Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm az infót. Lehet adok még egy esélyt ennek a típusnak. Igazából hasonló árban nem nagyon találok mást ami releváns alternatíva lehetne...
-
Face8814
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az ágy vízszintes felületére tettem le, nem takaróra. Erre azért figyelek. Ahogy írtam is, inkább az zavar hogy tablet módban is kikapcsolt.
Alapjában véve nagyon tetszik ez a típus, nem véletlenül választottam ezt. Viszont ha egyszer megégeti magát valamivel az ember, nem szívesen nyúl még egyszer ugyan oda.
Gondolkodom hogy mire cseréljem. Igazából sok alternatíva nincs. Vagy ebből egy másik, vagy egy XPS, de abból ugye hiányzik az érintő panel...
-
Face8814
őstag
-
Face8814
őstag
Az elmúlt egy órában kizárólag a Chrome futott a gépen és neteztem rajta. A hőmérséklet 51 és 63 fok között van. Ez nem sok kicsit? Kezdem azt gondolni, hogy tényleg túlmelegszik a gép....
-
Face8814
őstag
válasz
Face8814
üzenetére
Megnéztem most újra kihajtott kijelzőnél és elképzelhető, hogy még sincs elegendő méretű rés a laptop alja és a hátrahajtott kijelző között. Viszont akkor ez azt jelentené, hogy nem lehet hátrahajtott kijelzővel kvázi tabletként használni a gépet? Ez akkor konstrukciós hiba lenne?
Illetve lehet, hogy azért kapcsolt ki az ágyon bő 10 perc után, mert szintén eltömődik ilyenkor a nyílás a gép alján? -
Face8814
őstag
Sziasztok!
Kedden vásároltam egy hp spectre x360 13-aw0001nh típusú gépet. Ma volt az első nap, hogy reggeltől folyamatosan használtam és random módon kétszer is kikapcsolta magát.
Első alkalommal leraktam az ágyra, majd kb 10 perc múlva mikor folytattam volna a munkát, vettem észre, hogy leállt.
Másodszor tablet módban, kihajtott kijelzővel képnézegetés közben gondolta úgy, hogy ismét kikapcsol.
Felraktam egy HWINFO-t és a hőmérsékleteknél azt látom, hogy 42 és 51 fok között van a hőmérséklet. Arra gondoltam, hogy amikor leraktam az ágyra akkor lehet, hogy annyira nem áramlott alatta a levegő, hogy túlmelegedett és ettől kapcsolt volna ki???
Tablet módban viszont ha hátrahajtom a kijelzőt, akkor van akkora rés, hogy a levegő tudjon áramolni....
Van esetleg tippetek, hogy mi lehet az anomália oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest