- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiába szereled ki, ha a kosz a bill. sapka alatt van, azt kell szétszedned, nem kivenni a bill-t. Necces téma, könnyen eltörhet a pöcök ami fogja, utána billcsere. Tapasztalat szerint nem kosz szokta okozni, ha nem megy egy bill, legalábbis nem olyan, ami kitisztítható. Gondolkozz el egy bill. cserén.
-
-
-
Szia. Ez a laptopban szokott lenni vagy az utólagosan vásárolt SSD-ben.
Szívesen adok neked, csk szerintem nem éri meg a postaköltség
Nem tudom helyileg merre vagy, én Debrecen. Ha közel vagy, vagy netán jársz erre egyeztetünk és adok. Vagy hátha más közelebb van hozzád.
Legrosszabb esetben, ha a wifi modult 2 fogja, és ugyanolyan a csavar akkor kiveszed. -
prisz
senior tag
Pontosan, ahogy írod. Ha több a ram, a windows jobban "terjeszkedik", többet foglal le a memóriából indításakor előtöltésre. Mivel HDD-d van, (amit sejtettem) több idő a nagyobb adatmennyiség visszaírása bootolásnál. Ne foglalkozz vele, mert a több ram előnyeit használat közben egyértelműen érezheted. Viszont ha idővel lecseréled a HDD-t SSD-re (amit nagyon-nagyon ajánlok), csodát fogsz látni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest