- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Nekem nem ez a szám rémlett, de most hogy nézem a honlapjukat, ez lesz az! Megmondtam nekik, hogy kellene a winchester-ről az a hely, ahol a Vista telepítője van és a többi progié és driveré. És különben is....mi lesz a jogtiszta OP rendszeremmel, ha véletlenül letörlöm a telepítő particiót. Mondták, hogy kiküldik DVD-n, ha megfelel. Nem ellenkeztem! 1 hét múlva itt volt a két DVD-. Felhívtak utána kétszer is, hogy megkaptam-e, elégedett vagyok-e a HP szolgáltatásaival és munkatársaival. Kedvesek voltak-e. Van egyéb panaszom, vagy elégedett vagyok. Végig nagyon segítőkészek voltak és kedvesek! Bárcsak minden gyártó így állna a vásárlóihoz. Ezek után már csak azért is HP notit vennék!
Egyedül a Canon-tól láttam ennyire vevőközpontú hozzáállást (nem a Canon Hungary volt). -
yash
senior tag
Teljesen ellenkezik a logikával, amit irsz! Éppen azért pakolják fel gyárilag a szoftokat, hogy müködöképes gépet kapj (nem mindenki azért veszi, hogy drivereket frissitgessen rajta, nők is meg mamik is vannak a világon). Másrészt, azzal, hogy letiltják a driverfrissitéseket, hibaforrásokat küszöbölnek ki, amit igy az amatörök nem tudnak elvéteni, mint pl. nem hozzávaló szoft frissitése. És utoljára: nem lesz olyan patch, ami ezt feloldja, mert inkább szigoritani kell
Ez a gyártó hozzáállása: bolondbiztos gépet a népnek! Tudod, ha vki vesz egy HP-t, és pár nap múlva összefossa magát a sok szennytől, akkor az elmondja a haveroknak.. és terjed, hogy a HP fost gyárt! Pedig ez pont forditva van. Aki meg szakértő, úgyis felnyomja rá az új drivert... Hát így.
-
yash
senior tag
Ezek szerint ugyanaz az eset, nekem nem volt gyári vistám, de akkor ott is ugyanez a játék. Mivel nem gyári Vistám van, hanem saját kezüleg telepitett, simán ráment a 15.6-os driver intel.com-ról. Egyébként én vok a hülye, az az igazság, hogy a 15.6-os driver számáról már tudhattam volna, hogy te is Vistás vagy
Tehát, vagy ujrahuzod az egész rendszert, és onnantól kezdve bármikor telepithetsz GMA950 drivert intel-com-ról .EXE formátumban automatikusan, vagy pedig az ikszpé megoldást alkalmazod: 1. leszeded intel.com-ról a legujabb driver, de .ZIP formátumban! 2. kicsomagolod vhova 3. eszközkezelő, GMA950 kiválaszt, Driver frissitése, megadod neki kézzel az egyik almappában (talán graphics?) levö inf.fájlt (értelemszerüen ki lehet találni melyik lesz az). 4. feltelepül a szutyok 5. gép ujraindit az uj bemókolt driverral 6. örül-tapsol
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
Szia! Nem adok megint újabb hosszú leirást, azt már megtettem ebben a fórumban, keresd vissza ha érdekel hosszan. Röviden: géppel adott XP-re nem megy fel az intel.com-ről a driver, ha egyszer már telepitetted a HP.com-ról a drivert (gyárilag is teleptive van már ugyebár). Ha újrahúzod a win-t, a friss win-re már felmegy a driver (1000%, tapasztalat, nekem is ez van). Meg lehet csinálni természetesen, hogy a gyári win-re teszed fel a intel.com-ról a drivert, de ezt le nem irom mégegyszer
Keresd vissza, lehet, hogy már archivban van 1-2-vel ezelőtt. Nem túl bonyolult ''hegesztésről'' van szó., kb 5 perc.
-
Damage
senior tag
Majd csak szerdától leszek a ''klub'' tagja!
Élőben megnéztem a kijelzőjét (kipróbáltam a ''jenkinoti'' jóvoltából) és számomra meggyőző volt! Pár perc alatt vontam le a következtetést, hogy használható és olvasható. Vszínű írok majd róla egy rövid kis cikket, miután kézhez kapom és ''megkínzom''. -
BluEyes
őstag
Ha minden hw pöpecül müködik, valóban nincs miért lecserélni a biost.
Viszont ezzel a Vista-biosszal hadd vitatkozzam cseppet. Nincs olyan, hogy Vistás, mint ahogy Linuxos, Dosos sincs. Mint a neve - Basic Input Output System - is mutatja, annyi a dolga, hogy alapszinten éleszti a rendszert, az eszközöket fizikailag becsatolja és beállít néhány paramétert, majd átadja a vezérlést az operációs rendszernek. Csúnya is lenne, ha az egy gépen több OS-t is használó júzernek minden váltáskor frissítenie kéne az adott OS-hez írt biosra. Szóval max. annyi történhetett, hogy a HP oldalán elfelejtették a Vistás driverek közé is betenni az újabb biost.
Amúgy a dolog végére járhatsz könnyen. Az oldalon, amit linkeltem, felül van egy kereső. Oda írd be a géped kódját (a tiéd 68DDU), ekkor kilistázza a két eddid kiadott biosod összes változatát. Az egyik Freedosos (azaz floppyról, hagyományos módon flesselhető image), aztán van Windowsos kezelőprogis (ez jó nekünk), meg van egy harmadik, azt nem tudom mire jó. Mindenesetre az látszik, hogy attól Vistás a bios, hogy a flesselő program Vista alól is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest