- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #5065 üzenetére
Hidd el nemröhögnek ki mivel nem szabadna neki kikapcsolni.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #5063 üzenetére
egyértelmű, h garis.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #5061 üzenetére
Csapnivaló hűtése van. 1 óra játék után(fifa,uefa) feladja gondolom a videókártya, és összemosódik a gép. Újraindítás szükséges
Ezt nem értem, ez a 6910p-re vonatkozik?
-
griszom
csendes tag
válasz
Balázs_a_laz #4138 üzenetére
annyiért megéri feszegetni, ha kiderül hogy kell... meg a nagyobb baj, hogy múltkor a javíthatatlan tápomat is 3 hétig tartott nekik kicserélni, a gép pedig napi használatban van... szóval ez a legeslegeslegeslegvégső megoldás lehet csak
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4130 üzenetére
Kérlek szépen, ne akarj felbosszantani!
Most már azért mérd is meg, hogy reálisan mennyit bír ki a cucc!
A végén kiderül, hogy tényleg nem feleslegesen csináltam a fesztivált, és másnak is hasznára lesz.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4126 üzenetére
Mod:
Félreolvastam, bocsi.
Igen, ennyit számít, ha téves adatokat tárol az elektronika, vagy mi a szösz.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4124 üzenetére
Én így csináltam:
1. Beállítottam, hogy 0%-nál lekapcsoljon a gép; szépen le is merítettem az akksit használat közben.
2. Kikapcsolt állapotban teljesen feltöltöttem, egészen addig töltöttem, míg a jelzőlámpa elaludt.
3. Elindítottam a gépet csökkentett üzemmódban, majd lehúztam a töltőről, hagytam totál lemerülni, így megint lekapcsolt.
4. A 2. pontban leírtak szerint feltöltöttem megint.
Elvileg az első és az utolsó lépés kihagyható, azt írják, a kalibráláshoz elég egy teljes feltöltés és lemerítés. Én inkább biztosra mentem, és meg is ismételtem a procedúrát. Meg is lett az eredménye.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4122 üzenetére
Nekem most egyelőre XP van fent, mert így adtam még le a gépet javításra, és azóta nem raktam fel a Vistát. Vista alatt miért nem próbálod ki a csökkentett üzemmódos változatot? Lehet, hogy ott is működik.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4120 üzenetére
2 óra 10 perc alatt merítettem le WLAN-os netezéssel 50%-ra. Utána csináltam még egy kalibrálást, most 49Wh-t jelez az NHC, a HP Battery Check pedig 92%-osnak írja az akksit.
Most merítem éppen, 90%-os töltöttségnél járok, 32 perc alatt merült le erre a szintre, hátralévő időnek kb. 4 órát ír ki.
-
Maxiri
tag
válasz
Balázs_a_laz #4090 üzenetére
Nekem is jó hosszú ideig bírja az akksija a 6720s-emnek, otthagyva az asztalon 5:10 körül teljesít. Erős, jó gép, és tetszik is
.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #4085 üzenetére
Szóval mikor feltettem tölteni, még 5% volt hátra az akksinak.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4085 üzenetére
Lassan kiharcolsz magadnak egy alapos verést...
Én meg inkább beletörődöm lassan a dologba, inkább marhára örülök annak, hogy egyelőre nem sípol a gépem.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4054 üzenetére
Kitől kérjek? És milyen alapon, ha még a hibákat sem ismerik el? 3-ra megyek a gépért, előtte beugrom a Notebookstore-ba, hogy nekik mi a véleményük. Elvileg tudok majd beszélni a szervizvezetővel, meglátjuk mi lesz, de én nem vagyok balhézós fajta. Ha hajthatatlanok, akkor a HP Magyarországnak írok levelet. Ha az sem válik be, akkor HP Global. Ha az sem, akkor Homár. Tökömbe már, hogy egy új gépet nem lehet használni normálisan...
-
sulep
senior tag
válasz
Balázs_a_laz #4049 üzenetére
Sajnos nemmindegy. HP nx7400-asomban is Hynix volt gyárilag. Hozattam hozzá Kingsmaxot és nemmentek együtt. De PQI meg Kingstone típusokkal már műkszik mert azokat próbáltam már bele.
-
vfeco
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #4049 üzenetére
Ma meg rendeltem iPonba egy Buffalo 1GB DDR2 667MHz modult. Br. 4100 pénz lesz, 10 év garral. Teljesen jónak tűnik a célra. Remélem menni fog Dualba. De Vistának biztos jót fog tenni. Ráfér...
Köszönöm a segítségeket mindenkinek! -
Thusor
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4042 üzenetére
HPQ 6720s (GR650)
business class
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview™ • intel GMA X3100 maximum 384MB video
• Core2-Duo T5470 (1.6GHz/2MB/800) • 1024MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DLay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2.0) • FreeDOSnotebook PC
• renew • 1év HP garancia
eredeti bruttó ár: 211.762,--akciós, raktáron
• akciós nettó ár: 116.600,-
akciós bruttó ár: 139.920,-- -
Thusor
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4034 üzenetére
HPQ 6720s (GR650) 15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview™ • intel GMA X3100 maximum 384MB video Intel Core2-Duo T5470 (1.6GHz/2MB/800) • 1024MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DLay. Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2.0) • FreeDOS
Ezt a konfigot néztem ki magamnak. Nagyon jó árért adják. Egyébként ezekhez a renew gépekhez is lehet még külön garanciát venni az egy év alapon felül?
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4036 üzenetére
Érdekel hát, csak most rághatom a kefét, ha nem cserélik ki az akksimat.
Mod: nem esett szarul, majd az nc4400 fog sz*rul esni, ha hozzávágom a földhöz mérgemben.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #4033 üzenetére
Köszi, köszi, imádlak, agyam eldobom...
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #4012 üzenetére
Az biztos
Egy olyan Yamaha R6-ot elfogadnék én is, de az első motorom Yamaha xt660 lesz, supermoto jobban bejön, ha isten is úgy akarja nyáron veszek egyet -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #4008 üzenetére
Mivel Kecskeméti vagyok nem volt kedvem felvinni a HP szervízbe és így leadtam a notebookstoreban, lehet eltököltek vele!
-
AMD Power
titán
válasz
Balázs_a_laz #4008 üzenetére
Ez már egyből jobban hangzik.
-
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3997 üzenetére
Teljesen pontosan nem tudom én sem, először a chipsetet szedték le, aztán még IC-t is cseréltek. Amikor vettem át a gépet, akkor tudtam meg, hogy végül a biztonság kedvéért inkább lapcserét hajtottak végre.
Remélem most már nem lesz vele gond, egyelőre nem tervezem egy másik gép vételét, amire ez kelleni fog, arra bőven jó, csak sose dögöljön meg.
Köszönet xcbiker fórumosnak és a többi szervizesnek.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3945 üzenetére
No, az érdekesség kedvéért én is elkészítettem az akksi tesztet a következő beállításokkal: BIOS-ban amit csak lehet, mindent letiltottam (USB, BT, WLAN, infra, stb…), egyedül a hálózati kártya maradt bekapcsolva, de még a dupla magot sem engedélyeztem. Proci és fényerő minimumra véve, Vista Aero kikapcsolva, hangkártya eszközkezelőben letiltva, háttérben semmi teljesítményzabáló program nem fut. Max. terhelése a gépnek, amit a teszt alatt kapott: két explorer és egy MSN ablak, illetve egy dokumentum nyitva, s néha még a képernyő is lekapcsolt, ha magára hagytam (venti nem is nagyon kapcsolt be). Így 50%-ig merítettem le (tapasztalatom alapján az már pontos eredményt ad, ha megszorzom kettővel), az eredmény: 1 óra 54 perc. Tehát az elérhető (jószívű leszek, felfelé kerekítek) 4 óra továbbra is elmarad a neten olvasható, illetve a HP által megadott 5-5,5 órás maximális üzemidőtől. Pedig ennél tovább már nem lehet javítani az energiatakarékosságot... Mielőtt bárki a Vistára kenné: nem, XP alatt sem születtek korábban jobb eredmények, a rekord ott 3 óra 40 perc volt (WLAN, USB, dupla mag bekapcsolva, minden más letiltva.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3939 üzenetére
Úgyis megy ez a szakadék szervizbe hamarosan, de most már 3 hibát is fel tudok sorolni.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3937 üzenetére
Akksimra egészen pontosan 46138mWh-t ír az EVEREST, hátoldalon nincs semmiféle sérülés. HP oldalán csak egyféle elsődleges akksit, egy 52Wh-st találtam (6 cellás). Az akksim gyártási ideje 2006.10. hó. Ennyi idő alatt elképzelhető kapacitásvesztés vagy károsodás, ha csak tárolják valahol használat nélkül? Ami elgondolkodtatott (lehet hülyeség): van benne 6 (gondolom egyforma) cella. Ha egyenlően oszlik meg a kapacitás, akkor egy cellára jut 55000Wh / 6 = 9166,7Wh. Ha feltételezem, hogy egy cella elhalt, akkor 5 cellára kijön, hogy 5 x 9166,7Wh = 45833,5Wh. Ez majdnem tökéletesen megegyezik a program által írt értékkel (mondhajtuk, hogy hibahatáron belül van a számítás és a mért érték)! Ilyesmi elképzelhető, hogy ez legyen a hiba?
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3935 üzenetére
Akksidra nincs ráírva feszültségérték? Gondolom ettől is függ az akksi üzemideje, bár nem értek az elektronikai dolgokhoz, csak próbálok ötletelni... Nálam elvileg 10,8V kellene legyen, EVEREST szerint az aktuális 12,2V, a 46Wh pedig alaposan elmarad a megadott 55Wh-tól.
-
outsiders
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #3931 üzenetére
nekem 6715b-m van és az everest hozza a gyári értékeket:
Tervezett kapacitás 51613 mWh
Feszültség 12517 mVA gépem augusztusi sztem azert nem általános ez az akksihiba nem
Bír nettel 3ésfél órát. Lehet h csökken a hp színvonala?
Az én szériámnak még nem voltak ilyen betegségei, akksi jo hűtés enyémen is megy de megszoktam sípolás sincs. -
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3929 üzenetére
Toshiba L30, nem hiszem, hogy külön támogatása lenne. Az a nevetséges, hogy az egy 15,4"-os gép, és amikor a 4400mAh-s (utángyártott) akksija új volt, akkor bírt 2 óra 45 percet intenzív netezéssel, pedig Celeron M volt benne. Ehhez képest a HP akksija 5100mAh-s, csak 12"-os a képernyője, és le lehet venni az órajelet. Na ezért nem stimmel nekem, hogy csak 3-3,5 órát bír a gépem.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3927 üzenetére
Próbaképpen megkértem cimbit, hogy a régi notimon végezze el az EVEREST-es akksi mérést. Érdekes módon ott minden érték összhangban volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva...
Tehát ott: 65Wh, 15V, és ebből megvan a gyárilag megadott 4400mAh (illetve 4333 jött ki egész pontosan). Ez véletlen lenne?
-
Messzilátó
csendes tag
válasz
Balázs_a_laz #3920 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy egy fujitsu winyo ilyen hangot is ki tud adni.
Akkor ezek szerint nem érdemes visszatérnem a jó öreg xp-hez.
Több alkalmazás? Vista, skype, nod32, daemon, meg az alapból adott hp-s cuccok. Ez már soknak számít?
A biosban tiltva van az állandó venti működés.
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3912 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy nekem 12"-os a képernyőm, fényerő, proci teljesen levéve, és így megy általában 3-3,5 órát (WiFi-s nettel). Ja, és minden integrált cucc le van tiltva, hogy azok se fogyasszanak.
-
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3863 üzenetére
Az enyémben Hitachi van (egy kis 60 gigás, 7200-as), de az a xar amúgy is egy selejt.
Hogy miért voltam türelmetlen...most nem lennék ilyen helyzetben
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3861 üzenetére
Gondoltam, de nállam tényleg a ventillátor, már nagyon kiváncsi vagyok mi fog kisülni az egészből!
A Fujitsumnak lehet olyan hangja mint a te HP-dnak, viszont az itthon lévő Dell Inspiron 6400-nak semmi hangja nincs, nagyon érdekes! -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3850 üzenetére
Hali!
Vissza vitted már a géped? -
sss
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3850 üzenetére
Hmm.És azt honnan tudom kideríteni, h végülis melyik? Egyébként azért gyanús nekem az inverter, mert pl ha átállítom a felbontást, akkor egy pillanatra kikapcsol a monitor, és akkor a sípolás is el szokott hallgatni addig.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3828 üzenetére
Biztos vagy te abban a led háttérvilágításban? Szerintem a 6510b-nek nincs olyan. Legalábbis én nem találtam semmi ilyesmire utaló megjegyzést a termékleírásnál a HP honlapján.[link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3790 üzenetére
Meg se nézték, szó nélkül bevették! Írtam a szervízeseknek egy levelet, h mi a hibajelnség már csak azért is mert nem szeretném ha visszadobnák, h nincs semmi baja! Majd megírom, h mi történt!
-
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3806 üzenetére
Jó értettem...felejtve a téma.
Holnap próbálom minél gyorsabban diagnosztizálni a hibát, kevés az időm, gyorsan kell cselekedni.Aztán lehet a végén hagyom az egészet úgy, ahogy van, végülis használható...max ha újra kell indítani 1-1 progi telepítése után, elmegyek kajálni valamit, vagy ilyesmi, amíg életre kel újra a gép.
-
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3802 üzenetére
Hádeakkó hajléktalan lesz a dvd meghajtó?
-
zedii
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #3801 üzenetére
okés, köszi. akkor megnyugodtam. kicsit.
-
zedii
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #3797 üzenetére
Akkumulátor tulajdonságai:
Gyártó: Hewlett-Packard
Egyedi azonosító: 02106 2007/06/04Hewlett-PackardPrimary
Akkumulátor típusa: Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás: 42314 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve: 42314 mWh
Jelenlegi kapacitás: 42314 mWh (100 %)
Feszültség: 12558 mV
Energiaállapot: Váltóáram
na és ez ad másfél órát -
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3794 üzenetére
Semmi gond!
Valaki csak tudja. -
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3792 üzenetére
Sata vinyó is jó a gépembe
Bocsi, ha hülyéket kérdezek, tényleg kezdő vagyok notikból.
Illetve még ez a 2. merevlemezes-meghajtó téma is érdekelne, hogy ezt hogy értelmezzem? 2 vinyót is lehet pakolni a gépbe? -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3774 üzenetére
Beadtam!
Azt mondta a srác, h Csütörtökön viszi fel a HP-hoz, ha a HP-nak van alkatrésze max. 4 munkanap és kész van! Ha külföldről kell rendelni akkor akár 2 hét is lehet! -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3740 üzenetére
Lehet nállad is a winyó csinálja, szerintem a Fusimban azt lehet hallani de tényleg nem zavró, totál halk!
Ja el is felejtettem mondani, írtam egy levelet számítógépen és kinyomtattam a hibajelenségről, hozzácsatoltam a granciajegyhez, h tuti elolvassák és ne küldjék vissza, h semmi baja nincs!
idézek: "30 perc-ig a gép azt csinálja, h 10 másodpercig megy a venti 10 másodpercig nem megy 30 perc eltelte után már nem áll le a venti, folyamatosan megy" stb.... ezt egy oldalon kersztül órával a kezmben teszteltem és írtam le
Ajánlom neked is mert régen dolgoztam szervízben (igaz ott TV-t szerletek) de tutdom milyen a hozzáállás, ránéznek, működik, -hát ez jó de azért beleírjuk a papírjába, h ezt-és ezt cseréltük! -
zedii
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #3747 üzenetére
-
zedii
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #3743 üzenetére
mindenképp!
támogatom énis ám!
-
zedii
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #3735 üzenetére
namost ,nálunk van egy alap dell, celeron procis, 6400inspiron vagyy mi. de az a kuss amit az produkál azt állandóan megirigyelemrt ott tényleg csak olyankor kapcsol a venti, ha komolyan meg dolgoztatjuk mindenfélével, és alapból nem ötvenfokon indúl a processzor, mint a jó kis ÁemDém. a hadjárattal kapcsolatban meg annyit ,h jójó, de sajnos épp annyi lesz mint a szarnak a pofon.. szerintem nem sok mindent tudnánk elérni. senki nem úgy adta el nekünk a masinát ,h ez kussolni fog. működésével meg tulajdonképpen nincs baj..vagyis kicsit veszett fejsze nyele
-
spyduck
nagyúr
válasz
Megnézném szívesen a gépedet mert az lehet, h nem a venti (fusi v3505-nél is hallatszódik vmi susogás de az nem a venti)!
A 6820s-nél viszont tényleg a venti mert szabályosan fújja a kezemet a meleg levegő!Szerintem senkinek sem mind1, én gyűjtöttem rá, az se jobb mint a diákhitel!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Nekem már holnap reggel 10kor bent lesz a gépem! Átmentettem az összes adatom a többi notira, be is van csomagolva! minnél előbb túl akarok lenni rajta!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3733 üzenetére
HP-s úr azt mondta: kussol az összes HP gép, ha van valami alapzaj, az sem lehet a venti!!!
Biztos az alaplap fúj meleg levegőt a kezemreEz jó, én Dzsihádot te meg Keresztes hadjáratot hírdetsz. Most melyik legyen csak mert a 2 egymást gyilkolja
-
zedii
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #3728 üzenetére
köszi. bepróbálkozom
-
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3715 üzenetére
Nem, nem adtak HP-s garlevelet nekem sem. Először a boltba vittem a gépet, de ők azt javasolták, vigyem el magam a szervizbe, mert akkor gyorsabb. Végülis nem a garlevél a lényeges, hanem az, hogy él-e a rendszerükben a gép szériaszáma. Bármely szervizbe viheted a gépet, ami hivatalos HP partner. Nekem a Notebookstore-nál javasolták az előbb említett szervizt.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3717 üzenetére
Menj be a boltba, ha nem adtak tuti fognak adni! Én meg holnap visszaviszem és majd írok ide a fórumba, h mi a helyzet!
-
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3711 üzenetére
Összefoglalva a gondjaimat:
-Bios-probléma (jobb esetben), fogalmam nincs, de látom itt se senkinek, ami nem jelent valami jót.
-Sípol a gép, ha az akksijával használom, és nem hálózaton.
-A venti az megy állandóan, nem marad csendben
-1-2 gomb már nem a "régi" állapotában van, de ez a hiba belefér, használt ugye...
Szóval nem zártam sajnos a szívembe a gépet, pedig ezzel megyünk ki Angliába jövő hét vasárnap.
Ha ebből legalább az első megoldódna, már örülnék. -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3709 üzenetére
Adtak garilvelet! Ha gondolod holnap bemehetünk a kecskemétibe mert én tuti beviszem!
Hozd a számlát szerintem az elég lesz! -
ABE
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3705 üzenetére
Én az Ak Sys-hez vittem. Azért papírokat vidd magaddal biztonság kedvéért, mert nálam arról olvasták le a szériaszámot.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3706 üzenetére
Kecskemét
De szerdán megyek Szegedre akár ott is lehet! -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3700 üzenetére
Na akkor küldöm is vissza a HP-mat
Majd meglátjuk mit szólnak hozzá mert nekem is egyfolytában megy a ventim, és az nem a winyó vagy más! Szerintem nem értenek hozzá
notebookstore-nál hogy megy a gariztatás?
Majd holnap beviszem a gépem és megmondom -
ABE
őstag
válasz
Amikor vittem javíttatni a gépet, a számítógépes adatbázisukban néztek utána a gépnek szériaszám alapján, nem vacakoltak a papírokkal.
-
Boxer001
veterán
válasz
Tehát akkor amelyiknek megy, az xar?
Szerintem többet nem veszek HP-t a k. életbe már. -
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3690 üzenetére
Nálam csak lekapcsolta magát, aztán be, majd ez a Smart Card téma.
Azóta már bejött a win, de nem javult szerintem semmit. Én nem tudom már tényleg, hogy mi lehet ez. -
ANT
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3692 üzenetére
Annyi meg sztem kell. Végül is itt jobban szoronganak a melegedő alkatrészek, mint egy asztali gépben.
-
ANT
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3682 üzenetére
És mennyire hangos alapon? Nálunk most már néma csend van a szobában, de csak akkor hallom a ventit, ha a szellőzőnyíláshoz hajolok.
-
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3687 üzenetére
Igen.
Vártam, beröffentettem, ismét Insert...
Ilyenkor már a win be szokott jönni. Ez faxa. -
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3685 üzenetére
Már fel is tettem.
Úgy tűnik semmi változás nem lesz, vagy rosszabb...
Újraindul, aztán Insert Smart Card into reader felirat...most hagyom néhány percig, ha újra ez lesz, akkor becumiztam. -
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3683 üzenetére
Akkor vágjak bele a régebbivel?
-
ANT
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3678 üzenetére
Megy a ventije, de a hangja max. halk susogás. December óta van meg a gép, egy kezemen meg tudom számolni, azóta hányszor pörgött fel. Mondjuk a gépnyúzó alkalmazásokat inkább az asztali PC-n nyomom.
Szerk: Rico33:e-mailre nem fognak reagálni, telefon a nyerő. Ez is tapasztalat. Ez talán azért (is) van, mivel regisztrálni fognak téged az ügyfélszolgálaton.
-
ANT
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3676 üzenetére
Nincs mit.
-
ANT
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3674 üzenetére
HP Magyarország vevőszolgálat Nagyon korrektek voltak. Op.rendszer + driver/application lemezt küldtek, a végén még fel is hívtak telefonon, hogy megkaptam-e rendben a lemezeket.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Balázs_a_laz #3667 üzenetére
Hm, a rohadtak
Van HP-szervizes haverom, hétfőn megkérdezem meg tudja-e oldani az "élesítést" haveri alapon, ha egyszer veszek egy ilyen procit -
asysoft
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #3667 üzenetére
1: mi a gond a Windowsossal? (Én mostanság azt használom, s eddig nem vettem észre komoly gondot)
2: HP oldaláról le tudsz (legalábbis NX7400-hoz le lehet) Widcomm BT szoftvert tölteni, ha mindenképp az kell. -
asysoft
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #3663 üzenetére
Nem, de előző HDD-vel nem jelentett problémát.
-
asysoft
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #3559 üzenetére
Kösz a választ, pénteken meg is vettem
Viszont van vele problémám (Windows bekapcsoláskor nem tud bebootolni-SMART, HDTune, chkdsk, BIOS scan semmi hibát nem jelez/talál), s nem tudom, hogy egy esetleges inkompatibilitás okozza-e, vagy sem. Van valaki, aki Samsung HDD-t használ az NX7400asában (gondolom nem sokan)?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3611 üzenetére
Így a normális sztem!
-
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3607 üzenetére
Biztos lesz még 1-2 ilyen nyomorult húzásom.
Hamarosan érkezik a + 1 gb ram, végre picit jobb lesz a memóolvasásom. -
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3605 üzenetére
Öööö, nem merem leírni, annyira szánalmas rám nézve.
(nem baj, idővel ebbe is belejövök, még nem volt notim
)
(Na szóval nem adtam meg a pin-t...)
-
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3603 üzenetére
Nah, úgy tűnik csak feladta ellenem a küzdelmet...
-
Boxer001
veterán
válasz
Balázs_a_laz #3601 üzenetére
Hát azt tényleg nem szeretném.
Pedig a teló látja is a gépet szépen, kapcsolódna... -
Mercutio_
félisten
válasz
Balázs_a_laz #3566 üzenetére
Ígyjártam
de annyit nem érne a gari nekem, így már be is ugrott a 60-as vinyó helyére egy 120-as
majd valamikor ha jóárasítva hozzájutok valami belevaló 2magvashoz azt is cserélem
-
khalox
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3584 üzenetére
Sztem 1280x800-at akart érteni alatta.
-
juhi07
senior tag
válasz
Balázs_a_laz #3582 üzenetére
Kösszi a választ
És szerinted a játékok hogy menének rajta ? PL
ounter-strike,san andreas,half-life 2 stb ?
1240 ben menek szerinted ? -
Shodan
őstag
válasz
Balázs_a_laz #3571 üzenetére
felraktam
+1 jó pont az edigitalnak, mert azonnal cserélték!
-2 a hpnak a fatális hibáért! -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3573 üzenetére
ezt: [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3571 üzenetére
Először ezt állítsd át a biosban:
System Configuration->Device Configurations->FAN Always on while on AC PowerHa nem használ cserélj bios-t!
-
törölt tag
válasz
Balázs_a_laz #3554 üzenetére
már fenn van az xp
tehát így melyikre érdemes rakni, telepített állapotban? -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #3541 üzenetére
Próbáld meg a legfrisseb bios-t letölteni a HP honlapjáról!
-
ABE
őstag
válasz
XP alatt kipróbálhatod a Notebook Hardware Control-t, mert némely gépen lehet szoftveresen szabályozni a ventilátort.
Más:
Tegnap megjött a garanciabővítés a gépemhez, és azzal a lendülettel le is akartam adni javításra. A Notebookstore-os srácok azt mondták, gyorsabb lesz, ha személyesen viszem el a gépet, pláne, hogy Next Business Day garanciám van. Elvittem végül az Ak Sys-hez, most délelőtt pedig telefonáltak is, hogy diagnosztizálták a hibát, alaplapcsere lesz, illetve a törött burkolatot is cserélik. Az alkatrészeket jövő hét elejére ígérték, mivel a gép működőképes, ezért el is vihetem addig. Eddig kellemes csalódás.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
valószínűleg ezzel nem mondok újat, de hátha: BIOS-ban van olyan, hogy Fan always on while on AC power... ez ki van kapcsolva?
-
törölt tag
válasz
Balázs_a_laz #3536 üzenetére
akkor lassan csak megoldottad a problémát
én azért várok a biosos kérdésemre, hátha valaki...
-
törölt tag
válasz
Balázs_a_laz #3534 üzenetére
nekem nincs ilyen ficsőr benne
az egyébként az ujjlenyomatérzékelő
illetve biztonsági chip vagy mifene
google -
törölt tag
válasz
Balázs_a_laz #3532 üzenetére
alakul ez
de így megmondani, hogy mi nincs telepítve a gépedre, eléggé necces lenne
az a gond, hogy nincs egy rohadt telepítő cd -legalábbis nekem nem volt hozzá
ott is volt valami, talán a BT, vadásztam is eleget rá, mire meglett -
törölt tag
válasz
Balázs_a_laz #3530 üzenetére
ha van még két ismeretlen eszköz, akkor nem telepítettél mindent
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #1289 üzenetére
[link]
itt speciel 4.680FT -
Sárpac
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz #1261 üzenetére
Kékfognak alul van helye gondolom gyári hp megy bele!
-
BluEyes
őstag
válasz
Balázs_a_laz #1226 üzenetére
Ezek az XP-s driverek, keresd meg.
[link]
Hogy mire való, azt én nem tudom megmondani. Kell neki a driver oszt kész. -
BluEyes
őstag
válasz
Balázs_a_laz #1223 üzenetére
Tuti a Quick Launch Button lesz az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest