- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
<Lacy85> #44706 üzenetére
Pont ezért kell, mert akkor jó egy rendszer, ha nincs túlterhelve. Nekem se azért van 200 lóerős V6-os kocsim, hogy állandóan 200-zal menjek vele. Azért van, mert ez sokkal kényelmesebb, mint egy átlagos autó, és ha kell, megvan a tartalék, amivel bírni fogja a terhelést is a többiekkel ellentétben.
-
LacBp
tag
válasz
<Lacy85> #44675 üzenetére
igen. win 7 alatt simán lehetett, mint anno xp vagy win98 alatt... - ha van még aki erre emlékszik ,) Nem az első gép lenne, amit telepítek... ennél egyet villan, és közli, hogy minden hipiszupi úgy ahogy van! aztán nem...
na még küzdök.Amúgy a kicsomagoltat próbáltam exe ből futtatni.. szintén engedélyt kér a futáshoz.. aztán elengedi a füle mellett a parancsot! nem sokat foglalkoztam még 8.1 -el. De nem lopta be a szívembe magát...
Jellemezném, de inkább nem teszem....
Igen, ezt többször olvastam,hogy előbb az intel drivert kell!
-
-
Dhampir
félisten
válasz
<Lacy85> #44641 üzenetére
A garancia fontos, az jó dolog, ha megadták rá a 3 évet. Régen kevésbé sajnálták ki az anyagot, az alaplapra forrasztott cpu és vga (vékony gépeknél a szintén forrasztott memória) korában manapság már cserélni is lehetetlen. Az üzleti gépek némelyike is consumer színvonalú lett kivitelezésben.
-
Dhampir
félisten
válasz
<Lacy85> #44637 üzenetére
Igaz, vitrinbe is lehet zárni, nehogy a huzat megcsapja.
A notebookok hurcolásra voltak kitalálva. A kijelző épségének megóvása érdekében vigyázni kell, nehogy erőteljes külső hatás érje. A hangja szerintem is kellemes, a fedélen kívül egyedül a számomra rövid leütést lehetővé tévő billentyűzet zavart egy másik konfigurációnál. Egy szervizes azt mondta a Pavilionokra, hogy eredetileg 1 éves használatra tervezték őket, például nyaralásra elvinni, stb. A magyar "hosszított" garanciaidő ajándék ezekre a masinákra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest