Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
Mihi100D #4925 üzenetére
6715B-t használok már 1 éve. Nem árt tudni, hogy ~tucat kiszerelésben létezik.
Én a 1680x1050 mellett döntöttem (magyar bill, magyar Vista Business), X2-TL60, 2Gb RAM, 160Gb winchester. Azzal kezdtem, hogy letöröltem (szándékosan) a recovery particiót és felhívtam a HP supportot. Kipostázták az eredeti Vista Busines-t és XP PRO SP2-t driverekkel, segédprogikkal!!! (hatalmas respect a HP supportnak, szó nélkül, egy héten belül megkaptam a lemezeket).
Számomra a Photoshop és a mobilitás volt a legfontosabb. Ezért döntöttem a 15,4" és 1680x1050 felbontás mellett, látom neked is fontos a fotófeldolgozás! A filmek gond nélkül mennek...az 1080-asok is, de ugyebár itt már szűk keresztmetszet a kijelző. Zenéhez (stereo out), filmekhez, PS, Corel, videovágás bőven elég ez a konfig. Amennyiben audiofill vagy, bővítheted külső audio (akár PCMCIA) kártyával a géped és lesz digi out-od is. Alapból JBL stereo hangszórók (inkább csipogók) vannak a gépben.
A hármas pontodra már reagáltam, vegyél mellé hangkártyát, bár nem értem mire kell?!
Én is sokat hallgatok zenét, 5+1-et hülyeségnek tartom (max 1-2 filmnél bejön). Évekig használtam 5+1-es Genius HT-t (full fa). A laptopom mellé vettem egy 2.0 Genius SP-HF 2000X-et (van benne anyag és jó párszor elfér benne a laptop), zenére ezerszer jobb, mint bármelyik 5+1-es rendszer 60 ezer HUF alatt és ez csak 11 ezer Ft. Filmhez is sokkal jobb, annyi, hogy nincs térhangzás, de erre ott van az ac3filter. Nagyobb tartományt szólít meg és gyönyörűen szól (ha kell üvölt).
Amennyiben nem mondassz le az 5+1-ről, van lehetőséged külső hangkártyát kötni a gépre, nem csak USB-n keresztül.ui: én most majdnem lecseréltem a gépem egy DELL XPS M1330-ra, de megnéztem élőben és győzött a józan eszem. Inkább meghafgyom ezt magamnak!
-
ABE
őstag
válasz
Mihi100D #4925 üzenetére
A gépet 1280x800-as és 1680x1050-es maximális felbontású képernyővel is meg lehet, ezt neked kell eldöntened, hogy melyiket választod. TFT monitoroknál ez az ajánlott, hogy a maximális felbontáson kell használni, mert ott adja a legszebb képet. A VGA a felsoroltakra tuti elég lesz. Hangkártyáját nem ismerem, az én gépemen úgy van, hogy némi variálás után az 5.1-es rendszert rá tudom kötni a notira egyetlen kábel segítségével, de ilyenkor csak a sztereo jelet küldi ki a hangfalakra, és nem lehet beállítani pontosan. Ha ki akarod használni teljesen a hangfalszetted, akkor egy külső hangkártya a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest