- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #41794 üzenetére
Valóban ez HP topic, de előfordult már itt Lenovo is.
Összehasonlítani a HP-vel, eszmét cserélni róla talán bocsánatos bűn lehet. Természetesen itt szigorúan a HP notebookoké az elsőbbség.
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla #41794 üzenetére
A 960M jóval gyorsabb a 950M-nél és játéknál ez számít, nem a cpu. Amit a 4200H nem hajt ki a 960M-mel, azt a 6300HQ sem fogja kihajtani 950M-en.
A konkrét paviliont nem ismerem, de feltételezem, hogy egy 200k-s gép zöldre festve. Az meg olyan két kategóriával van a G-s Asus alatt házban, hűtésben, mindenben. -
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #41768 üzenetére
Csak kiegészítésnek: Én általában nem szoktam használni 1 napnál tovább a gyári telepítést, hanem majdnemhogy rögtön friss os. telepítés, és akkor tényleg saját ízlésnek megfelelően van beállítva a gép,, mert olyan sok-sok-sok és sok minden van előre telepítve, hogy az már szinte egyenlő a használhatalan kategóriával.
-
válasz
SeniorTilla #41723 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy ha a BIOS-ban ki van kapcsolva a fényérzékelő akkor a windows alatt kikapcsolhatatlanul megy. HA bekapcsolom és elindul a windows akkor az Fn+F11-el ki lehet kapcsolni. Érdekes.
-
válasz
SeniorTilla #41723 üzenetére
Nekem olyan fül nincs. Ezzel kezdtem nem azonnal írtam be.
-
válasz
SeniorTilla #41699 üzenetére
Akkor lehet kibontani és mehet akku bankban telefont tölteni.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #41699 üzenetére
+SymbianOS
OK, köszi. Akkor nálam 300-nál mondja majd.
Most néztem, 2011. novemberi gyártmány, gondolom, nem sokkal később használatba is vették. Én keveset használom akksiról. Ez inkább gyilkolja vagy inkább kitolja az életét? -
peterr85
tag
válasz
SeniorTilla #41675 üzenetére
Sziasztok,
A 8560w-m a minap megtanult repülni, hálna a macskának (akit cserébe kiheréltettünk, na jó, mondjuk nem ezért..
). Első blikkre nem lett semmi baja, de tegnap feltűnt, hogy lötyög az akksi. megnéztem, a bal oldali kis pöcök, ami tartja, sajnos letört. Ilyet (vagyis gondolom az egész mehcanikát) tudok szerezni valahonnan? Funkcionális gondja nincs, de baromira idegesít.. Illetve érdeklődnék még, hogy a 2540m-nek kb. hány fokig kéne melegednie max terhelés mellett? Aida 64 stress teszt-et futtattam, bő 20 perc után már 95 fok körül járt a proci, és kis throttling is befigyelt, ami tekintve hogy nincs 30 fok a szobában, nem túl bíztató.
SeniorTilla bocs, nem válasznak szántam
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #41660 üzenetére
Erősebb és tisztább a hangja mint a legújabb Envy-nek, bár 600.000Ft a laptop
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #41650 üzenetére
Az uj ElitEbook-ba meg jobbat raktak, csak pislogtam
-
pFEFErohni
tag
válasz
SeniorTilla #41643 üzenetére
Én úgy látom, hogy ez is IPS, legalabbis az van oda írva!
Pontosabban Full HD IPS led matt
-
Peczek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #41621 üzenetére
Ok, köszi, már megtaláltam
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #41596 üzenetére
Ha majd lesz, kicsit irj rola, hogy van e minosegbeli kulonbseg a g1-hez kepest.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #41591 üzenetére
Mármint nálad, vagy általában? (mert már van g3 705 pl.)
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #41585 üzenetére
Már volt nálad a mostani g3-as elitebook? Van minőségben +/- változás a g1-hez képest?
-
whited
addikt
válasz
SeniorTilla #41585 üzenetére
kivettem, és próbálom húzva tartani a másikat, de nem vicc, mindjárt letöröm a kapcsolót...
eljön félig a kapcsoló, ott kattan egyet, és nem akar tovább jönni -
adika4444
addikt
válasz
SeniorTilla #41580 üzenetére
Soha nem csinált még ilyet a gépem, sztem nem Ie hiba. De azóta atomstabil, majd eseménynaplót megnézem mi lehetett...
IP ütközés okozhat ilyet? Mert most arra bukkantam azom tuti volt egy...
Egyébként Mozillát nem szeretem, Ie mellett még Chrome a bejövős.
Mozillától csak a Thunderbird. -
adika4444
addikt
válasz
SeniorTilla #41571 üzenetére
Ez így nem teljes igaz, a Win7 és 8/8.1 trióról lehet frissíteni. De mivel azt meg lehet loaderezni, ezért kvázi ingyen van ahogy írod, de ez illegális. Tehát igazándiból nincs is ignyen, de még is használható.
-
válasz
SeniorTilla #41571 üzenetére
De nem a végtelenségig. 2530p-n a legelső kiadás óta megy a win10 gyakran frissül és semmiféle gond nincs vele.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
SeniorTilla #41521 üzenetére
Kipróbáltam úgy, hogy megcserélem a két meghajtót (és persze beállítom a boot sorrendet), így meg megjelenik a windows jel, aztán fekete lesz a képernyő és semmi...
-
PTomi92
aktív tag
válasz
SeniorTilla #41521 üzenetére
Kipróbálom, köszönöm a tippet!
-
PTomi92
aktív tag
válasz
SeniorTilla #41491 üzenetére
Énis a keretre gyanakodom, illeszkedésre jónak látom, de lehet, hogy egyszerűen hibás. Próbáltam úgy, hogy az ssd-t raktam a keretbe, de úgy nem bírtam formatálni az ssd-t windows installnál. De akkor arra gondoltam, hogy a laptopom nem képes oprendszerként kezelni az optikai meghajtó helyére tett tárolót. Ez hülyeség?
Köszönöm az ötleteket, visszaviszem a keretet a mai nap folyamán. -
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla #41460 üzenetére
Erre való a fórum, mindenki elmondhatja a véleményét. Nem tudom, volt-e már a kezedben 250 meg 350, meg mondjuk Fujitsu A514. Mert ha igen, akkor te is tapasztaltad, hogy a HP-k billentyűzete alkalmatlan a hosszabb gépelésre. A Fujitsunál nincs az az érzés, hogy érintőkijelzőn gépelsz, hanem rendes billentyűzete van.
Te is linkelhetsz a jelenlegi kínálatból rossz Fujitsu gépet, hadd tanuljunk -
ohway
tag
válasz
SeniorTilla #41425 üzenetére
Szerintem egyenlőre akkor marad a jelenlegi verzió.
Quadro 2000m kártyához melyik drivert érdemes letölteni, mert van Performance és van Graphics driver?
Meg azt vettem észre, hogy a procim 2670qm -ről van szó, nem emeli az órajelét 2.2ghz főlé, ez probléma? azért egy prime95 teszt alatt felkellene magát hergelnie 3.1ig nem? -
válasz
SeniorTilla #41425 üzenetére
Gyakran ugyan azt írja visszamenőleg és semmi érdeme dolog nem derül ki.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #41363 üzenetére
Most pedig következzen egy kevésbé szimpatikus tulajdonsága: az ára mennyi?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #41341 üzenetére
Akad olyan stílus, ami lehetséges, hogy változatos, de nem szép. Az "emberiség" rendkívül találékony saját fajának elpusztításában, meggyötrésében is.
-
válasz
SeniorTilla #41337 üzenetére
Nem kérlekszépen csak az meglepett, hogy ennyit számít, mivel a 60-70p elölről szívja a levegőt, nem alulról. Elől mindig szabadon volt. Tudod neked is meg van az az érdekes stílusod.
-
válasz
SeniorTilla #41321 üzenetére
Mert szted ez nem az? Lakkozott és free volt!
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #41264 üzenetére
Igen,ezt hallani is. Na rálesek a HWinfoval is.
-
golyós
addikt
válasz
SeniorTilla #41239 üzenetére
Oké, megoldható mert van még noti a családban.
Érdemes komplett cserélni a hűtést ilyenkor vagy csak célirányosan?
Elvileg én is ki tudom cserélni ha komplett cserélem? -
sz.j
nagyúr
válasz
SeniorTilla #41213 üzenetére
Gondoltam, de ennek ellenére tetszett.
-
sz.j
nagyúr
válasz
SeniorTilla #41208 üzenetére
"de nem szabad bevallani, hogy szerelted"
Ez tetszett
-
Grandor1
csendes újonc
válasz
SeniorTilla #41162 üzenetére
-
Grandor1
csendes újonc
válasz
SeniorTilla #41159 üzenetére
Szia, az baj, hogy próbáltam és mind a HP mind az AMD oldalánés ha le akarom szedni a drivert, csak a Catalystot akarja telepíteni.
-
válasz
SeniorTilla #41139 üzenetére
Bár minden nap olyan lenne mint a mai! Hehe. Még pár óra.
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #41139 üzenetére
Köszi! Már éppen fogyóban van az a bizonyos kitartás.....
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
SeniorTilla #41105 üzenetére
Majd lökök fel videót...de nem ma este....am kellemes ünnepeket mindenkinek.
ui:
40 fps a minimum... -
condy
senior tag
válasz
SeniorTilla #41112 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ!
Sajnos azonban kellene egy kicsivel bővebb leírás.
Elég amatőr vagyok ezen a téren, mintha csak tegnap kötötték volna be az áramot. -
válasz
SeniorTilla #41054 üzenetére
Dettó ez volt itt is!
-
s3int
csendes tag
válasz
SeniorTilla #41041 üzenetére
Pedig benned reménykedtem, hátha van már infód róla.
Lesz ilyen neked illetve tudsz beszerezni? -
válasz
SeniorTilla #41023 üzenetére
Köszi a tippet!
-
válasz
SeniorTilla #41018 üzenetére
Köszi a választ! Olykor ágyba igen, most valami 4-5 éves Acert használ a gyerek, csak annak kinyiffant az akksija, ezért keresnek új gépet.
Tehát akkor ezek felejtősek?HP kínálatban van valami, ami ajánlható? 150k oprendszerrel együtt, vagy 120k nélküle. AMD-t gondoltam, de lehet végül is intel is.
(#41017) adika4444: Köszi a választ neked is! Mindenképp új lenne, lehet még karácsony előtt.
-
Csokiii
aktív tag
válasz
SeniorTilla #41008 üzenetére
Közben rájöttem hogy nem raktam fel audio drivert mert minek win10hez. Hát most kellett
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #41000 üzenetére
Köszönöm, hogy leírtad.
Szeretem a meleg, telített színeket (például az S-Amoled színeit is) sokkal inkább, mint egy fakó, kékes árnyalatú kijelzőt bámulni.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #40994 üzenetére
Köszönöm válaszodat.
Igen, az IPS-kijelző izgat, eddig gyakorlati használatban még csak mobiltelefonban láttam.
Az is érdekelne, hogy vajon PWM-mentesek-e a Pavilionok IPS-kijelzői?
-
kocsij
tag
válasz
SeniorTilla #40996 üzenetére
Köszönöm. Azt hittem úgy van mint az asztali gépnél hogy a bios is uefi felületü.
Még egy kérdés illesztőprogramokat érdemes a hp oldaláról feltenni vagy jó az is ami a win10 telepitésénél fel ment?. -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #40988 üzenetére
Kisembernek kimondottan játékra még mindig egy asztali konfigurációt a legcélszerűbb összerakni, ha nem a hordozhatóság vagy a "helyhiány" orvoslása a cél.
A diákok viszont előnyben részesítik a mobilitást és az ebből élő eladóknak nyilván bátorítaniuk is kell a "gamer-boy" vagyis "homo ludens" életérzést, nincsen ebben semmi rossz, "élni és élni hagyni".
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
SeniorTilla #40948 üzenetére
Annak mi a neve? Hogy keressem. Bocsántat, valahogy nem egyértelmű pedig kétszer végignéztem a driver listát.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
SeniorTilla #40943 üzenetére
Hol kell újjlenyomatot állítani? keresnem kell rá valami menüpontot vagy telepíteni valami szoftvert hozzá?
-
bercee
tag
válasz
SeniorTilla #40938 üzenetére
Köszi, keresgéltem de nem találtam. Amit javasoltak driver, nem oldotta meg.
-
Tocika
aktív tag
válasz
SeniorTilla #40929 üzenetére
Az ötlet nem rossz de inkább egy másik alternatívára vevőbb volnék
-
válasz
SeniorTilla #40922 üzenetére
Van mivel mérni és max induláskor vesz fel sokat nem ha már jár a HDD.
-
icp1970
senior tag
válasz
SeniorTilla #40919 üzenetére
Köszi.Rá kérdezek.
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla #40897 üzenetére
De ő nem kinn fogja, szóval rendesen megszophatja, ha Lenovot vesz, úgyhogy mindenképp fel kell erre is hívni a figyelmet. Btw, az Y mennyi idő játék után veszti el az órajel felét?
-
s3int
csendes tag
válasz
SeniorTilla #40895 üzenetére
Mi a baj a Pavilonokkal?
Mivel jobbak az Envy-k?Köszi
-
adika4444
addikt
válasz
SeniorTilla #40895 üzenetére
azt ne felejtsd el, hogy a Lenovo néhány piszok jó gépe mellé a lehető legrosszabb gari párosul... Úgyhogy ha beüt a crash, akkor lehet hónapokig futni a gép után.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #40878 üzenetére
-
válasz
SeniorTilla #40872 üzenetére
Akkor sem vágom miért nem jó a módszer. Nulláról feltöltöd (ha engedi) hátha életre kel. Nekem is mutatott már akku totál rosszat, de végül csak ravettem a töltésre köszöni ma is megy. A kulcs a nullára merítés volt előtte. Persze ez egy simán csak régen használt akku volt nem egész 100 cilkussal.
Na majd olvasom mi lett a vége. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #40868 üzenetére
Áhá. Köszi. A kritikus töltöttségi szintet nem tudom 5% alá vinni, mert akármennyire állítom, visszaáll 5%-ra
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #40859 üzenetére
Keresem ezt az 5%-ot, de nem találom
W8.1 alatt hol találom
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #40859 üzenetére
Köszi, ki is fogom próbálni.
A HP akkutesztelője is kinyiffantnak minősítette az aksit, mondván, h teljes töltöttség mellett 12-15% a kapacitása. -
válasz
SeniorTilla #40848 üzenetére
Csak az nem olyan tartós. Acerből kiindulva.
-
válasz
SeniorTilla #40848 üzenetére
Eszerint elég az utángyártott. OK, köszi!
-
Kenvelo7
tag
válasz
SeniorTilla #40831 üzenetére
Nem akarok arrogansnak tunni vagy , nem szeretnem hogy akarmilyen rosz indulatot feltetelezz de tudom ,hogy nem jatekra valo gep. Es nem is allando jelleggel jatszom, havonta 1-2 alkalom ezert had ne vegyek mar egy masikat
Egyebkent ha meg jatek alatt tul melegszik akkor mas alatt is tulmelegedhet nem de bár, es ez is fontos lenne
-
_Dumber_
őstag
válasz
SeniorTilla #40830 üzenetére
mert allergiás vagyok a túl nagy könyéktámaszra.
Sajnos mostanában trend, hogy minél nagyobbat készítenek. Biztos, hogy ez az igény, de nekem nem túl jó. (Vágja az alkaromat, és napi 8-10 órában kellemetlen) Az enyém (Acer extensa 5635z) 7.5cm.
Legtöbb 15.6-s gépnek 10-11 között van.. ez még éppen elmegy. Szerencsére a 470 G2 is ennyi, hiába nagyobb képméret. Volt a kezeim kötött egy 470 G2 példány megszokható részemről. A nagyobb képernyőméret miatti nagyobb alapméretet szerencsére a billentyű fölé toldották bele. Más típus pl Acer 17.3-s gépeknek bőven 13 felett van..)
Ha a G3 is 10-11 közötti akkor megvárom a G3 teljes szériát. Ha nagyobb lett, akkor levadászok a jövő héten egy G2-t míg lehet kapni belőle.
-
_Dumber_
őstag
válasz
SeniorTilla #40611 üzenetére
Sziasztok!
Pár napja kérdeztem egy méretet a 470 G2-re.
Ezt meg tudja valaki mérni a 470 G3-on is?Tudom nehezebb lesz mert még alig kapható
.. de hátha
-
dobobazsy
őstag
válasz
SeniorTilla #40811 üzenetére
-
Rodrighez
csendes tag
válasz
SeniorTilla #40800 üzenetére
Helló!
Elvileg a megfelelő drivert tettem fel, de amíg a lan esetében átkerült az egyik ismeretlen eszköz a hálózati eszközök közé, addig a wifi driver telepítésekor nem történt változás. Lehet hogy rossz driverrel próbálkozok? Illetve próbáltam egy "Hálózati adapter" nevű ismeretlen eszközhöz ugyanezt a drivert feltenni de "Nem sikerült bekapcsolni az eszközt" hibát kaptam.
-
jlaudio
tag
válasz
SeniorTilla #40789 üzenetére
Képszerkesztésre használod a laptopod? Én mindég azt hittem, hogy a minél nagyobb felbontás a lényeg utána, hogy ha lehet IPS panel legyen... Egy 16mp DSLR-el készült nyers RAW képek sokkal jobb minőségűnek tünnek egy FHD kijelzőn, persze a szinhelyesség az már más kérdés. Sajna 200 000 forint max költségvetéssel nem igazán találok semmilyen laptopot ami FHD és legalabb i5, a Lenovo belépő modeljein kivül (amik már ránézésre is gyenge minőségűek).
Asusnak van még valami modelje x555 talán de ránézésre nem tünik jobbnak anzagminőségre mint a HP, a kijelzőket pedig sajna nem tudtam összehasonlitani. -
jlaudio
tag
válasz
SeniorTilla #40781 üzenetére
Hát gondoltam, hogy nem a legjobb a kijelzője de csak jobb a FHD mint a sima HD? Sajna nem engedhetek meg magamnak drágább gépet
Ideálisan egy UHD i7 kéne de sajna nekem túl drága, gondolom nem tud senki jobbat ajánlani egy ProBook G2 árában
-
adika4444
addikt
válasz
SeniorTilla #40770 üzenetére
A lábak megemelése jó ötlet, nekem régi nem tudom minek az erősítőjéről van levéve négy kb. 2 cm átmérőjű karika, vastagsága meg olyan... hát tán 1 cm körül lehet, lényeg hogy kellemesen megemeli a gépet és mivel rá van tapasztva ezért nem kell alárakom kiveszemmel bajlódni, felraktam, aztán öröm működik.
-
válasz
SeniorTilla #40741 üzenetére
Én többet nem várok a bootra, ott 1x elég volt ott dekkoltam mire egy kib aidát tudtam indítani.
Kell másikba, meg nem tartom. Köszi!
-
Cold5
senior tag
válasz
SeniorTilla #40735 üzenetére
Nem volt benne a töltő. Valahol használtam (akkuról) a notit, mikor hazaértem láttam, hogy a töltőnek pápá. Szóval bele sem dugtam...
-
válasz
SeniorTilla #40735 üzenetére
Pontosan erre gondoltam én is. 1v difivel is el kellene indulnia. 2570-es is elindul a 18,5v-ossal, közben 19,5-öt kíván.
Sok nyekken meg ahogy olvasom. Én ki szoktam mérni a töltőket és láttam vad fesz értékeket, menni ment, de hogy meddig ette volna meg a noti az más téma. Ami hangosan ciripel az is kuka téma nálam. Hirtelen halál ritka. Nekem a töltők otthon szünetmentesbe vannak. Tudjátok ha nincs benne akku akkor is akkurol megy baj esetén. Kicsit beteg nem? -
Cold5
senior tag
válasz
SeniorTilla #40725 üzenetére
Sajnos nem tudom... kivágtam mérgemben...
-
Cold5
senior tag
válasz
SeniorTilla #40720 üzenetére
18,5V és 3,5A ez van rajta. Már kb. 3 órája rajta van de semmi. Csak a villám jel villog fehér/narancs színben!
-
válasz
SeniorTilla #40720 üzenetére
Elektromos ember lévén tudom.
Való igaz, de szeretem tartani amit előírtak.
-
Cold5
senior tag
válasz
SeniorTilla #40717 üzenetére
Az jó kérdés... mérgemben úgy kivágtam, hogy csak úgy süvített...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #40689 üzenetére
nézegettem már fél szemmel, de még nem az igazi. köszönöm a tipped
-
válasz
SeniorTilla #40673 üzenetére
De van, pénznek hívják.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40673 üzenetére
Na igen, egy i5-580m jöhetne szóba.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #40655 üzenetére
köszi szépen a válaszod!
a billentyűt megnézem a héten mindenképp. ha defektes, akkor hová érdemes vinni szervizelni?
tökéletes az msata, köszönöm.
rendben. nem vészes egyáltalán, akkor hagyom annyiban.
nem feltétlen kell utángyártott, a lényeg, hogy céges számlával kell vegyem. eredetit akár használtan, akár újonnan hol érdemes keresnem hozzá, ebben tudnál tanácsot adni?
-
Forestjo
senior tag
válasz
SeniorTilla #40640 üzenetére
Köszi, de mit kell tennem? Csak ezt tudom ez ügyben letölteni:
Synaptics (Validity) Fingerprint Sensor DriverMás nincs a témában. A 'HP Hotkey Support' nem ide tartozik gondolom.
Már kiraktam az asztalra, hogy megtaláljam, de az csak a telepítőfájl, ami nem nyitja meg a programot. -
b.kov
senior tag
válasz
SeniorTilla #40624 üzenetére
Köszi a választ.
-
_Dumber_
őstag
válasz
SeniorTilla #40611 üzenetére
köszönöm
-
adika4444
addikt
válasz
SeniorTilla #40532 üzenetére
Értem, köszi.
Hát ez pech...Kíváncsi leszek mikor fog menni.
-
junior11
veterán
válasz
SeniorTilla #40493 üzenetére
Nálam pár apróságot leszámítva lekopogom, komoly bajok nélkül fut július 29. óta a W10, egy 2,5 éves Lenovo Z500 notebookon (itt egy probléma van, az Intel video driver az Intel oldaláról frissül, nem a Lenovo oldaláról, s ezáltal nem tudom vezérelni a fényerőt egyáltalán, hiába rakom vissza a régit a W10 újból letölti az Intel oldaláról a frisset) és egy kb. 7,5 éves asztali gépen (itt néha Nvidia driver miatt volt pár BSOD, de mostanában már nem jelentkezik). De eddigi tapasztalatok alapján nálam is a 8.1 valamivel gyorsabb és stabilabb volt. Meglátjuk, hosszútávon mi lesz a helyzet...
-
válasz
SeniorTilla #40361 üzenetére
Már én is legyalultam a 10-et és ment vissza a 7, mert nem bírtam vele bugos volt. Bosszantó bugos.
adika4444! Miben volt a 2.5ös HDD? Pontod rack típus érdekel.
Hp battery check - mert mindig 0%-ot ír ki csak h tudd. Gondolom aidával nézed. 300 ciklusra tervezik a progi szerint az akkut. -
lumosnina
tag
válasz
SeniorTilla #40353 üzenetére
Nem a tolto a hibas. Kiprobaltam kettovel is, amik mukodnek mas notikkal.
-
golyós
addikt
válasz
SeniorTilla #40363 üzenetére
Remélem sikerül.Megvan az windows.old mappa. -
golyós
addikt
válasz
SeniorTilla #40361 üzenetére
van egy olyan lehetőség is, hogy a gép alaphelyzetbe állítása a vásárolt windowsal.
Ez működhet?
Nem baj ha töröl mindent, megvan minden külső vinyon.Remélem nem a 10 alapra áll vissza. -
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40358 üzenetére
De akkor hogyan jön ki a 11?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40356 üzenetére
Viszont ő azt mondta, hogy 11 villanás a 8-at javítva, de itt még annyi sincsen, vagy mi a probléma itt, hány villogás a maximum akkor?
(#40354) adika4444: szóval, most akkor pontosan mennyit is villan? Mert csak 6 villanás van a táblázatban meghatározva.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
SeniorTilla #40321 üzenetére
Most nezem cpu 0-10 kozott ingadozik es 58 fok.
-
lumosnina
tag
válasz
SeniorTilla #40309 üzenetére
Mire gondolsz? A feladatkezelo szerint gyakran 60-100 %kozott megy
@jakos73
Neztem, de sajnos en csak atlag felhasznalo vagyok, nem igazan vagom mi micsoda... -
Ren Hoek
veterán
válasz
SeniorTilla #40304 üzenetére
Igen, de HDD-vel is be tud pont ugyan úgy lassulni mint egy régi gép, holott a proci és minden más bírná. Az biztos, hogy a legszűkebb keresztmetszet a notebook HDD.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40274 üzenetére
Nekem is bőven elég a 7 amire kell. Nincs sok értelme "feljebb" menni vele.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40272 üzenetére
A 8-nál is ez volt, kell várni kb. 0,5-1évet a tényleg jó driverekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged