- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla #51731 üzenetére
-
válasz
SeniorTilla #51729 üzenetére
Köszi hogy leírtad amit én
-
válasz
SeniorTilla #51692 üzenetére
Mégis megtették sajnos idén két gépnél is.
-
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51691 üzenetére
Ebben nagyon is igazad lehet. Az oled árcsökkenést meg már várom én is, reméljük eljön annak is az ideje valamikor.. Plusz még amellett jó lenne látni ezeket a paneleket többféle méretű tévében és laptopban a közeljövőben.
-
zonusz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51693 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
SeniorTilla #51691 üzenetére
"Az x360 Pavilionok zsanérjaival sincs baj"
Ezt megerősíthetem, kb február óta használom, eddig hibátlan, stabil, és napi szinten van hurcolva, is. -
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #51678 üzenetére
Power gomb csodás helyre került. Lényeg a design jó legyen
-
zonusz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51686 üzenetére
Lenne pár kérdésem. A Dragonfly és az alaptípusok között mi a különbség. Elitbookban is van, de nem látom a leírásokban az eltérést. A Spectre zsanérjai hogy bírják a rendszeres tablet használatot, javíthatók, vagy gazdasági totálkár. Ha annyira szuper, akkor miért cseréled a feleségednek évente? Én biztos, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak, egy évig meg bármi elmegy hiba nélkül, szinte még a legigénytelenebb is. Bocs nem kotorászni akartam a szokásaidban.
-
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51686 üzenetére
Bár eskü, az amoledes samsung telefonom és a spectre (ugyebár ips kijelzős) laptop között nem látok különbséget jelenleg.. annyira szép kijelzője van már annak is.
Már a feketéje is nagyon korrekt ennek a laptopnak, milyenek lehetnek a mostaniak vajon.. Ezekben a masinákban nem csalódhat az ember az tuti.
Ha ki is kapok egy hibásat újonnan, vissza és jöhet az új gondolkodás nélkül..
-
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51680 üzenetére
Az az oldedes laptop nem lehet semmi, szemezgettem vele jómagam is.
Odafigyelés mondjuk szükségeltetik ahhoz a panelhoz biztosan, sajnos sose lehet tudni épp, mikor jelenik meg majd valami beégés/folt a kijelzőn.. De kellő óvatossággal ez talán tényleg elkerülhető dolog.1-2 év múlva szép kínálat lesz már belőlük talán.
-
kbela365
tag
válasz
SeniorTilla #51667 üzenetére
Jogos, habár a HP jelentős mértékben le van maradva az új driverek kiadásával. Például Intel vonalon. Az én gépemben egy Intel Optane SSD van, amihez az új RST driver például már támogat egy performance módot. Nem kell a pinningel vacakolni és nem fut naponta az optimalizációs task a háttérben. Ehhez képest a HP egy tavalyi drivernél tart, az újat még nem hagyta jóvá. És ráadásul szerintem ez a driver nem is a Windows Update-en keresztül jön, hanem a support assistantban.
De mindegy, várunk, ma láttam, hogy egy vadonat új Dell Vostro gép sem kapja még meg a 2004-es updatet, úgyhogy nem vagyunk egyedül HP vonalon.
-
válasz
Kijelző minőségben és fényerőben a dragon veri a spectrét. De az oledest azt nem, az nagyon tuti
-
wwhy
veterán
válasz
Akkor sajnos hiába szép , és hiába a WWAN, nem sokra megyek vele
Marad a Dell 7300 + EliteDesk 705 G5 Desktop Mini PC -
válasz
SeniorTilla #51673 üzenetére
Azért nagyon nem középkategóriás az XPS.
Meg ott van 32 giga RAM is, meg home és end gombok jó helyen. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #51674 üzenetére
Ezen van már SD/microSD foglalat
Amióta az Elitebookról eltűnt, kénytelen voltam dellesedni ...
-
Face8814
őstag
válasz
SeniorTilla #51669 üzenetére
Köszönöm az infót. Lehet adok még egy esélyt ennek a típusnak. Igazából hasonló árban nem nagyon találok mást ami releváns alternatíva lehetne...
-
Face8814
őstag
válasz
SeniorTilla #51665 üzenetére
Az ágy vízszintes felületére tettem le, nem takaróra. Erre azért figyelek. Ahogy írtam is, inkább az zavar hogy tablet módban is kikapcsolt.
Alapjában véve nagyon tetszik ez a típus, nem véletlenül választottam ezt. Viszont ha egyszer megégeti magát valamivel az ember, nem szívesen nyúl még egyszer ugyan oda.
Gondolkodom hogy mire cseréljem. Igazából sok alternatíva nincs. Vagy ebből egy másik, vagy egy XPS, de abból ugye hiányzik az érintő panel... -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #51604 üzenetére
Igen, de úgy sem reagált Win alatt (nem volt felcserélve a funkciógomb a Biosban).
Most már jó lett a legfrissebb Intel driverrel.
-
JohnD
tag
válasz
SeniorTilla #51605 üzenetére
Egyelőre jó, a Win betöltési lassúsága önmagában nem számottevő, csak elsőre zavart, viszont a többi előny jelentkezik szerencsére (pl. böngésző mellett más cuccok is rendesen futnak végre).
A Windows-t újra telepítem majd, ott megnézem, lassú lesz-e. -
válasz
SeniorTilla #51595 üzenetére
Frissítések telepítése.
Aha, felébreszti, és megpróbál telepíteni de nem mindig megy neki. Pontosan ezért már csak rövid időkre rakom be a táskába alvó módban a gépet. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #51595 üzenetére
update ébreszti fel a gépet és hagyja ébren?
Nem. A CPU nem megy el aludni, legalábbis a netes leírások alapján. A Dell-nél is előfordul, a notebookcheck is csinált tesztet anno. -
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51592 üzenetére
Most nem vagyok gép előtt sajnos. Valami felébresztési idők, vagy agresszív ébresztés.. hirtelen nem ugrik be, de az energiatakarékos módnál lehet beállítani, a sémáknál. Nálam a feltöltés után és a windows frissítésre kapcsolt be.
-
válasz
SeniorTilla #51589 üzenetére
Létező probléma sajnos.
Amúgy a windows update is tud ilyet produkálni nagy kedvesen. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #51589 üzenetére
Is-is hiba. Az olvasottak szerint az S3-at váltó Modern Standby + a gyártó által ezirányban nem frissített BIOS a hunyó. Alvó módban gyakorlatilag a CPU tovább kapja a feszt, míg a venti le van állva. Nálam nem ébred fel, de szinte izzik a teteje
-
kb7700
csendes tag
válasz
SeniorTilla #51581 üzenetére
Feleségemnek ha megy a gyerekekkel esetleg tudjon min pötyködni amíg az edzésen ül...
-
atika88
senior tag
válasz
SeniorTilla #51561 üzenetére
A venti maxon pörög, visít, ebből arra következtetek (én is), hogy nem a venti a ludas...akkor megpróbálkozok egy komplett hűtőtönk cserével első körben.
Nem a vezérléssel van, itt gond, mert akkor nyilván ha maxon megy a venti végig legalább a cpu lenne normális hőfokon. De nincs. Vhol megreked a hő a gépben. Ha beállítanám, hogyne menjen fullon a venti meggyulladna a proci, illetve le is kapcsolna a gép gondolom.
Kétszer pasztáztam újra, nem ma kezdtem, egyébként Artic MX-4 a paszta. Minden más gépben tökéletesen szolgált eddig. -
krypton
senior tag
válasz
SeniorTilla #51552 üzenetére
Tehát van ilyen hogy kérésre akksicsere a CarePack-kel?
Nyilván nem "kértem" a cserét, hanem javítást kértem mert nem töltött semmit, és megkaptam a BIOS-os akksi tesztben hogy kiment benne valami boztosíték, tehát elromlott.Nekem azt mondták telefonon a központi számon, hogy nem kell semmilyen garanciapapír, vagy számla a javításhoz, mert benne van a noti a rendszerben, azt figyelik. Ha a CarePack dátumát kijavították akkor gondolom az alap garancia dátumával már nem érdemes vesződni.
-
krypton
senior tag
válasz
SeniorTilla #51542 üzenetére
Igazából nem is tudtam annyira megismerkedni a notival, de amit addig tapasztaltam az tetszett, így fájó szívvel küldtem volna vissza. Ezek szerint van itt van egy "szürke" rész, hogy nekem elviekben vannak jogaim illetve vásárolt, 30 napos pixelhiba garanciám is, amikkel nem vagy csak részben tudok élni?
-
beers
addikt
válasz
SeniorTilla #51544 üzenetére
Szomorú.... 😔
Köszönöm -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #51538 üzenetére
Nem ömlött bele alkoholos itóka, vízről sincs tudomásom.
Por és szösz kerülhetett bele, ami nem látszik szétszedés nélkül.
Na, eddig még megy az Eszközkezelős kiiktatás és újraindítás óta. Lehet, hogy csak szoftveres hiba volt.
A billentyűzetcsere lassan érik, mert egy gomb már hiányzik belőle.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #51536 üzenetére
A felhasználó nem öntötte le, de nem tudhatom, hogy cseppek kerültek-e bele, habár azt még bírná. Az elkoszolódásra mindenképpen van esély.
Köszönöm szépen a tippeket!
Fejlemények:
Az Eszközkezelőben eltávolítottam a billentyűzetet, töröltem az illesztőprogramot is, és most újraindítás után egyelőre működik rendben, hát majd kiderül, hogy meddig.
-
csudri
őstag
válasz
SeniorTilla #51524 üzenetére
Ezt linkeltem én is.
A HP.com-on ezt írja egy user:
The only thing I have left to do is find a USB-C charger that will provide power through the Mini Dock to my laptop, so then I will only have one cable going across my desk to my laptop. -
csudri
őstag
válasz
SeniorTilla #51522 üzenetére
De én nem egy univerzálist linkeltem, hanem egy HP-t.
Szerk:
Közben felmentem a HP oldalára és ott írják, hogy csak USB-C-s tápon keresztül támogatja a töltést is a dokkoló, a sima gyári adapterrel nem. Gondolom rá sem lehet dugni. -
csudri
őstag
válasz
SeniorTilla #51520 üzenetére
A tápegység a laptop tápegysége. Legalábbis Delléknél így működik, hogy a töltő bedug a dokkolóba és onnantól abból jön a delej. HP-nál ez hogy van?
-
haiiro_o
tag
válasz
SeniorTilla #51487 üzenetére
Rendben köszi. Remélhetőleg meg is kapom, mert ilyen sorsolós rendszer működik..
-
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51390 üzenetére
Szia!
Eszembe jutott ez és az is, hogy nekem nincs ilyen menüpont. Újraraktam, de akkor sincs. Mi lehet a gond?
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #51413 üzenetére
Új Omen mikortól lesz itthon szerinted hivatalosan, magyar billentyűvel ?
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51413 üzenetére
Vezérlőpult >eszközkezelő>egér>illesztőprogram eltávolítása?
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #51403 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a segítséget
-
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51404 üzenetére
Tölteni sajnos a szélsőn (töltő usb c helyén a laposon) se tölt..
Amint rádugom a töltőt a dokkra, minden eltűnik és nem is tölt sajnos.. (ethernet, usb stb..)
Kis töltöttség után variálhatom a kábeleket, a dokk a mellékbe, a töltő meg a helyére.. -
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51398 üzenetére
Értem, köszi.
Gondolom a töltés meg kompatibilitási probléma miatt nem megy. De végülis jó kis dokk, vissza már nem viszem. Csak a ki be dugdosást kell megszokni.. -
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51390 üzenetére
Köszi, megnézem, lehet valami régi verzióm van, mintha nem láttam volna ilyet idáig.
-
Sly189
senior tag
válasz
SeniorTilla #51385 üzenetére
Vásárláskor tisztában voltam vele, hogy hiába 6 hónapja vásárolta a srác a T-nél, attól már régebbi darab, így pasztázás valószínűleg gatya
Viszont ilyen árban nem kaptam olyan gépet ami jó is valamire, és a kijelzője is tudja majdnem az sRGB színteret.
Asztalit akartam, csak a feleségem "meggyőzött" hogy nem kéne(épp költözés alatt állunk és még egy "lom nem kell" )
-
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51387 üzenetére
Venti fordulat hol állítható?
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #51385 üzenetére
Mire jó ?
venti fordulat állitható már ? Armory create legalább annyit tud...
Paszta szétszáradt már valószínűleg.
Ha rendben van a gép akkor hűtőpad nélkül is ha nincs rendben akkor azzal se segít. -
Retropapa
csendes tag
válasz
SeniorTilla #51373 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
<Lacy85>
addikt
válasz
SeniorTilla #51325 üzenetére
Nem valószínű. Talán 2 hónapos a macsek. Ennyire azért nem nehéz.
Szét is szedtem amúgy, de én semmi rendellenest nem látok... -
törölt tag
válasz
SeniorTilla #51312 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Viktor26
tag
válasz
SeniorTilla #51292 üzenetére
Köszönöm, szerintem nálam is marad egyelőre ez a felállás, ami nektek van. Egyszerűen megfizethetetlen a rendes dokkoló. Találtam 4k60-as PD-s dokkolót rendes áron, de arról meg az USB 3.0 hiányzik, csak 2.0 van, és abból is csak 1 db. Hihetetlen
-
jorden06
senior tag
válasz
SeniorTilla #51282 üzenetére
ha jol ertem a kerdes arra vonatkozott, hogy hogy lehet kulonbozo országokban eltérő konfiguraciokkal osszefutni, a valaszt erre adtam. Garanciát érintő kérdésről ertelmezesem szerint itt nem volt szo
-
Bazsee71
őstag
válasz
SeniorTilla #51287 üzenetére
Köszi, arra hajlok én is. A gagyi utángyártott a fele, az alapból kiesik, amit minőséginek mondanak, az meg 4-5e forinttal olcsóbb, az meg már mindegy.
-
zolee001
őstag
válasz
SeniorTilla #51281 üzenetére
A HP-t pont nem tudom de hetekkel ezelött a HP üfsz küldött vmi jézus szive bt-hez
Az usa piac és ügyfélkezelés kissé más mint az eu-ban,ha az egyik cég nem ad ajándékba x db szoftvert (nem bloatware-t)akkor nemes egyszerüséggel nem veszik meg a termékét és igen a másik sarkalatos dolog az ár
Értelemszerüen nem a tesco gazdaságos eredeti népi kinai fröccsöntött ipari hulladékokról beszélek 89.000 ft os áron hanem értelmesebb és minöségibb termékekröl amiknek az itteni ára akár a kinti duplája is lehet -
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #51249 üzenetére
Szuper, köszönöm! De hogy dönti el, hogy mikor kell? Nekem jelenleg soha nem kellene... Hozzá kéne adni azokat az appokat egy listához, amiket a dedikáltról akarok hajtani? Ahogy nézegettem mintha lenne ilyen a Radeon szoftban.
-
válasz
SeniorTilla #51240 üzenetére
Jól emlékszel, de úgyis felteszi
-
phoenix64
őstag
válasz
SeniorTilla #51237 üzenetére
VGA drivert újra húztam 3x is. Hotkey drivert megpróbálom akkor még. Assitant az nem igazán jelzett bármilyen driver problémát, de lehet nem valami hatékony.
-
válasz
SeniorTilla #51237 üzenetére
Igen szólni szokott
-
phoenix64
őstag
válasz
SeniorTilla #51219 üzenetére
Mikor vettem annyit mondtak, hogy hangos kicsit mert csapágyas, nem mondták hogy teljesítményre sem hozza amit kellene. Na mindegy remélem jövő héten megoldódik, mert elég ijesztőek ezek a számok.
-
válasz
SeniorTilla #51208 üzenetére
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #51171 üzenetére
Most 1366x768-as felbontást használ a régi Elitebook 8570P-ben (amúgy szép képe van ennek a kijelzőnek). Az én 17,3"-as Asus G731-emet próbálgatta rövid ideig 1920x1080 és 125% nagyítással.
Natív 1600x900 jobb lenne szerinted ?
-
yossarian14
tag
válasz
SeniorTilla #51167 üzenetére
A helyzet az, hogy még nem vettem meg és vásárlás előtt szeretném tudni, hogy mire számíthatok.
-
4264adam
veterán
válasz
SeniorTilla #51160 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat
Kicsit összefügőbb dolog lesz mint a vga driver, mert az első telepítésnél engedtem a windows updateket. Arra gondolok, hogy úgy kellett volna mennie: 1-et telepít majd ujraindít, második és ujraindít. Ezt nem tettem meg, 4-5 darabos csoportban. a 2. ilyen csomag után már jelentkezett a random fagyás. Majd ismét 1-2 kör és utána már a login sem működött.
Ezzel oldottam meg: Update-ben csak a 15db driver automatikus telepítése, utána update stop és vga driver. Most így üzemel
HP ELitebbok 840 G1 Windows 10 fagyás, összeomlás.
U.I: Utosó sort csak azért hagyom itt ha más is küzd hasonlóval és később ezekre a szavakra keres rá.
-
drinker
tag
válasz
SeniorTilla #51112 üzenetére
Visszajelezve a problémámra, sajnos nem driver hiba volt, egyszerűen sajnos az új Windows verziónál ez a probléma fent áll, így egy régebbi win 10 megoldotta a gondomat.
De ettől függetlenül ez eléggé elszomorító!Így utólag is köszönöm még egyszer a segítséged.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
SeniorTilla #51136 üzenetére
Köszönöm
-
SPeti1984
senior tag
válasz
SeniorTilla #51134 üzenetére
Márkára is ugyn annak vagy az nem számít? Vagy csak a méret a MHz meg a CL számít?
-
mircike1
tag
válasz
SeniorTilla #51131 üzenetére
Nagyon köszi!!! Priviben kaptam infót, hogy hol lehetne jó/jobb használt gépet venni. Nem ennyiért, kb. 45 ezerért. Még gondolkodom, mert ezt a mostanit nagyon kedvelem, mert nagyon jópofa matrica van a tetején.
A létező legfontosabb dolog egy laptop esetében. Mentségemre szóljon, hogy nem a matrica miatt vettem, nem is én vettem, hanem más.
-
mircike1
tag
válasz
SeniorTilla #51114 üzenetére
Jaj, miért? Sajna nem túl jó, időnként spontán leáll, nem működik a hangszóró, egyszer a képernyője is csikos lett (és nincs hosszú i, mint látható
). Ha 3 hó garancia van rá, akkor csak a) megjavitják b) kicserélik c) visszaadják a pénzt?
-
válasz
SeniorTilla #51126 üzenetére
Sokkal jobbak vannak ilyen áron üzletiek és nem leharcoltak. Ha jól látom nem is ips a kijelző, Os sincs hozzá ilye áron. Én ezekért nem javaslom.
Vagy pont a te kínálatodba is van vagy volt 8.gen i5 4mag /8 szál, és win10-el új hp 180 körül. 😁
-
D10S
újonc
válasz
SeniorTilla #51116 üzenetére
Köszi! Nem, az MM trükkös, mert ha rámész a honlapjukra, akkor a kosárba helyezés után, a szuper kupon napi akció keretében még 10% kedvezményt adnak. Ilyen kis cselesek.
A kisfiamtól csak a borítást féltettem, de ha nem fém, akkor végül is olyan mint a többi.
Az a 17-es envy tényleg olyan szép?
-
drinker
tag
válasz
SeniorTilla #51109 üzenetére
Rendben köszönöm a segítséget.
Most már csak az a probléma, hogy pontosan melyik is a megfelelő?
Mert ha az intel oldaláról töltöm le a legújabbat azzal sem működik, ha a hp oldaláról a gép tipusa alapján azzal sem, ha a hp support assistant szerintit (ami véleményem szetint megegyezik a hp oldalán lévővel) azzal sem. -
woolwich
tag
válasz
SeniorTilla #51099 üzenetére
A ProBookon biztosan nincs Thunderbolt sajnos.
Nem egészen látom át a különbséget a dokkoló és az USB HUB között, de valami ilyesmi lenne a cél, mint ez a HUB.
Azt viszont tudom, hogy a Proobookon hiába van USB C csatlakozó, azon áramot nem vesz fel.
Ez azt jelenti, hogy a C-s HUB sem működne vagy csak tölteni nem tudnám azon keresztül?Köszönöm!
-
-Ben-
veterán
válasz
SeniorTilla #51103 üzenetére
Nem tudom, nyilván árban próbál megfelelőt vadászni....
-
-Ben-
veterán
válasz
SeniorTilla #51101 üzenetére
Értem... Szerintem a keret miatt inkább egy pavilion lesz a befutó..
Az X360 esetében az nem jelent a tartósság szempontjából hátrányt, hogy érintős?
Az illető hosszabb távra tervezne vele....
Szerk.: a hp 250 zsanérja is rendben van? Minőségre gondolom ez azért eléggé fapados kategória. Sajnos nem egyszerű a képlet, mert 3D -s munkára kellene az illetőnek a gép, ami miatt az erősebb hardverre szükség van, viszont így más téren kell kompromisszumot kötni...
-
atika88
senior tag
válasz
SeniorTilla #51095 üzenetére
Próbáltam másik kábellel is, és az összes sata porton is (hdd1 hdd2 és rom meghajtóén is). Az eredmény ugyan az....és az említett F2 tesztnél a HDD-re azt írja, hogy nem létezik. Tehát tesztelni sem tudom. És igen, próbálta már hdd-vel és ssd-vel is.
-
Truman
senior tag
válasz
SeniorTilla #51085 üzenetére
Van ennek olyan egyáltalán? Én nem találom. Ez alapján próbálom.
-
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51076 üzenetére
Azt se tudjuk igazán, hogy mennyire közeli a kapcsolat.
Családon belül én ingyen adom tovább a dolgaimat..
Visszatérve arra a spectrére, a hajlíthatósága és a kis" 13-as kijelzője miatt nem igazán lehet hatékony munkaeszköz, esetleg max félig munkára/félig szórakozásra lehet ajánlható, viszont arra már nem is lenne ez olyan rossz vétel talán. -
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51074 üzenetére
Nem tudjuk azt a családon belüli kedvezményes árat sajnos.. Ha esetleg nagyon olcsó max megveszi és eladja, aztán vesz egy envyt.
-
krisz77
tag
válasz
SeniorTilla #51062 üzenetére
sorolnál nekem egy pár jót?
-
krisz77
tag
válasz
SeniorTilla #51060 üzenetére
mert ezek legalább még jol öszerakot gépek
-
KrAt
veterán
válasz
SeniorTilla #51041 üzenetére
Sejtettem..
Miknek milyen beállításokon kéne lennie? Én arra tippelek, hogy nem kikapcsol, hanem vmi S6 (vagymi) state-be megy csak le, és azért a drain..
-
j.la
tag
válasz
SeniorTilla #51024 üzenetére
Köszi! Megbízhatóság szempontjából melyiket ajánlanád?Teljesen átlagos használatra lenne. Mik a tapasztalatok?
-
zolee001
őstag
válasz
SeniorTilla #51015 üzenetére
Most jön a poén
Ezen gépek jelenlegi ára 527.000 ft,ezen darabok a HP!!!! managerinél /üzeletkötöinél voltak és nem annyira régen "jóárasitva" kiszórta HP mint használt gépek. (némelyikben 9!!! üzemóra volt összesen)
Elviekben megszokott dolog,hogy az eredeti háttértárat nem adják használtakhoz (adatvédelem) de mivel ezekben elég macerás lenne a mittom én milyen ssd-t cserélni igy valami full format akármivel gyalulták le (gondolom én)
Mindez az én feltételezésem de a céghez (jelenlegi tulaj) már igy kerültek
A csodás 04 es WU katyvasz 100 % on járatja a gpu-t random modon és használhatatlánná téve az összes ilyen eszközt,ez volt az utolsó szög
A HP hivatalos oldala is sokatmondó ha már nincs Recovery tölük.figyelmeztetnek,hogy az aukciós oldalakon (ebay) figyeljen oda a user,hogy tipusszám alapján vegyen recoveryt (ha talál)
2019 ben járt le róluk a gari,szal nem p1 es akármihez kellene support -
Molk
tag
válasz
SeniorTilla #50999 üzenetére
Félreértések elkerülése végett.
Én arra céloztam, hogy a helyzetemben (statisztika=1db gép) a paszta cseréje jelentősen csökkentette a szükséges ventillátor zajt (RPM-et) és a maximális teljesítmény is pozitív irányba változott (heatsink csere nem volt szükséges).
Egyébként én is kíváncsi vagyok és szivesen látnám, hogy másnak a gépe a gyári pasztával milyen teljesítményt tud: órajelek, hőfokok, ventillátor RPM.
Aztán az adott tesztet én is lefuttatom (nekem már NT-H2 van a gépemben). -
válasz
SeniorTilla #50995 üzenetére
Én is így gondolom, hogy ez nem az a széria, amivel lenne ilyen gond. Sőt ezeknél azért kell is nekik figyeli erre.
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #50995 üzenetére
G5-ben, csak U-s proci volt ráadásul. Az hova melegszik
-
csiga8
senior tag
válasz
SeniorTilla #50979 üzenetére
Tudom, hogy a 2GB kevés, ezért kéne fejleszteni 2*2 GB-ra, HA felismeri az alaplap. Laptopokkal nem igazán vagyok naprakész.
Igen, igazad van, öreg, karcsú gép. Egyszerű email forgalom + böngésző futtatás a cél.
-
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #50958 üzenetére
Szia. Igen, arról a laptopról van szó. Hétfőn majd hívom is őket, meglátjuk mit mondanak ezekre a problémákra. Hétvégén nem fogadnak hívásokat, ahogy láttam a linkelt honlapon. Egyébként nagyszerű maga a laptop, csak gyanús volt nekem ez a gyenge akkuidő, meg a felsírása is persze. Meglátjuk cserével javulnak e majd ezek a dolgok. Gondolom a számla elég lesz nekik.
Köszi a gyors választ/válaszokat mindenkitől. -
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #50941 üzenetére
Oké. HD felbontásban megegyeztünk.
Tudtam mit veszek, szóval nem nyomott át.
Nem mondott mesét az eladó, de seftes kereskedő volt valóban.
Garancia 2019-ben lejárt rá, merevlemezben volt 1 óra működési idő.
Technikailag 3 éves használt, valóságban 3 év alatt 1 órát használt.
Állapotra új, nem azért ír 1 órát, mert kicserélte volna a meghajtót.
BIOS sem jelszavas, semmi illegalitás nincs benne.Technikailag "magánszemélytől" vettem egy használt laptopot.
Nem kevés ilyen szürke zónás seftelő van. -
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #50939 üzenetére
Miért mondod, hogy nem volt ?
Full HD felbontás 1920x1080.
Most amikre használtan ránézek Zbook 15 G1 G2 annak szinte mind ez a felbontása.
Én kicsit sajnálom hogy Elitebook 850 G3 helyett nem Zbookot vettem. Igaz ez benragadt új volt, csak gari minden már lejárt rá. -
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla #50905 üzenetére
Jeleztem nekik kedden, emailt is küldtek, hogy válaszba küldjek fotókat. Azóta semmi.
-
Gyurike
tag
válasz
SeniorTilla #50919 üzenetére
Köszi a segítséged SeniorTilla!
Időközben megoldódott a kérdés, HP Cloud Recovery segítségével sikerült gyári visszaállító pendrive-ot készíteni.
Másfél év alatt begyűlt pár szemét, gondoltam ha reinstall, próbáljuk ki a gyárit.
Plusz van egy problémám, hogy pl. filmnézéskor a hang 2-3 másodperc után indul el.
Most hogy a gyári összeállítást feltettem, így is jelen van a jelenség, amit nem tudok hová tenni... -
Bazs1981
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50921 üzenetére
Köszönöm, eddig úgy használtam, hogy ha feltöltött kihúztam a töltőt, de ezt így dokkolónál már macerás. Arra gondoltam volna, hogy a dokkoló ezt megoldja, hogy nem tölti állandóan.
-
Gyurike
tag
válasz
SeniorTilla #50917 üzenetére
Ebben nekem az a fura, hogy M2.SSD-n van a rendszer, HDD-n pedig a recovery.
A HDD-hez nem nyúltam windows telepítéskor, csak az SSD volt formázva akkor miért nem működik a recovery partíció?
Illetve ehhez a típushoz a HP-tól hogyan tudok (gondolom fizetősen) recovery mediumot rendelni? -
Hoffer
őstag
válasz
SeniorTilla #50909 üzenetére
Jelezthet hibát, ha kikapcsolás után órákig nem villog csak órák múlva kezd el villogni?
utángyártott -
Hoffer
őstag
válasz
SeniorTilla #50907 üzenetére
Biosból a legfrissebbet használom, az akku pedig 2 órát bírja az előző 15 perchez képest.
Nem hiszem, hogy az akkuval van probléma.. -
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla #50898 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat. Kedden hívom a szervizt.
-
wreakz
tag
válasz
SeniorTilla #50868 üzenetére
Pontos nevét fejből nem tudom, csak a fantázia nevét (Targaryen), vagy talán 15-cx. De kedden megnézzem neked
Szerencsére csak a backcover, és a bezel-t kell cserélni. A kijelző ragasztott.
-
KoLa_2
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50862 üzenetére
Én meg sokadszorra leírom, hogy egyetértek amit írsz és nem okolom a gyártót (érthető okok miatt), kivéve egy dologban, hogy egy bios update telepítésenek ne legyen már maga a jelszó az akadálya, forrástól és egyéb körülményektől függetlenül. Egy 5+ éves gepről beszélünk. Ha flottás is, az már rég EOL. Ha a gépem jelszavazás létjogosultságát nézem... így semmi értelme... nincs a gép lockolva, nincs hdd védelem, user szint védelem stb. beállítva mindösszesen admin settings nem érhető el.
Továbbra is várom bárki segítségét, hogy legalább bios update menjen fel valamilyen módon. -
AMD Power
titán
válasz
SeniorTilla #50862 üzenetére
Ez igy van! En amitt most vettem egy hete HP az Assistant Support progi 1 ev 11 honapos garit irt. Van ismerosom a HP-nal. Atkuldtem neki a szamlat amivel vettem a gepet. Egybol 3 ev lett.
-
KoLa_2
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50860 üzenetére
Meg is értem, de azt nem, hogy update jelszó nélkül nem tud felmenni. Le sem sza∗∗m a biosban beállításokat, nem mintha bármilyen lényeges dolog lenne benn amit lehet állítani (és jelszóval van védve). Engem is csak update lehetőség hiánya zavar. Ez a gondom. Ezért próbáltam informálódni, illetve segítséget kérni tőletek (igyen, nem ingyen). Ennyi.
-
KoLa_2
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50856 üzenetére
Én is értem mit írt a gyártó. Pont ezért fordultam hozzátok, hogy erre nincs valami alternatív megodás (pl gép azonosítói alapján kigenerálni a file-t) vagy bármi... Gépet ezért nem fogom visszaadni, mert nem kapok ilyen állapotban lévőt ennyiért.
Engem nem BIOS beállítások érdekelnek, mert nemsok lényeges dolog van menű alatt ehhez, inkább maga a BIOS frissítés (pl biztonásgi tartalma) miatt lenne fontos. Ez meg valóban gáz gyártó részéről, hogy ezt csak jelszó ismeretében tehetem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest