- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
juharsirup #41917 üzenetére
Üdv!
Ne tömörítgess, futtasd. csak vigyázz h csak a driverek telepítése legyen bejelölve.
(#41918) V.Stryker:
Nekem egy régi MSI noti produkálta ezt, halvány fogalmam sincs miért lehetett, de nem sokkal utána már teljesen lerohadt a 2008-as gép. Volt ez asszem 2014-ben vagy tavaly... De ameddig ment így melegedve is használtuk, igaz nekünk bele nem olvadt csak melegedett rendesen. El tudom képzelni a hibás akku elméletet, mert a gépben az aksi megpusztult egyik napról a másikra (egyik nap ment vagy 6 órát) másnap meg rögvest ki a gép amikor ki a táp, szóval próbáljátok meg aksi nélkül valszeg ott lesz a gond forrása... Ja és az utángyártott csodatöltőkkel csak óvatosan. -
adika4444
addikt
válasz
juharsirup #41915 üzenetére
És a drp.su oldalról tölthető DriverPack Solution?
-
Viktor77
titán
válasz
juharsirup #41909 üzenetére
Slimdrivers-szel tegyél egy próbát, rosszabb nem lehet. Csak a hanghoz tedd fel a drivert, amit ajánl.
-
törölt tag
válasz
juharsirup #41911 üzenetére
Ahogy fentebb volt, mi Acer netbookkal szíttunk a vásárlás napjától. A Win 8.1 nem is látta a kártyát. A szerviz (Prágában
) meg feltolta egy BIOS-frissítés után.
-
törölt tag
válasz
juharsirup #41909 üzenetére
Az gáz. Esetleg szerviz?
-
törölt tag
válasz
juharsirup #41895 üzenetére
HP Support Assistant fent van?
-
válasz
juharsirup #41895 üzenetére
Érdekes, soha nem kellett probookhoz audio driver, nem is szoktam feltenni, mert a win beépítettjével hibátlanul megy.
A fingerprint-et nem lehet letiltani, független a bt és wifi-től. Arra gondoltam, hogy nincs a gépben, csak a "vak" műanyag sapka, ami szürke, sima és lapos.
-
válasz
juharsirup #41888 üzenetére
Audio-nak nem kell driver, megy a windows-zal simán.
Ha van benne ujjlenyomat-olvasó, akkor a neten lévő driverrel mennie kell. Ha nincs, akkor nem fog menni nyilván. Fekete félhenger, vagy szürke műanyag?
-
embe
nagyúr
válasz
juharsirup #41888 üzenetére
Keress egy másik hasonló adottságokkal rendelkező gépet, és annak a drivereit nézd meg!
Biosban nincs letiltva az ujjnyomat olvasó?
-
embe
nagyúr
válasz
juharsirup #41859 üzenetére
Én pl. tegnap egy HP6930 ra W10 alá itt találtam ujjlenyomat drivert csak.
-
embe
nagyúr
válasz
juharsirup #41857 üzenetére
Esetleg innen próbáld meg!
-
válasz
juharsirup #41853 üzenetére
Nem tudom, de nekem ez a hibaüzenet mindig usb3-nál jön elő, ha átdugom usb2-be, akkor megy
-
válasz
juharsirup #41843 üzenetére
Egy usb 3-as pendrive-nak is mennie kell a 2-es portokban. Akkor van gáz, ha minded port usb3, bár én még ilyen gépet nem láttam.
-
juharsirup
csendes tag
válasz
juharsirup #41842 üzenetére
Másik release is ugyanez. Sajna-nemsajna csak usb 3-as pendriveom van megfelelő méretben. Megpróbálok valamit integrálni...
-
adika4444
addikt
válasz
juharsirup #41837 üzenetére
Üdv!
Ahogy SeniorTilla is írta az egy dolog hogy elindul.
Én annyit fűznék hozzá, hogy USB 3.0-ás telepítéshez integrálni kell a drivereket a telepítőbe, na erre nem sikerült rájönnöm és igazán megoldást sem találtam hogy miként és hogyan kell ezt csinálni, pedig ha sikerülne akkor menne 3.0-ban is rendesen. Abban egyébként valamennyire igazad van amit írsz, mert én már láttam olyat hogy el se indult 3.0-ból a telepítő... De az elindul és lemezekig már nem jut el eset a gyakoribb, volt már benne részem... -
válasz
juharsirup #41837 üzenetére
De igen, tedd át másik usb-be. Régóta ismert probléma. A telepítési partíció kiválasztásánál hal meg, de ha usb2-be dugod, akkor tovább fog lépni és felismeri a HDD-t is.
Tehát usb hiba, de ha máshogy gondolod, akkor kérdezz rá máshol is, vagy csináld úgy ahogy gondolod, mert te vagy az okosabb, tehát mi itt nem tudunk segíteni
-
adika4444
addikt
válasz
juharsirup #41834 üzenetére
Hali!
Usb2.0-ás portba dugd be a pen-t a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest