- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Az ismeretlennél az egyetlen azonosítható információ a "Hely: PCI Express-gyökér komplex" és a Részletek fülön a Hardverazonosítóknál ACPI\VEN_HPQ&DEV_004
A másik három kérdőjeles az a Microsoft Bluetooth enumerator, de illesztő program ezekhez sincs telepítve, viszont a BT ikon mégis ott van a tálcán és a telefonom még látja is csak épp kapcsolat nem jön létre.
Leszedtem a HP oldaláról ami BT driver ott van, de manuálisan se tudom elfogadtatni.(#42777) Dhampir Azt nem is engedi telepíteni
-
Lacielvtárs
nagyúr
igaz, laptopnál érdekesebb a bios frissítés, meg kell hagyni, nem is rosszból mondtam én, félre értés ne essék
én ha jól emlékszem anno egy acer 5315-ön win xp-vel bootoltam be és dos parancsból ment csak...
de lehet rosszul emlékszemszerk: vagy dos parancsot futtató boot pendrivért (vagy mi a neve) amit csinálni kellett hozzá
-
-
-
-
-
-
Igen, teljesen tiszta, 2-3 havonta kifújatom kompresszorral ,vagy sűrített levegős spray-vel.
Igaz, hogy kapott egy SSD-t, és egy 7200-as 1TB-os HDD-t, de azok nem termelnek hőt, plusz le vannak szeparálva is.
AIDA-ban sincsenek magas hőértékek, de a gép ventije folyamatosan megy, és meleget is fúj kifelé.
Ja és fontos: az energiagazdálkodásban be van állítva, így csak 2GHz-ig megy a proci ,tehát elvileg nem kéne neki nagyon dolgoznia.
Habár lehet többször megy fel erre az órajelre, lehet inkább vissza kéne állítani, lehet úgy nem menne fentebb
szerk.: Utóbbit megtettem, na így Aida stress alatt felmegy 80fokra is. Venti pörög rendesen.
Azt hiszem kelleni fog ide a jó paszta
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
mint ahogy a bemutatkozásomban is van, nem vagyok eCCerű eset
vagyis nekem csak a bővítés lehetősége kell, mert van itthon mindenem a bővítéshez. nekem arra kellene rávennem az eladót, valahogy, hogy szedje szét és csináljon a lapról egy fotót
de már azon agyalok hogy lehet felugrok érte Pestre és lesz ami lesz elven -
Lacielvtárs
nagyúr
köszi a videókat én is néztem és a jelenlegi cerkás 250 g3-ambvan már cseréltem is...
viszont a neten vannak olyan linkek ahol az írják hogy integrált a ram abban a verzióban amiben az i3 és a nvidia kártya van...
[link]
a gond az hogy ezt a típust többféle képen gyártották, illetve szerelték.
ha jól látom a neten van belőle több féle "generáció" és az első "generáció" még integrált és nem bővíthető
ezért is kérdeztem rá, hátha valakinek van ilyen.
az enyém cerka N2840-es abban egy ram slott van és bővíthető 8 GB-ig.
de van olyan felépítménye is, amiben ha jól tudom cerka n2830 van és abban például a ram integálva van és nincs külön slott.
szét kéne szedni, ami valóban nem kevés időés megnézni, de így vásárlás előtt nem fog bele menni a tulaj, ami érthető is
de neked köszönöm a válaszod -
Lacielvtárs
nagyúr
értem, én is valami ilyesmire gondoltam...
de hallottam már olyan városi legendákat is, hogy elvileg az optikai aljzat, nem sata II, hanem egy sima buta, akár sata I vagy II
elvileg gyártója válogatja.
Ipon.hu-tól rendeltem a HDD-t és azt írták hogy be kell férjen az optibay keretbe.
holnap ki is fog derülnide a válaszod nagyon köszönöm
-
embe
nagyúr
Na eddig ok volt a wwan kártya. Most meg már nem.
Eszközkezelő nem látja. BIOS-ban ott vigyorog, engedélyezve van természetesen. Ha kiveszem, akkor már a BIOS-ban sem lesz ot a device listában. Visszateszem, akkor ott vigyorog a BIOS-ban, de W10 eszközkezelőből hiányzik. Mi lehet a nyűg?
Én arra gondolok, hogy "megment" a wwan kártya... -
-
-
Rush77
aktív tag
Akkor venni kell egy WWAN kártyát ahhoz, hogy tudd használni a mobilnetet.
Ezeket a típusokat támogatja gyárilag (legalábbis leírás szerint)
HP hs2340 HSPA+ Mobile Broadband Module 632155-001
HP un2430 EV-DO/HSPA Mobile Broadband Module 634400-001
HP lt2510 EV-DO/LTE Mobile Broadband Module 634513-001 -
-
-
kicsi83
tag
-
dodoroli
aktív tag
Nálam nem volt elég csak a driver, gépház-fiókok-bejelentkezési lehetőségeknél nincs pin kód alatt az ujjlenyomat lehetőség.
Eszközkezelőben csak biometric van, vezérlőpultban Hp client security van amit feltelepítettem.
De úgy tudom másnak is ilyen problémája volt ennél a típusnál. -
-
HP gyártói garanciára gondoltam. Amúgy konkrétan EliteBook Folio 1040-et keresek. Ennél többet sajnos nem tudok rajta pontosítani, mivel nincs konkrét kiszemelt, egyelőre csak keresgélek, de nem sok sikerrel. Csak azért érdekelne, mert ha nem érvényesíthető itthon a külföldi HP garancia, akkor inkább le is mondok róla, mert nem akarok >=200k-ért garancia nélküli notit venni, akkor inkább veszek mást.
-
-
Kb ugyan az, mert a 4+1 is dualba megy, eleinte azt hittem az neked a 4x1-et jelenti, de látom az összeadás. Ennél gyorsabb nem lesz akármit raksz bele ezt tudom. Én is legoztam ez a plafon. Nagyon kis eltérések lehetnek csak. Igazi difi a single meg a dual között van. Ennyire drága ramot nem tennék ebbe a gépbe, mert nem használja ki.
Ja és akkuról meg hálózatrol mást mutat. -
-
A lényeg, hogy ha egy oldalas a ram akkor a másik is olyan legyen, ha kettő akkor a másik is kettős legyen. 1.35-öt is megeszi, de illik a másiknak is olyannak lenni, vagy az 1.5v mellett az 1.35-öt is támogatni, mert akkor mindkettőt 1.35-ön működteti. Ezekbe a 10600-as ram bőven elég, mert nem használja ki a 12800-ast. A 3. Gen cpu-sok használják csak ki az 1600-at.
Példa: 2520m mellé raksz két db 1600-at. Csak 1333-al fog menni. -
embe
nagyúr
Megoldódott a HP Elitebook 8460p ujjnyomatolvasó probléma.
A gondom az volt, hogy win10 alatt nem működött semmilyen driverral, azzal sem amit V.Stryker kolléga küldött. Egyúttal köszi neki, hogy bajlódott velem!Sokfélét kipróbáltam, végül a megoldás az lett, hogy egy teljesen friss modell, a Probook 450G3 driverét tettem fel, mivel ez már rendelkezett hivatalos Windows10 supporttal. Ezzel már működött.
De feltettem Dropboxba, hátha másnak is jól jön.
Kereső szavak: ujjnyomat, ujjnyomat olvasó driver windows10 -
V.Stryker
nagyúr
Az egyik szerintem az intel rapid technology driver, a másik nem is tudom...
Na, de ujjlenyomat olvasó... próbáld ezt a megoldást.
Amúgy nekem ezek a driverek vannak fent és nincs egy ismeretlen eszköz sem:
-
V.Stryker
nagyúr
Na, akkor driver gond nálad is. Vadásznod kell másik ujjlenyomat drivert. Nekem az általam linkeltel megy.
Szóval ez a windows hello akkor jön elő csak, ha érzékel egy mefelelő eszközt, pl. egy megfelelő driveres ujjlenyomat olvasót.
Pl. nekem is feltette a win 10 magától a drivert, nem volt ismeretlen eszköz, mégse jött elő, már szét idegeltem magam. Ekkor megtaláltam azt a drivert, feltettem és egyből előjött ez a Hello...onnantól meg már sima ügy volt.
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Hát úgy, hogy a HP kiadott egy új drivert hozzá direkt win 10-hez és ha azt felteszed, akkor megjelenik a Hello, ott meg már be tudod állítani.
Épp tegnap küzdöttem a kérdéssel mire meglett a válasz, mert a saját notim drivereinél érdekes módon ezt a drivert nem ajánlottam fel.
Viszont már nem tudom melyik német fórumon lett meg, de ha nem tudod keresésekkel előhozni, este dropboxon megosztom a drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest