- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Szia! Írtad hogy azért nem lát a rendszer 4 GB-, mert csak 32 bites op rendszert raktam fel. De azt mondja a kollégám, hogy a 64-re sokkal kevesebb a támogatott program, mint a 32-re, ezért nem érdemes azt használni. Most akkor érdemes vagy sem? Tényleg sok akadályba lehet ütközni a 64-el? Egyáltalán mi az előnye, ha ekkora a hátránya?
Köszi a válaszod! -
Tikakukac
titán
Még nem hozták le, annyira őket nem izgatja. Engem annál inkább, de hát na.
Mint mondtam, van még rá pár hó gari, így megbontani nem akarom, de ha elment akkor jut a 30 grammos mx2-ből erre is. Alulfesz meg ofc, már akartam csinálni mikor elvitték is, de kellett a gép, mondom nem lesz baja. De lett.
Max hétvégére biztosan lehozzák. Ami vicces, mert 2 megállónyira laknak
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Már túrtam biost, meg az alulfesz is tuti. De ahogy elnézem, ez még így is fog fűteni, fórumok alapján...
Na mindegy, valamit cseszek vele, legalább ne throttlingoljon filmnézés közben nekik, mert az ciki. Bár gyanítom, hogy valami kitekeri 100%-ra a procit, csak nekem ég a pofám, hogy egy elviekben tisztára rakott EB-t is trükköztetni kell, hogy ne főjön le. Ennyi erőfeszítésből én passzívra is megcsináltam az x200-am...
-
deathtania
senior tag
nekem helyből volt telepítve ilyen, és most frissítettem a legújabbra (5.4): HP Simple Pass innen elérhető.
van benne egy plugin, ami a böngészőkbe automatikusan települ, és ott is tudod használni.
-
Frankó
.
Másik kérdés:
Akárhányszor elindítom a gépet, a megjelenítés mindig visszavált 49Hz-re.
Látom a kép "remegését" ezért mindig felrakom 60-ra ott megszűnik.
Nem tudjátok miért lehet ez hogy kikapcsolás után elfelejti?Nem csak a windows alatt próbáltam, hanem a speciális kezelőprogiban is, ami a tálcánál az óra melletti futó ikonok között szerepel (képernyő tulajdonságok vagy grafikai tulajdonságok). Létrehoztam saját profilt ami 60hz-re van állítva de mindig visszaáll alapba ha újraindítom a gépet. Lehet azért mert az akkut ki-be rakosgatom???
-
+ (#27516) spyduck
Egy ilyet néztem ki: Kingston 64GB SATA2 1,8" V+180
HardwareCanucks-os tesztben elég jókat írtak róla.Kicsit túlárazott, de nincs más alternatíva. Talán, ha létezne msata<->1,8" átalakító, akkor nagyobb lenne a választék, de én eddig csak msata<->2,5"-est találtam.
-
-
Vigneau
félisten
Nálam sima gyári F.1B van fent jelenleg - ezek a laptop BIOS-ok igencsak puritának. Mod BIOS-okat Te szoktál használni? Ha igen, akkor honnan szeded le őket? Jó lenne egy a dv6-6002eg-mhez is.
rizso:
Emlékszel, nálam a VGA driver frissítés az egyetlen, ami igazán megmozgatna. -
rizso
addikt
Hááát, jó kérdés. Majdnem rávágtam, hogy nézd meg mikori driverek vannak a 2530p-hez, de mondom előbb megnézem én. Erre most látom csak, hogy van augusztusi F.21-es BIOS frissítés, amire nem is számítottam. Szóval könnyen lehet, hogy semmi gond nem lesz a Win8-cal sem.
Vigneau: ha van valami hibás driver, akkor azért arra odafigyelnek, szokták javítani. Értelemszerűen ami jól megy, ahhoz nem kell állandó frissítés.
-
rizso
addikt
Ha jól olvastam (már amennyire hitelesnek tekinthető az adott írás), akkor csak a garancia lejártát követő 30 napon belül tudsz post warrantyt venni a géphez. Egyébként én is elgondolkoznék rajta, de nem most járt le a garanciám, és nem is magyar értékesítés (ha jól tudom)
-
rizso
addikt
Naná, hogy linkeld, lehet én is benevezek egyre
Nem tudom pontosan milyen XPS-ed volt (gondolom ilyen), nekem ilyen, és bizony durva hangzása volt, sokszor be sem kapcsoltam a külső hangfalakat (még szolid zenehallgatásra is jó volt - baráti sörözős beszélgetések mellé meg egyenesen tökéletes)!
Dhampir: most közel egy hétig én is nyúztam öcsém Probookját - tényleg jó gépek
-
rizso
addikt
Nekem néha azért jól jönne egy erősebb hardver, nem vetem meg a játékot sem, ha van egy kis fölösleges időm.
Ami miatt még nagyon szerettem az XPS-t, az a viszonylag nagy, 17,3"-es kijelző és a 2.1-es JBL hangrendszer. Tudom, mindegyiket lehet pótolni (otthon pótolva is vannak), de nem egyszer volt már olyan, hogy máshol is kellett a korrekt hangzás és a méretes kijelző, és az XPS-ben mindkettő kéznél volt. Még az akksiidő is tök jó volt a 9 cellás akksival - simán verte a 2530p-m 6 cellás akksijának a teljesítményét. Világítós billentyűzet az XPS-emben nem volt, viszont az előtte lévő Toshiba P750-emben volt, és hát tényleg nem rossz dolog. Mondjuk a 2530p világítása is több a semminél...
No de fölösleges hasonlítgatni a kettőt, mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya
Ja meg közben eszembe jutott, hogy hát szegény 2530p csatlakozókkal sincs elárasztva, néha ez is hiányzik (még ha van is külön USB hubom, vagy lehet hozzá kapni dokkolót).
-
malwy
senior tag
Ram olcsó tétel, egyelőre nem veszem észre hiányát. A fedlap furcsaságán, illetve a kijelzőn kívül nincs, egyáltalán nincs, semmi panaszom. Ez a kettő meg törött, majd kicserélt kijelzőre következtet
Ujjlenyomatos bejelentkezést próbálgatom most. Úgy érzem magam, mint egy óvodás kiskölyök az új játékával.
-
varga.balazs
aktív tag
az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy az akkuval van baj, bár nem nagyon értek hozzá, amúgy néztem 4400-es akkuk 12ből kijönnének, itthon meg 5500-ek 24körül vannak. ha lenne alkalmam, akkor kipróbálnám az akkut is egy másik 6930p-ben, esetleg egy másik akku-t ebben, de sajnos nincs, akkor kiderülne, hogy géppel vagy akkuval van a baj.
-
kenand
veterán
Angol billentyűzet 2510p-nek itt
-
Tikakukac
titán
Már mint az x200s lesz annyiban mire végzek. AFFS panel önmagában 30-35k jó forintnál is, szóval én picivel nagyobb tételekkel játszok. Plusz SSD meg a többi katranc. A kifullozott gép az bizony ott körül lenne, mondjuk HP-nál nem tudom mi mindent lehet még belebarkácsolni utólag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest