Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rekid
addikt
válasz
pumukli23 #18755 üzenetére
Recovery tools van hozza bizt masolatot tudsz csinalni. Kb ennyi. Viszont megtudtuk kb hogy lehet resetelni a nas agyat ha elfelejtened milyen nevet adtal neki... tap kihuz recovery button folyamatosan nyom tap visszanyom tovabrra is nyomod kb 10 masodpercig aztan villog a gomb feletti led es kesz, hpnas neven bongeszobol elerheto.
-
válasz
pumukli23 #18709 üzenetére
Ezt a hibát így is, úgy is lehet értelmezni:
1, A töltő működik, tehát jó. Az, hogy hangja van, nem befolyásolja az üzemszerű működést.
2, A töltő hangos, tehát zavaró a mindennapos használatban, ezért - némiképp a felhasználó érdekét nézve - cserélhetőSztem hívd fel az ügyfélszolgálatot a 0640200629 számon, vagy ami a te gépcsaládodhoz tartozik a HP support oldalon.
-
-
rekid
addikt
válasz
pumukli23 #18699 üzenetére
Ez erdekes nekem azt mondtak arra nincs. Úgy latszik ott sem tökéletes az info áramlas.
Ha van fél év rá akkor tuti cserélni kell.
Nah megneztem en is a szamlat, azt irja 3 év világgari a laptopra 1 év a töltőre és az aksijára.
ezek után irja hogy + ajandek dokkolo es utazo akku de garirol semmit nem ir. -
pumukli23
senior tag
válasz
pumukli23 #18677 üzenetére
Na.. gondoltam dokumentálok ide pár dolgot
Egy 2007-es vásárlói véleményben olvastam:
"The NAS drives are available to the network even if the laptop is off or undocked. In fact you cannot turn off the NAS, other than unplugging it."
Tehát azt mondja, hogy a meghajtó(k) mindig elérhetők a hálózaton, akkor is ha a lapos ki van kapcsolva, vagy nincs a dokkolón. Gyakorlatilag nem tudod kikapcsolni a nas-t csak ha kihúzod..
Mindez még a gyári, nem frissített firmware-re vonatkozik.
forrás -
Gonzo.
tag
válasz
pumukli23 #18671 üzenetére
Kérd el a qwertly-től! Egy próbát megér.
Simán lehet, hogy egy újabb firmware menne! Mert ez vindósz! -
koshmar
veterán
válasz
pumukli23 #18592 üzenetére
Szerencsére már leszoktam arról, hogy folyton az akksi miatt sírjak.
Min. fényerő, en.tak. profil, vírusírtó ki, filmnézés: Valahol 2,5 óra körül lenne a vége, ha szénné meríteném- 10%-nál szól, hogy "Hééé, éhes vagyok"...
Ugyanez netezve talán 3 óra.
Ennyi." A tiedé csak jobb e"
Bezzeg az Envy 15.
6 cella+ 9 cella, az annyi mint 17,5 óra. (HP szerint).De spec. én nagyon nem szeretem en.tak. proflion használni, mert érezhetően lassabb a gép. Sokkal lassabb.
De nem is csoda, ha 30%-ra leveszi az órajelet. Vagy hogy is van már. -
Misi1979
őstag
válasz
pumukli23 #18560 üzenetére
Jah, enyémben van gps és csak úgy hajlandó működni, ha a kártyaolvasóban van sim kártya.. mobilnet-előfizu fogalmam sincs, hogy kell-e hozzá, nekem van.
Egyébként meg a gps-funkció szerintem nem egy nagy dolog, ha nem kell mobilnet, meg utólag be lehet költséghatékonyan építeni.
-
Misi1979
őstag
válasz
pumukli23 #18553 üzenetére
ha jól sejtem, ez egy MC8775 -ös sierra, abban meg asszem van gps. Viszont ehhez egy gps-enable firmware kell, azt meg csakúgy nem nagyon fogsz tudni felrakni rá, mert a hp biosa nézi, hogy milyen firmware van a wwan-modulon.
Persze javítsatok ki, ha tévednék.
Mod: az mc8775v-ben van gps is, továbbá az képes a hanghívásokat is kezelni.
-
Misi1979
őstag
válasz
pumukli23 #18551 üzenetére
Nem kamu, megfelelő wwan modul kell bele. Nemtom mivel szerelik a 6910p-t, amit én ebayen vettem wwan modult, az nagyon szépen látja a műholdakat. Ha leírod a tipust, megmondjuk
Persze külső program is kell hozzá, meg egy másik, ami értelmezni tudja az adatokat, google earth vagy pc-s igo.
-
Ringman
félisten
válasz
pumukli23 #18451 üzenetére
Az első amit linkeltél, külön is tölthető. töltőt nem adnak hozzá, csak a dokkolóhoz volt egy 180W-os és a laptophoz egy 90W-os.
"HP 12-cell Ultra-Capacity Battery" - EJ092AA
Business class gépeknél illene több szériát is kiszolgálnia a kiegészítőknek, remélem megy 6930p-vel is.
-
Ringman
félisten
válasz
pumukli23 #18424 üzenetére
A nagyobbat, ezt: HPQ 3in1 NAS docking station (asis)
Először azt hittem, hogy állandóan menni fog a dokkoló ventije (iszonyat hangos, szerintem 4cm-es), azután elhallgatott.
Kensington zár nincs benne, csak az előkészítés.
180W-os táp jár hozzá. -
atesss
addikt
válasz
pumukli23 #18322 üzenetére
Találtam 140e-ért is: [link]
Annyiért talán beleférhet, de anyámat kell megkérdeznem erről.Procinak meg majd utánanézek még jobban, hogy pontosan milyen típusú alkalmazásoknál is van mekkora különbség. És nem szintetikus tesztprogramokkal.
MOD: Ja de itt csak 1 év gart írnak: [link] Ez lehetséges ?
És pl. itt is 1 évet írnak: [link]
De egy másik hasonlóan olcsónál meg 3-at: [link] -
atesss
addikt
válasz
pumukli23 #18319 üzenetére
Igen, erre gondolok, a konfig elnevezésének logikájára. Vagyis hogy mit jelentenek az adott helyen lévő számok / betűk benne.
Pl. 127e-ért ez teljesen megfelelne: [link] - matt kijelzővel.
Ez ugye már alapból 3 év garral van (ugyanezt 1 évvel egy kb. 10e-el olcsóbban is árulják máshol - de a 3 év eléggé kellene - és így még mindig olcsóbb, mint ha külön vennék garbővítést).
"mivel ez kevés vásárlónak szempont" Na ez az amit nem értek... Mindenki tükörnek veszi a laptopját ?
De ahogy észrevettem nem drágább ugyanaz a konfig (felszereltség) matt kijelzővel. Csak egyszerűen az olcsóbbakat (Celeron / Pentium Dual Core -osokat) nem lehet matt-al kapni.
Amúgy meg akár legyen drágább, a 127e helyett legyen mondjuk +10e, azaz 137e. Annyi még beleférne (ha 2 vagy 3 év a gar.). 10e-nél nagyobb felárat már végképp nem tudnának mivel indokolni... -
koshmar
veterán
válasz
pumukli23 #18303 üzenetére
Akkor egy 1500 gigás winyóból vajon mennyi a ténylegesen felhasználható terület?
1380 már jó lenne mondjuk.De akkor úgy látszik, így trükköznek a gyártók.
Az a kis 24 nem sok... de sok kicsi sokra megySzerk.: Recovery part. külön meghajtón van. (E) /Egy ideig még.
/
Az egy laza 13,3 giga. -
jorden06
senior tag
-
bedohazi
aktív tag
válasz
pumukli23 #18232 üzenetére
bocsi,
nem irtam oda de arra gondoltam hogy az uj sandy i3 kozott es a msotani i3 kozott mennyi lesz vajon a kulonbseg, mert ha szamottevo akkor meg nem evszek notit.
Es meg ugy eott az uj amd de arrol enm tudom hogy nagyonn notebookokba jonneke olyan erosek mint az sandy i3 -
-
-
Kriszta08
csendes tag
válasz
pumukli23 #18113 üzenetére
Köszi a választ!
Ennyire romlandóak ezek a gépek, hogy az -1 év is ilyen húzós?
Menézem mennyi a garanciakiterjesztés.
Az egyikben nem írja az a wifit. Ez jelent valamit? Vagy tök mindegy?Esetleg más valaki, aki ismeri a gépet. Amire nekem kell elég lenne a felszereltsége?
-
-
-
lacy027
tag
válasz
pumukli23 #18053 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem elég lesz a 13,3-as monitor. Nézegettem áruházakban, a 15,6 nekem szinte óriási, 14-est akartam, de csak 13,3-ast találtam megfelelő konfigurációval. De ha a Probook valamiért kiesik jó lesz a DV6-os is. Külsö 22 -es monitorrol nézek filmet, a kicsi kijelző nem zavarna. Ha el kell vinni valahova, könnyebben elviszek egy kis gépet.
-
tupacamaru
veterán
válasz
pumukli23 #18035 üzenetére
Itt találtam hozzá kis videós leírásokat, csak be kell regisztrálni hozzá.
Saint_ Sikerült kipiszkálni és kífújatni levegővel.
SeniorTilla Hát ha az Infinity kijelző azt jelenti hogy van a panel előtt egy vékony plexi lap akkor az.
Egyébként nagyon jó megoldás ez, főleg kisgyereknél.
Nem sikerült teljesen szétszedni de így is sikerült a porszemcséket eltávolítani. Az egyik rögzítő csavar nem volt jól meghúzva és szerintem ott ment be a por.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest