Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Siriusb
veterán
válasz
AxBattler #31043 üzenetére
A SLED-et én átpakoltam 1 partícióra, de fent hagytam úgymond vész esetére, vagy ha valaki más akarja használni a gépet hirtelen egy vendég felhasználóval. Persze az MBR és a HP partíciók le vannak mentve, bármikor vissza tudom állítani a gyári állapotot.
Igaz, én Arch Linuxszal használom, ha te winezni akarsz, szvsz nyugodtan törölhetsz mindent, gondolom nem akarsz linuxot látni. -
deathtania
senior tag
válasz
AxBattler #31025 üzenetére
sajnos mindegyik ilyen eszközre csak az 1év garancia van, amit nem is értek, hogy miért csak ennyit adnak egy ilyen árkategóriában. talán az edigitalban is lesz megrendelve, mivel ahogy néztem, kb ott a legjobb az ár, és a +1év gari sem rossz.
csak irodai dolgokra akarja használni, ő nem szokott játszani, de még olyan szinten sem, hogy flasht játszana. mint írtam szakdolgozat íráshoz és később munkára akarja használni, a 700mb-s xvid videókat pedig szerintem gond nélkül lejátssza (11colos kijelzőre az is elég, nem kell HD...
).
az edigital saját szervízének garanciájával valami gond van, vagy annyira nem jó, vagy az mit jelent a +1év esetében?
-
Dhampir
félisten
válasz
AxBattler #30910 üzenetére
Bizony.
Amikor egy félmilliós, más cég gyártotta csúcskategóriás laptopban zörög a Touchpad és a műanyag kijelzőkeret elállós (bár ez utóbbi már ProBooknál is előfordult), és vacak műanyag borítás fedi a billentyűzet előtti részt, akkor ehhez képest a ProBook bizony tud jobb is lenni.
A szerény kivitel ellenére is jó minőség a Hewlett Packard gyártót dicséri!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
AxBattler #30672 üzenetére
egy probookról van szó.
én amikor vittem vissza szervizbe egy probookot tőlem egyből a garipapírt kérték nem a széria számot.
...
ha megvettem valakitől és mondok egy szériaszámot, hogyan tudom bebizonyítani, hogy az az enyém, megvettem, nem másé és nem lopott?
hogyan lehet egyáltalán garanciát mondani valamire, amihez nincs is garancia papír és számla? -
adidas4death
aktív tag
-
-
Nixon18
senior tag
válasz
AxBattler #30542 üzenetére
Az állandóan, gondolom meglehetősen elfogadhatatlan válasz, ugye? Viszont igaz.
Azért gondolom, hogy nem segítene az ssd, mert pl több lapos böngészés mellett (mozilla) elég gyakran belassul/akad. De filmeknél is előfordul, hogy elakad (nem HD meg fHD filmeknél). Ráadásul lassan tölt be/ébred föl, ami nem annyira fontos, de azért elég zavaró.(#30543) ungawa:
Ha megoldható, hogy többet hozzak ki az A4-ből, az is jó lenne. Mert egyébként nincs különösebb bajom a géppel. Csak ez a proci elég zavaró -
kowik
tag
válasz
AxBattler #30457 üzenetére
"milyet szeretnél" nem én akartam, és nem munkára adták, csak adta a cég a jó munkámért.
Ha megtartom akkor a mostani gépem helyett ami MSI CR650. Irodai alkalmazásokra ez volt a legolcsóbb gép. Böngésző, office fut rajta, illetve HD filmet is le tud játszani (ez azért lényeges mert van egy HD kamerám, és legalább a felvett dolgokat meg tudjam nézni. -
PLaci58
addikt
válasz
AxBattler #29316 üzenetére
[link]
Nem nekem lenne, csak tőlem kértek tanácsot és nem ismerem az AMD procikat. Ráadásul a tesco hol E2-1800 (1,7 GHz), hol E1-1200 (1,4 Ghz)-es procit ír rá. Az ára 100K lenne, nyomtatóval, egérrel, táskával.
Most nézem az újságban, hogy a csomagban 1,4-es procival van, magában pedig 1,7-es el, ugyanazon az áron. -
sagit
veterán
válasz
AxBattler #28163 üzenetére
Nagyon macera 2510p-n és 2530p-n is.
Fullra szét kell bontani a gépet, torx csavarhúzók is kellettek mindkettőhöz. (T6+T8)
Ki kell szedni az alaplapot, de a hp service manual alapján simán megcsináltam csak eltart 2 órát ha az ember nem kapkod.Itt a tiédhez a manual: [link]
Nézd meg, aztán döntsd el hogy neki vágsz-e.
Noti hűtő pad: Nekem ilyenem van, elfér rajta a 2530p kényelmesen dokkolóstul. És ami a legfontosabb hogy nagyon halk!
-
Thusor
őstag
válasz
AxBattler #28155 üzenetére
Nekem 2540p-m van. Pár hónapja pasztáztam újra..de mindig is jól melegedett. Rátettem egy CPU stresszelőt amivel kihajtottam a procit 100%-on, így megy fel max 92-93 fok körülire. Ez normális ilyen körülmények között...de játékoknál azért nem szabadna olyan magasra mennie.
-
-
-
sagit
veterán
válasz
AxBattler #27574 üzenetére
front bezel le, kijelző ki és már mehet is be a webcam
itt benne van szépen30-40 perces meló tuti lesz
mikrofont, palmrest-et cseréltem 2510p-ben, ez is menni fog szerintemna meg abban a procit is újrapasztáztam, a komplett alaplapot ki kell szedni ( 2530p-nél is, 2540p-nél nem tudom)
-
Thusor
őstag
válasz
AxBattler #27543 üzenetére
Seagate Momentus XT 500Gb-osat. Ebben 4 GB SSD és 500GB-os winchester van. Az SSD-re semmit nem tudsz manuálisan tenni, a winchester automatikusan pakol rá fileokat amivel a windows és programok gyorsításához kellenek. Nekem elég jól bevált. Gyorsabb lett a gép. Bár az tény, hogy meghibásodott nekem már egy 1 év után de szó nélkül cserélték gariban. Összesen 5 év garanciát vállal a Seagate.
Ja és a mi fontos, hogy használtan vettem így csak az új árának töredékét kellett kifizetnem.
-
Thusor
őstag
válasz
AxBattler #27537 üzenetére
Sajna nekem is ilyen van és nekem se megy a kettő egyszerre. Hibrid winchesterrel hidaltam át a dolgot. Azzal valamicskét gyorsult a rendszer felállása, és a memót bővítettem 8 GB-ra. Ennyit lehet tenni az ügy érdekében, de legalább kicsit erősebb a processzor ami jól jön nekem a munkám során.
-
válasz
AxBattler #27524 üzenetére
Nem fog menni. Megnéztem a gépet, mivel nekem a nagyobb teljesítményű, i5-540M-es intellel szerelt változat van, amiben a komolyabb venti belelóg a képbe:
Szóval akkor majd csak a következő gépnél lesz SSD...
(#27525) audi100td
Nem egészen. Amit Te linkeltél Toshiba MK1629GSG HDD, az 1,8"-es, amit sokan msata-nak hívnak - szerintem tévesen.
Az msata szerintem EZ a kategória. -
audi100td
nagyúr
válasz
AxBattler #27524 üzenetére
Az nem jó, µSATA (micro SATA) való bele, aprón rendszeresen vannak ilyen SSD-k olcsón. 64GB Samsung-ot láttam pl az utóbbi hetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest