Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
teptep
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ugyan az a sorrend, ahogy kezdted a nyitó hozzászólásban. Volt itt szó azóta az IPS panelról és a bill.világításról. Mőgé írtam, hogy melyiken van. A 15s kapott csak 2 igent. Amúgyúgy látom, hogy a sorrend az proci erősorrend is
-
AMD Power
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Amit én egyébként nagyon kedvelek. Soha nem volt ilyen massziv laptopom.
-
-
AxBattler
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Igen, az évjárat. A felsoroltak közül a 7530U-s modellt venném (ha IPS kijelzős), de az alap 8GB RAM mellé házilag pattintanék még egy 16GB-os modult, apróról.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Belépő HP gépeknél pl egy G9 vagy G10 között mi az érdemi különbség? Évjárat?
PL:
HP 255 G10 (8A5G4EA) ezüst
HP 15s-eq2014nh (472V6EA)
HP 250 G9 8A5U1EA laptop -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nincs okom megsértődni.

Leírtam a véleményem a konstrukcióról.
-
Gyerekek, ekkora balhét csapni! A sértődöttséget nem így kellene levezetni Lurker! Rosszul használod a géped. Ha nem tetszik, vegyél másikat, engem nem izgat. De ettől még igazunk van: ha nem kemény felületen használod a géped, túl fog melegedni. SD-től függetlenül
-
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Rendben, köszi, megy a jelzés a mysoftnak.
-
-
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Köszönöm. A pn number meg akkor ez? 9R2N7EA#AKC
-
-
válasz
LurkerSheik
üzenetére
De dobj már az oldalairól meg az aljáról (termékkód is látszódjon a serial nem kell) fotót, ha jól értem akkor nálad van.
Azért lenne jó, mert akkor jelezném is a mysoftnak is, hogy nézze meg a képeit, meg tegyenek jó fotót fel. Így mikor notit ajánlunk, ezt tudnánk is jelezni. -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Az eh3000 és eh3001 ugyanaz a széria
Szérián belül szerelik a gépeket más hdd/ssd/apu/ram stb de a ház nem változik.
A mysoft oldalán a képen van, a leírásban nincs, máshol sincs, tehát nem a eh3001nh noti van fotózva.
Amit csinálsz már tényleg kimeríti a szándékos értetlenkedéssel a trollkodás fogalmát.
-
válasz
teptep
üzenetére
Tehát attól függ, hogy a Te terméked egyes, vagy kettes

Ez inkább a szériát jelentheti,
eh1000-n van kártyaolvasó itt van előttem, eh2000-n nem tudom biztosra mondani, mert nem járt nálam, de ahogy nézem már azokról is lehagyták.
Lehetséges van kártyaolvasó mondjuk egyedi konfignál, ahogy rendelhető is usa oldalon, de általánosan biztos nincs eh3000-n.Idle megy. Drive, dropbox icloud ami háttér, de nincs frissítgetés Taskmgr is alacsony terheltséget mutat.
újrahúztam a win-t is, ugyanazokat felpakolva az eh3000 teker az eh1010-em ami jóval gyengébb 5300u meg épp hallani.Szimplán alul van tervezve a hűtés/szellőzés az én olvasatomban i3/r3 feletthez.
-
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Az eh3000-en nincs, ezt írtam én is. Ugyanazt írjuk.
Ha bajod van a munkámmal, akkor jelentsd, de ok nélkül kérlek ne vádaskodj.
Amiről szó volt, azon van kártyaolvasó, és te is linkelted, alátámasztottad. Ez volt a noti amiről szó volt: HP Pavilion 15-eh3001nh 9R2N7EA ezen a képek tanulsága szerint van sd -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Mondom zárom a témát erre aztmondod hagyjam abba vitát.
Moderátorként ezt a triggerelést komolyan megteheted?!
Rendben, tisztázzuk!
Elsőként olyan alapvető dolgot feltételeztem egy márka topicban, hogy a modi tisztában van a hp termékszámozási metódusával.
Engem személy szerint felháborít, hogy nekem kell erre felhívnom most a figyelmed!Konfigtól és lokációtól függőek - a jelenleg - 3-as utáni karakterek.
Az EH3000 széria egyik tagján sincs card reader bármit mutatnak a képek! -
teptep
őstag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Belinkelted az eh3001nh (9R2N7EA) support lapját.
Tessék a leírást is megnézni, több oldalon, ne csak a képeket.
Megnéztem. Több oldalon. Nem csak a képeket. Például a drivereket:
Driver-Storage
Realtek Card Reader Driver
Alcor Micro Card Reader Driver
Vagy a felhasználói útmutatót:
microSD-memóriakártya-olvasó (csak egyes termékeken)
Tehát attól függ, hogy a Te terméked egyes, vagy kettes
Első 10-15 percben nyilván csendes a gép aztán ahogy melegszik úgy kezd a venti magasabb fokozatba kapcsolni.
Ilyenkor milyen alkalmazást futtatsz, mennyire terheled ki folyamatosan a gépet? -
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Szerintem most hagyd abba kérlek a vitát.
Mind a ketten amit linkeltünk a fórumtárssal, azon van sd, ott van a képeken is, mysoft oldala.Amit te most linkeltél az HP Pavilion 15 (15-eh3000) ezen nincs:
[kép] [kép]
Amiről szó volt eddig HP Pavilion 15-eh3001nh 9R2N7EA ezen van:
[kép]
Ebbe mi trollkodás van a részemről? Tisztázni akarom, ahogy a többit is, hogy senki ne legyen még véletlen sem. -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Te miért állsz belém ok nélkül?

Mondd, hogy csak trollkodsz!
Fentebb, az axbattler által linkelt mysoft oldalon is ott van a leírásban, hogy kártyaolvasó : nincs. ipon, alza oldalán is.
mysoft szerint ujjlenyomat olvasó nincs, szóval a termékspecek+képek hiába tűnnek valósnak náluk, inkább copy/paste.
Nem adnék rá, de ott a hp oldala:
[link]
[link] - hp
[link]
emagon meg ez a típus kék képek alapján
Tessék a leírást is megnézni, több oldalon, ne csak a képeket.
sum: kártyaolvasó nincs, ujjlenyomat olvasó van.Részemről zártam a témát.
Az infó az eh3001nh gépről a leendő vásárlóknak szól,
és a véleményem fentebb olvasható.
-
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Dobsz képet te is? Miért állsz belénk ok nélkül? A te általad írt típusban van sd olvasó. Tegyük tisztába ezt is.
A melegedés az pipa, az lcd-re való fújás pipa. Ez még nem.Ezt inkább ne erőltessük:
Ha ilyen szinten megy kézen fogva a tanács osztogatás a laikusoknak is akkor óriási baj van ittKinél mi és mekkora a baj, engedjük el
-
-
AxBattler
félisten
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Az ott, balról a negyedik, jobbról a második csati, micsoda?

-
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Ez alapján 8. Kép [link]
Ott virít az sd. Akkor vagy az nem jó kép, vagy te nem írtál jó azonosítót. -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nincs rajta.
, Te most tényleg meg akarod magyarázni, hogy van rajta kártyaolvasó?!
Nem teljesen érted lehetséges félre érthető voltam eredetileg, asztalon is melegszik, idle, uptodate. ágyba már nem is viszem, mert egyértelmű.User errorozhatsz, ami pár éve természetes volt bárkinek az ma már user error a gyártók vékonyítási mániája és fillérszexualizálása miatt.
Igen, több gyártónál is van ilyen elcseszett kialakítás. -
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Szia.
1. Kártyaolvasó van rajta, talán bal oldalt ahol a hdmi is van.
2. Ágyban/lepedőn persze, hogy lesz hangja, hisz elzárod előle azt ahonnan szívná a levegőt. Ez user error!
3. Az hogy az lcd-re fújja a levegőt, azt én sem szeretem, ezért is néztem más márkában is olyat, ami nem oda fújja. Azaz ez több gyártónál is van.Nem védem a HP-t, mert nincs okom rá, de amit írsz a melegedéssel kapcsolatban azt te okozod.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére

Egy hp eladótól akinek ez az élete és bevèteli forrása hogy eladja bármi áron pont irreleváns vèleménye.
Nyilván a gyártót véded a költcségcsökkentés és a usernek nem kedvező fejlesztési irányok ellenére is.user error- nèhány éve még nem csak asztalon lehetett notit használni.
r7, i7 - vagy jobb hűtési rendszert kell neki tervezni, mit szólnál hozzá?Majd én alkalmazkodok a notihoz!

Nem
ui:
tök mindegy hányat adtál el, nem igazán hat meg.
Vagy igaz vagy nem, eladó vagy,
én meg használtam és használok, nem a valóságtól elrugaszkodott használati módon.
Álszent a komment, nyilván azt sem fogod elmondani h valakinek problémája van/volt az általad eladott termékkel.
Nem rontod a saját boltod a külföldi billes notik kárára.
Merd felvállalni!
Szeretem a hp-t de a notik fejlesztési iránya kiábrándító.Szerintem.
-
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Már ne haragudj, de ez nem a HP hibája. Szerintem.
Ryzen 7, i7 notit nem használunk ágyon, takarón, stb! Semmilyen notit sem! Akármilyen magas lába van, nem tud levegőt szívni - user error
Ugyanez érvényes lehajtott kijelzővel is. Nem használunk így notit, mert nem így kell. Kinyitva az asztalon kell használni vagy olyan helyen, ahol fix lapos a felület.
Én egy csomó Paviliont adtam el és még senki nem panaszkodott erre. Szerintem itt a te használati szokásaiddal van a baj. Figyelj erre oda a következő márkánál is, amit venni fogsz.
-
Kis infó:
A mostanság ajánlott HP Pavilion 15-eh3001nh 9R2N7EA kapcsán.
Jövőhéten visszaviszem.
Bár 13 éve dv6 óta Hp Pavilion-t használok itt most befejeztem ezt a szériát és lehet a márkát is.
Egy előző generációs eh1000-t váltott volna de marad még, írom miért:
- Az újabb konzumer notikon nincs már kártyaolvasó. Ezt nagyon szomorúan és meglepődötten realizáltam. A speclistnél erre nem is figyeltem. Én hibám, bár lehet élni nélküle.
- A venti hangolása olyan magas frekin sikerült, hogy este a csendes szobában süvít az éles hangja. Borzalom.
eh1000 szériában valahogy kevésbé magas hangon teker.
-Melegedés.
miután az alján szívja a levegőt, a lábak pedig nagyon picik, alig jut oda valami levegő ha már pl nem egy üres asztalon van hanem bármire rárakva, ágy, lepedő stb.
A meleget a kijelzőre fújja hátul, összecsukva pedig a felét letakarja a kijelző alja a szellőzőnek.
Ez már az előző szériáknál is így volt és aggasztott, de itt igazán problémás.
Egy i7 vagy Ryzen 7 nem is tudom hogy nem fullad meg ezzel a szellőzés kialakítással.
Első 10-15 percben nyilván csendes a gép aztán ahogy melegszik úgy kezd a venti magasabb fokozatba kapcsolni. Üresjáratban, simán összecsukva is teker a venti és már pont a nem elviselhető fordulaton.
Akit zavar a melegedés és az ezzel járó venti zaj annak nem ajánlom ezt, valószínű az egész eh3000 szériát és a kijelzőre szellőző notikat sem ha olykor összehajtva is megy a háttérben.
Én pedig keresek egy másik szériát, konstrukciót, márkát.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Van nekem itt egy hp hsn-ix01 es ma reggel ota nem nagyon mukodik. Tolt rola a laptop, de mas semmi. Meg csak fel sem ugrik semmi, hogy csatlakoztattam a dokkolot. A kornyeken 3 hp laptopot talaltam, egyikkel sem jo. Volt mar ilyen valakinek? Ismert ez a problema? -
AxBattler
félisten
Üdv!
Honnan tudom megmondani, hogy egy használt notiban melyik típusú panelt szerelte a gyártó? Pl. itt 14-ből?
HWinfo, aztán a serial alapján kiguglizom?
Vagy Monitor Asset Manager (MonInfo), ugyanígy? -
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Szep, leszedte a windows a bios frissitest. Nem kapcsol be azota a laptop, csak ha hosszan lenyomom a bekapcsolo gombot. A numlock feheren vilagit, elalszik. Bekapcsolo gomb elenged power gomb , laptop elindul , shutdown vagy sleep, es megint nem kapcsol be csak a hosszu powergomb megnyomasa segit

-
gaborbol
őstag
Nemvart fordulatot vett a tortenet

Azt mondta a support, hogy azert nincsen benne ez a ket opcio , mert a rendeleskor nem lettek kivalasztva.
Csinaltam a visszaigazolo emailrol kepernyo mentest, hogy de itt van.
Hja tenyleg, de ez nem szamit, azert nincs benne, mert nem HP account-tal vasaroltuk hanem guest-kent.
De, termeszetesen megoldhato a dolog, ha kifizetjuk a restock dijjat es ujra leadjuk ra a rendelest, elkoszontunk egymastol. -
Gerr0XL
csendes tag
Sziasztok.
Mit gondoltok erről a laptopról? [link]
-
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
"az also resze majdnem kinyilik ahol ossze van hajtogatva"
Vegre megneztem, valakki kivagta a doboz aljat teljes hosszaban, kinyitotta majd visszacsukta, latszik a karton szelen, de nem rakott ra uj ragaszto

A szamlan levo 5 MP IR webcam helyett 2 MP van benne, valamint vilagitos billenytuzet sincs az osszes tobbi parameter viszont stimmel.

Gyarliag 65W-os USB C toltovel jott a gep, bedugaskor szol a gep, hogy nagyobb tolto kene
( Intel® Core™ Ultra 5 processor 125U )A gep maga szep meg normalis is .
-
válasz
gaborbol
üzenetére
Értelek a zenbookom is jó dobozba érkezett, de ki érdekel. Spóroljon a dobozon, és a noti legyen pöpec, meg olyan amit akarok. A doboz azóta is szekrénybe vagy pincében van. A gagyibb doboz is ott lenne..
De a doboz minősége pont nem a topik témája.
Engedd el, ilyenben kaptad. -
gaborbol
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
A $800 dollaros Dell Latitude 3000, hajtogatva megerositett,fakkokban passzentossan elszeparalt, 100% ban ujrahasznositott karton doboza ami kapott egy tok egyszeru fekete tinta vagy indigo szinezetet. Isten hozott a business class kategoriaban erzessel

Ugyan ebben az 1500 dollaros arkategoriaban versenyzo Dell XPS tok igenyes premium dobozat meg sem emlitem.
6 evettem egy elitebook-kot sajat pezbol melora, nagyon nagyon jo gep arra amire kell, egyszeruen nem emlekszem, hogy az anno miben jott.
Ez a HP-tol lett rendelve kozvetlen, laptopot meg ennyirre nem vartam mint ezt.
Az olcso vekony kartondoboz felso resze ossze van gyurodve, az also resze majdnem kinyilik ahol ossze van hajtogatva, a tapegyseg meg csak kovajog a dobozban ossze vissza, ahogy forgatod a dobozt.
Majd talan ma este lesz idom kibontani . -
gaborbol
őstag
Rendeltem egy HP elitebook 660 G11-es gepet egy ugyfelnek, azt hiszem $1500 dollar volt, ma megjott, meg nem bontottam ki… Letezik, hogy ugyan abban a otvar karton dobozban kuldi ki a HP ezt a gepet mint a Dell a $270 dollaros Inspiron laptopot???
A cimke szerint a megrendelt gepet kukdtek! Persze a doboz teteje meg van torve
-
Lokarson
tag
Sziasztok!
Probook 450 g8-hoz keresek billentyű alkatrészt (a két darab fehér műanyag).
Lehet Budapesten/Magyarországon ilyen venni (bontó?), vagy teljes magyar billentyűzetet kell vennem?
Az L betűnél tört el egy pittyengő, ki akartam cserélni a numerikus billentyűzet egy kevébé használt részével, de ott másféle fehér darabok voltak
Ui.: [link] az oldal szerint 4 féle fehér szett van a normál billentyűkhöz!
Köszönöm.
-
rgeorge
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm. Tegnap kicseréltettem egy rendes magyarra, mert ezt az US kiosztást nem akartam megszokni.
-
-
rgeorge
addikt
Ezek közül melyik a hivatalos, gyári magyar billentyűzet?
-
zeorsdfd
senior tag
Van egy HP ProBook 450 G9 és azt csinálja, hogy ha nincs töltőre dugva akkor random kékhalálozik. Ha töltőn van, soha.
Namost, csináltunk egy akkumulátor cserét és láss csodát....továbbra is ugyanez a jelenség.
Van -e itt valakinek ötlete mi okozhatja ezt? -
rgeorge
addikt
Magyar billentyűzetkiosztással, ahol van hosszú i a jobb ctrl mellett, hogyan lehet hosszú i-t irni? A gomb csak a context menüt jeleniti meg, se a hosszú i-t, se a kisebb jelet nem "tudja".
-
Deadrogon
újonc
Sziasztok!
Van egy elég régi laptopom és gondoltam eladom, csak azt nem tudom, hogy mennyi lenne érte a korrekt ár, nem sok, azt tudom
Spec:
HP ProBook 450 g1 laptop
Processzor: Intel® CoreTMi3-3120M Intel HD Graphics 4000 kártyával (2,5 GHz, 3 MB gyorsítótár, 2 mag) (x86-kompatibilis)
RAM: 4GB 1600MHz DDR3 SDRAM
HDD: 500GB 5400RPM
VGA: Integrált: Intel® HD Graphics 4000
Felbontás: 1366 x 768
Portok: 2 USB 2.0; 2 USB 3.0; 1 HDMI; 1 sztereó mikrofonbemenet; 1 fejhallgató-/vonali, hangszóró kimenet; 1 táp; 1 RJ-45; 1 VGA
Teljes méretű magyar kiosztású billentyűzet
Multi touch Touchpad
HD webkamera
Méret: 37,6 x 24,7 x 3,58 cm
Súly: Min. 2,45 kgFriss Win 11-et tettem rá, nincs aktiválva.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Használt Elitebook vásárlásánál ugye még mindig itt csekkolom a garanciát?
A garanciális vagy szervizelési állapot ellenőrzéseMi van akkor, ha nem tudom biztosan az üzembehelyezés országát?
#55506 SeniorTilla
Itt látom egyébként a korábbi szervizeket, eseményeket? -
rgeorge
addikt
Üdvözlet! HP Elitebook 840 G6: hogyan kell beállítani, hogy bekapcsoláskor az ujjlenyomattal is be lehessen lépni? Windows-ban már megy, BIOS-ban jelszavak beállítva, működnek.
-
teptep
őstag
MNE001BA1-1 14" 1920×1080 LCD Panel, valóban 400 nits
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest