- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mircike1
tag
válasz
SeniorTilla #51131 üzenetére
Nagyon köszi!!! Priviben kaptam infót, hogy hol lehetne jó/jobb használt gépet venni. Nem ennyiért, kb. 45 ezerért. Még gondolkodom, mert ezt a mostanit nagyon kedvelem, mert nagyon jópofa matrica van a tetején.
A létező legfontosabb dolog egy laptop esetében. Mentségemre szóljon, hogy nem a matrica miatt vettem, nem is én vettem, hanem más.
-
mircike1
tag
válasz
SeniorTilla #51114 üzenetére
Jaj, miért? Sajna nem túl jó, időnként spontán leáll, nem működik a hangszóró, egyszer a képernyője is csikos lett (és nincs hosszú i, mint látható
). Ha 3 hó garancia van rá, akkor csak a) megjavitják b) kicserélik c) visszaadják a pénzt?
-
mircike1
tag
Vettem egy ilyet. HP 255 G2 Notebook PC. Meglátjuk, meddig birja.
-
mircike1
tag
Sziasztok! Használt HP laptopot szeretnék venni, a lehető legegyszerűbbet. Keret rá csak 30 ezer forint. Hol találok olyat, ami megbízható helyről való?
-
mircike1
tag
válasz
Dell XPS #47274 üzenetére
1. CMOS hiba elhárítva.
2. "A gépre windows10 lett telepítve, de a jobb alsó sarokban windows 8.1-et mutat "
Tök rosszul tudtam, ha minden igaz, eredetileg win7 volt rajta, nem win10. Most win8.1 van rajta. Azt tettek rá a szervizben.
Tuti, hogy váltani fogok linux-ra.
Remélem, most már működni fog ez a szerencsétlen. -
mircike1
tag
A hülye HP530-as laptopom még azzal is vidít, hogy a hangszóró meghal időnként.
Áááá.
-
mircike1
tag
Sziasztok! (nagy sóhaj részetekről)
A HP530-as 10 éves gépem jól működik, de két dolgot nem értek.
Akkumulátora nincs, csak tápról tud menni.
1. A dátumot nem tudja korrigálni, ha kikapcsolom és a tápot is kihúzom a konnektorból (hogy másik konnektorba dugjam).
Ezzel kapcsolatban mintha azt írtátok volna, hogy elég nagy baj. Mi lehet a hiba?
2. A gépre windows10 lett telepítve, de a jobb alsó sarokban windows 8.1-et mutat (mielőtt meghalt, az volt rajta). Ez okozhat vmi problémát?
Köszönöm. -
mircike1
tag
válasz
bajuszatti #47221 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
mircike1
tag
Sziasztok! Nagyon szőkének születtem, aztán barna lettem, és/de egyszerűen nem találom az "itt szóltam hozzá" listámban, hogy ide írkáltam volna. Mindenesetre annyi a jó hírem, hogy a HP530-as laptopomat ismét megjavították és tökéletesen működik. Szóval örülök, hogy nem adtam fel, nyakára jártam a szervizvezetőnek és persze nem ingyen lett megcsinálva, egy dell laptopot (táppal, dokkolóval) adtam le.
(Ha valaki megsúgja nekem, hogy egy nagyon régi, de alaposan felújított asztali szgép particionálásáról hol olvashatok, nagyon megköszönöm. Jelenleg linux-on fut, de úgy emlékszem, egyszer valaki már megnézte és mintha lenne rajta windows is. (?) )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Filmvilág
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest