam első perctől ezt csinálja a wifi, bár az enyém dv6810 és atheros kártya van benne, de ugyanaz a konstrukció.
Nem segített rajta se a bios frissítés, sem semmi egyéb hókuszpókusz, amit eddig felleltem.
Viszont az enyémnél az a rendszer, hogy ha bekapcsolás után piros marad a wifi fénye, akkor újra kell indítani és másodjára már bekékül. De ha nem újraindításra nyomok, hanem kikapcs-bekapcs, akkor piros marad. Van amikor meg napokig elsőre elindul a wifi.
Szóval nem egyszerű a probléma, de hátha valamelyest segít a tapasztalatom.
Ja és egyszer levettem a wifinél lévő takarót, kicsit megmozgattam a vezetékét, utána kéken indult egy ideig, de később megint visszaállt a kénye-kedve szerinti indulásra.
Amondó vagyok, hogy ennél nagyobb baja sose legyen!Szerk: Nem veszítesz adatot a bios frissítéssel, csak izgulni kell egy kicsit, hogy minden rendben legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged