- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
junior11 #55911 üzenetére
Ha lehet is bővíteni, nagyon el elcseszett, mert az aljáról óvatosan le kell venni a gumicsíkot, és ha szerencséd van újra tapad... És nem nyúlik el maga a csík, vagy nem szakad el.
Pattintós az alja így ha nincs kézügyességed és eszközöd , akkor vegyél nagyobb kiszerelésűt.
Általános használatra elég , de nézz szét mert van néha Jo vétel.
Windowst meg tudsz rá tenni
-
-
-
ela
tag
válasz
junior11 #41814 üzenetére
Sziasztok !
Hát én meg alapból nem beszélek le senkit sem a W10 Upgrade-ről ( YOO CUCC és még ingyenes is idén tán júniusig ?),főleg ha eredeti Windows-od van .
Csak ne Ő saját maga álljon neki a procedúrának ,hanem tedd ezt meg Te inkább , lévén hozzáértő "gondolom ".
Persze Upgrade előtt le kell csekkolni , hogy minden kompatibilis-e az adott W10 Upgrade verzióval ,aztán hadd szóljon !!Üdv:
ela -
-
Ren Hoek
veterán
válasz
junior11 #40484 üzenetére
Nekem végre jó a Win 10 most
Szerintem a Raderon driver miatt csinálja az Internal power errort... mert mikor defaultoztam recoveryből és az SSD-t átpakoltam PC-be, ahol nVidia 970 van..lehúzta az NV drivert mellé, és visszatéve a notiba teljesen jól működik.
A sleep-wake az most is sz.r... de nem használom inkább. Egyelőre más bugot nem találtam, pedig 1 hete masszívan használom melóra. Frissítések is szépen települtek eddig. Nekem tetszik amúgy
de rizikós feltenni
(Én amúgy azért erőltettem W10-et, mert a W8.1 ISO-t nem enged többé leszedni Dreamsparkról.. ezt meg még igen. Torrentezni meg nem akartam - bár lehet egy MSDN-es W8.1-et leszedve, egyetemi seriallal menne. Csak arra is Expiredet ír már...)
Ja és elsőre is akkor szaródott el, mikor elkezdtem felpakolgatni a HP drivereket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest