- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
SeniorTilla #51669 üzenetére
Köszönöm az infót. Lehet adok még egy esélyt ennek a típusnak. Igazából hasonló árban nem nagyon találok mást ami releváns alternatíva lehetne...
-
Face8814
őstag
válasz
SeniorTilla #51665 üzenetére
Az ágy vízszintes felületére tettem le, nem takaróra. Erre azért figyelek. Ahogy írtam is, inkább az zavar hogy tablet módban is kikapcsolt.
Alapjában véve nagyon tetszik ez a típus, nem véletlenül választottam ezt. Viszont ha egyszer megégeti magát valamivel az ember, nem szívesen nyúl még egyszer ugyan oda.
Gondolkodom hogy mire cseréljem. Igazából sok alternatíva nincs. Vagy ebből egy másik, vagy egy XPS, de abból ugye hiányzik az érintő panel... -
Face8814
őstag
-
Face8814
őstag
Az elmúlt egy órában kizárólag a Chrome futott a gépen és neteztem rajta. A hőmérséklet 51 és 63 fok között van. Ez nem sok kicsit? Kezdem azt gondolni, hogy tényleg túlmelegszik a gép....
-
Face8814
őstag
válasz
Face8814 #51650 üzenetére
Megnéztem most újra kihajtott kijelzőnél és elképzelhető, hogy még sincs elegendő méretű rés a laptop alja és a hátrahajtott kijelző között. Viszont akkor ez azt jelentené, hogy nem lehet hátrahajtott kijelzővel kvázi tabletként használni a gépet? Ez akkor konstrukciós hiba lenne?
Illetve lehet, hogy azért kapcsolt ki az ágyon bő 10 perc után, mert szintén eltömődik ilyenkor a nyílás a gép alján? -
Face8814
őstag
Sziasztok!
Kedden vásároltam egy hp spectre x360 13-aw0001nh típusú gépet. Ma volt az első nap, hogy reggeltől folyamatosan használtam és random módon kétszer is kikapcsolta magát.
Első alkalommal leraktam az ágyra, majd kb 10 perc múlva mikor folytattam volna a munkát, vettem észre, hogy leállt.
Másodszor tablet módban, kihajtott kijelzővel képnézegetés közben gondolta úgy, hogy ismét kikapcsol.
Felraktam egy HWINFO-t és a hőmérsékleteknél azt látom, hogy 42 és 51 fok között van a hőmérséklet. Arra gondoltam, hogy amikor leraktam az ágyra akkor lehet, hogy annyira nem áramlott alatta a levegő, hogy túlmelegedett és ettől kapcsolt volna ki???
Tablet módban viszont ha hátrahajtom a kijelzőt, akkor van akkora rés, hogy a levegő tudjon áramolni....
Van esetleg tippetek, hogy mi lehet az anomália oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest