- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
SeniorTilla #51325 üzenetére
Nem valószínű. Talán 2 hónapos a macsek. Ennyire azért nem nehéz.
Szét is szedtem amúgy, de én semmi rendellenest nem látok... -
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Lányom Pavilion 15-je egyik percről a másikra megzakkant.
A macska lecsukta neki és azóta nem hajlandó elindulni.
Kinyitom és csak villog a power gomb. Ha hosszan nyomom, akkor abba hagyja, viszont ha újra bekapcsolnám, megint csak villog. Fel sem pörög semmi a gépben.
Van valami tippetek, mi lehet a gond?
Én arra tippelek, hogy a zsanérnál mehetett szét valami, mert majdnem olyan, mintha nem érzékelné, hogy ki van nyitva. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Lacielvtárs #44724 üzenetére
Sokan használják pl. a skype-ot is csak telefonálásra. Nem mindenki video telefonál.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Brandynew #44705 üzenetére
Nekem sem tiszta, miért kellene annyira hétköznapi felhasználás mellé az i5.
Bármit csinálok, egyszerűen nem tudok belőle 50%-nál nagyobb cpu load-ot kipréselni.
Megy a full hd film a gépről, mellette a youtube videó, nyitva pár böngésző ablak, meg mondjuk indítok még mellé egy eclipse-et, és pöfög 40%-on.
Persze a max órajel közelében sincs még ilyenkor sem, mert 2.4-et tud a proci, és 1.7 fölé be sem szagolt.
i3 7100u. -
<Lacy85>
addikt
Tuti meg lehet Win 8 alatt is. Win 10-nél is úgy megy, mint anno 7-nél.
VGA-n jobb klikk,
- illesztőprogram frissítése,
- illesztőprogram keresése a számítógépen,
- alul Választás a számítógépen található illesztőprogram listából,
- utána pedig klikk a saját lemez gombra, és betallózod az inf fájlt a mappából.Így tuti mennie kell.
-
<Lacy85>
addikt
Az enyém geforce-os, szóval ezt meg sem próbálom elindítani sem, inkább csak megkérdezem.
Ha elindítod a telepítőt (sp55025.exe), akkor nem csomagolja ki valahová a fájlokat, hanem csak lefut a telepítő?
Mert ha kibontja valahová, akkor manuálisan is be lehet tallózni az eszközkezelőben.Amúgy kicsit gáz, hogy az eredeti driver nem jó neki.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Dhampir #44643 üzenetére
Jaja, ezzel tisztában vagyok én is (vékonyítás,olcsósítás).
Direkt megnéztem, 3 éves teljes körű gari van rá.
Valószínűleg nem lesz agyon használva (még cipelve sem nagyon), mert jobbára itthoni használatra lett véve.
Srácok állandóan lelepik a 2 asztalit, letöltögetnek, stb., és akartam egy privát masinát, amin biztonságban lehetnek a dolgaim.
Harmadik asztalit meg nem akartam. Ezért lett laptop. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Dhampir #44640 üzenetére
Erre is 3 év garit adtak. Nem igazán érezni rajta, hogy 1 évre lenne tervezve, mert nem egy "eldobható ocsó" feelingje van. De majd az idő eldönti.
Ha ilyen 80 ezer lett volna, akkor azt mondom oké, kacat laptop, de azért 210-ért nehogy már 1 évet bírjon.Anno volt egy sokkal gagyibb acer-em is, az is kibírt pár évet. Akkor is csak a töltő csatlakozó adta meg magát.
Csak akkor már annyira koros volt a hardver (1 magos proci, 1GB ram, stb.), hogy nem akartam rá költeni.
Aki elvitte, megcsinálta, és a mai napig működik. Pedig kb. 8 éves. -
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Nemrég én is HP laptoptulaj lettem, és eddig nagyon kellemesen csalódtam benne.
Egy Pavilion 15-ről van szó (i3 7100u, 8GB DDR4, 1TB, Geforce 940).
Jöttek szép sorban a meglepik. Az igényes alu ház (azt hittem full műanyag), a világító billentyűzet, a többujjas tapipad, na meg a végére az abszolút hab a tortán: B&O hangrendszer.
Komolyan mondom úgy szól, hogy leszakítja a fejem.Eddig még nem volt HP-m, de ez valami eszméletlenül jól összerakott masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest