- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
van gey par nc4200/4400 ami mar aze par eve kivalon muxik es imagyak a tutajok, ill. a kornyekn szinten akad egy tc4200as az nem volt agyon hajtva de az is jol birja meg magat szoval a magyar fokorvosok ajanlasaval:- )
udv
neduddki
mod: a 915 nem vol tegy hidegfeju csipszet szeret elegesdni rensdesn ami hatassal van a procira is, szoval fokot nem tudok de nem egy hideg joszag az bisztos, amugy a dothanok max hoje melekeim szerint igencsak magas:- )
-
wwhy
veterán
Persze, bőven elég a 2GB, de a másik HP jelöltem a HPQ 6720s (GR649EA) vagy HPQ 6720s(GR777ES)
polip kartárs szerint a Dell-nél RAM csere esetében nem ugrik a gari, azért érdeklődök itt is, h mi a helyzet
újabb kérdés: halkság szpjból meg avgy elégedve? nekem a PC szinte hangtalan, ezért a notitól elvárom, h még inkább kussba legyen
-
werman
tag
Hali! Emlékszel még én kérdeztem hogy lehet felrakni az új intel drivereket. tom hogy egy kicsit primitiv kérdéseket teszek fel most de tudni szeretném hogy melyik számon hivtad a HP-ét(nekem olyan van hogy 229 9999, ez az?). És hogy mit kell mondani nekik, vagy egyszerüen kiküldik ,minden szó nélkül?(gondolom a op rendszer kodját be kell nekik mondani).Nagyon megköszöném a válaszod.
u.i: ez privát akart lenni,má nem látok,sorry
-
wwhy
veterán
Köszi! a képet 1680 x 1050 felbontás mellett csináltad? illetve lenne még egy kérésem: a 2 doc-ban full szöveg legyen és párhuzamos nézetben nagyítsd ki őket 120%-ra, majd úgy 1 képet.
Akkor a lényeg, h nem a noti-vista nem szereti egymást hm önmagában a Vistával van gond (mondjuk nekem a PC-n semmi, de nem is ez a fontos).
-
n_stolz
tag
rá van telepítve a HP Protect Tools Security Manager 2.00 c3
elindítom, és két menüpontot látok:
''HP ProtectTools névjegy'' és '' Embedded security''
az embedded security-t választottam: egy varázslót indított el, ami mindenáron restartot kért, de restart után nem történt semmi
mit tegyek -
BluEyes
őstag
Én meg azt tanácsolom, hogy havonta egyszer.
Ki győzött?Erre ugyanis még senki nem tudott érdemi választ adni, hogy melyik a jó módszer: ha sokszor meríted, vagy ha állandóan fel van töltve, kiveszed az akksit vagy benne hagyod állandóan a notiban, esetleg hűtőben tárolod. Bizonyíték, tudományos magyarázat, legalábbis eddig nem látott napvilágot, csak legendák, ''én így csinálom és fasza'' típusú tanácsok vannak.
-
Nekem 65W-os tápot adtak egy Sempronos 3500+ 512kbyte cache nx6325 notihoz. A noti üresjárásban 15-16W-ot fogyaszt böngészés mellett, ami nem vészes (IBM Dothan konfigom kb. 12W körül van), viszont ha emellett még az akksit is tölteni kell akkor nagyon forrósodik, ezt én is észrevettem.
[Szerkesztve] -
Macilaci457
őstag
File Encryption, Decryption, and Application Lock: File encryption prevents accidental or corrupt information leakage. This feature is designed for secure file management by specifying users by forcing fingerprint authentication for file decryption. The activation of applications can also be controlled by fingerprint authentication.
[link] -
yash
senior tag
hát, nekem is fent van a credential manager, de ilyenre még nem gondoltam, lévén csak én használom a gépet. amúgy, ezt úgy kéne megoldanod, hogy profilokat használsz a gépen, és akkor kérdésedre válaszolva, ujjlenyomattal mész be a profilba, és onnan már saját felhasználód jogaival tudod inditani a progikat, a másik korlátozott fehasználoktol meg könyvtár szinten megvonod az inditási jogot. én igy csinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest