Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oil120
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a választ.
Újra pasztáztattam a a cpu-t, továbbra is megy a ventilátor egyből bekapcsolás utá, mig a feleségem sokkal régebbi HP gépén nem hallom, hogy menne.
Lehet tényleg a windows okoz valamit?
Hogyan tudnám megnézni, vagy lehet-e belőlük kikapcsolni? -
-
Yello2
friss újonc
Hellohello
Frissitettem a biost a hp pavilionomban, a hp progival. Ezután kalibraltam az akkut sikertelenul, azota a gepet elinditva, f2-t nyomva a hardware diagnostics nyelvvalasztas utan befagy.
A bios-ra pedig azt irja, hogy toshiba-bios, diagnosztika utan pedig azt hogy “vonalkod olvaso”. Ujratelepitesek megvoltak, mit tanacsoltok? -
levi1911
csendes újonc
Sziasztok!
Ha valóban új és bontatlan a bővített termék, miért csak 2 év garancia vonatkozik rá, míg az “alap” verzióra 3?
https://ipon.hu/shop/termek/hp-pavilion-14-ec0012nh-474a7ea-kek-16gb500gb/2121414
https://ipon.hu/shop/termek/hp-pavilion-14-ec0012nh-474a7ea-kek/1947996
köszi! [kép] [kép] [kép] -
bb71
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
igazad volt, még nincs összerakva, mert ragasztani kellett törött műanyagokat:
a zöld keretnél még finoman meg is van emelve a műanyag... csak 1mm-es thermal pad-et vettem, azt nem tenném be, mert feszülni fog a hátlap, illetve mivel fémezve van a műanyag, így valamennyire az egész egy nagy hűtőborda.
-
lsebestyen
addikt
Mysofttól jött olyan prémium dell gép, amit HP 250 felhasználóneves használt SSD-vel bővítettek.
Rakás pénzért nyilván, tiszta szégyen. -
-
levi1911
csendes újonc
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értem, akkor nincs is szükség az eredeti alkatrészekre?
-
-
levi1911
csendes újonc
Ha hp pavilion gépet veszek (mysoft, stb) bővítve (ram,ssd) akkor a korábbi kommentek alapján ugrik is egyből a garancia, mert nem hivatalos szervíz (?) által történt a bővítés? Eléggé érdekes lenne.
-
-
stifi82
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
De mi? Leállításra megyek ventilátor is leáll, hiába nyomom a billentyűt nem villan fel az oldalán sem világít a gomb. Nagy tesó figyel? kamera is lezárva.
-
-
stifi82
aktív tag
Sziasztok! Van 1 hp spectre laptopom. Kikapcsoltam vasárnap 79% töltéssel 2 napig senki be nem kapcsolta. Bedugtam a hálózatba bekapcsoltam 64% mutat. Mi okozza ezt?
(Volt 1 dell gépem az is hasonlóan ezt csinálta, lenovo p50 például meg nem csinálja ezt. dell hp nem kivehető akkus, lenovo meg kivehető) -
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
HP Envy laptop ventilátor állandóan megy, pedig ki lett takarítva és újrapasztázva. Lehet valahol állítani a házirendet, hogy milyen cpu használatnál kapcsoljon be? -
gianni85
veterán
Úgy néz ki megoldódott, csak várni kellett (csipogás mellett nehéz volt), aztán boot loop, de sikerült hw diagnózisba lépni, ott lefutott a mem és hdd teszt, majd ment a boot. Azért jó lenne tudni mi a fene volt ez…
-
gianni85
veterán
Sziasztok!
hátha tud valaki segíteni… egy 755 G4 lapost szétszedtem kitisztítani és újrapasztázni, nem az első lapos amit szétszedtem, szinte biztos hogy mindent helyesen csatlakoztattam összeszerelésnél. Bekapcsolás után memtest-et akart futtatni a bios, elkezdtem, de véletlenül megnyomtan a kikapcs gombot futás alatt. Azóta bekapcsnál 2 hosszú és 3 rövid csipogás, nincs kép. Annyit próbáltam, hogy szétszedtem újra és az elemet is kivettem egy percre, majd összerakás után továbbra is fennál. Menthető, vagy valamit nagyon tönkretettem?? -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HP Probook 640 G5-ös, ebbe megvehetem a Gen 4.0x4-es M.2-es SSD-t is vagy csak a 3.0x4-es verziót? -
Nem akarok vitát indítani, de tudni kell, hogy a HP pl. tesz gyárilag hűtőbordát, hűtőlemezt a nagyteljesítményű gépek SSD-ire, pl. az Omenekben, Zbookokban, Envykben, stb. Nekem 2x1TB Samsung SSD van az Omen 16-ban közös hűtőlemez alatt RAID-be kötve, folyamatos használat mellett 45-50 fok közötti hőmérsékletekkel.
A chipekről nem kell eltávolítani a címkét, simán rá lehet tenni a hővezető padot, úgy is sokkal többet ér mint nélküle. A túlmelegedést plusz hűtés nélkül nyilván csak teljesítménycsökkentéssel érhetik el, pont ez az amit nem akarunk

-
bb71
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
egy fórumból:
"I received this info from Samsung Support when I qqueried my high temps:
A high drive temperature does not necessarily mean that the drive is faulty, especially if it is within the recommended temperature when used.
Please note that Samsung does not manufacture nor recommend the use of a third-party radiator or heatsink on its SSDs, since it is not necessary.
This is because the 970 EVO Plus has advanced thermal control solutions that enhance performance with reduced heat risk. Dynamic Thermal Guard (DTG) technology proactively prevents overheating, and a heat spreader with an integrated thin copper film dissipates heat more efficiently. Additionally, a nickel coating on the Phoenix controller also helps to dissipate heat faster during heavy workload use in order to ensure the high levels of quality and reliability.
You, therefore, do not need a radiator specifically for your SSD 970 EVO Plus.
Please be informed as well that using a heatsink on your SSD will require the peeling of the label on the drive. Removing the label on your drive will automatically void the drive’s warranty and warranty service will no longer be possible."+ a termékoldalról:
"Unparalleled reliability
Achieve a new level of drive confidence. Samsung’s advanced nickel-coated controller and heat spreader on the 970 EVO Plus enable superior heat dissipation. The Dynamic Thermal Guard automatically monitors and maintains optimal operating temperatures to minimize performance drops." -
ToZala
csendes tag
Sziasztok,
adott egy Elitebook 850 G3, próbálnám kicsikarni belőle a 4g-t, de csak edge kapcsolatot ír mindig. Egy HP HS3110 HSPA+ modem van benne. Létezik, hogy ez nem képes a 4G-re? Olvasgattam utána, de mindenhol mást írtak.
Köszi előre is!
-
-
ez is gen 3, csak egy 2018-as "belépő" SSD: PCI Express 3.0 x2 NVMe M.2 2280 Solid State Drive (SSD). (gen3x2)
Szerintem te gen3 x4 SSD-re gondolsz, és nem a gen4-re- Igaz?
Ugye a
PCIe 4.0 NVMe elméleti sebessége Up to 7,300MB/s read, 7,000MB/s write
PCIe 3.0 NVMe elméleti sebessége kb a fele.
Most csak nagyságrendileg írom. -
Nézd meg hwinfo, vagy speccy, vagy hasonló progikkal, hogy mi van most benne, meg a foglalatot. DE! ugye ez egy U-s procis gép, azaz irodai/otthoni felhasználásra van, így szinte soha nem lesz kihasználva a gen 3.0 sebessége, [link] max 1-1 nagyobb fájl másolásánál. Vehetsz bele nagyobb sebességú SSD-t (4.0), de ugye akkor nem azon fog menni, hanem a 3.0 sebességen, ergo felesleges. Tárhelyben pedig szinte bármekorrát vehetsz, ezt neked kell tudni, hogy mik az igényeid.
-
bb71
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
" 3.0 bőven sok oda. Főleg ha nincs kihasználva, akkor még egy SATA3 SSD közt sincs érzékelhető különbség."
erre a válaszodra visszatérnék, mivel nem találtam azóta sem egyértelmű infót az alaplapról, hogy mi a max. sebességű nvme, amit tud. Most is NVME-s ssd van benne, csak nagyobbat tennék bele, te tudsz szerezni pontos infót, hogy mi a max, amit tud: GEN3, netán csak GEN2?
-
kisbarack
aktív tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Köszönöm szépen.
Az is meg lett próbálva és még nagyon sok dolog, de ma szervízbe vitte a leány és egy újntöltő oldotta meg a problémát.
Viszont sajnos a fényerő probléma nem oldódott meg sehogy, és a HP saját oldaláról letöltött vga drivereket sem envedte telepíteni, mondván hogy az oprendszer nem támogatott🤣
Ez nekem felfoghatatlan
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
2019 júliusa óta használok egy felújított HP ProoBook 650 G1-et.
Már nem először vettem észre olyat, hogy több, nem egymás alatt/mellett lévő fájl egyszerre kijelölése esetén a Ctrl felengedését követően a touchpad nem működik megfelelően, bal kattintásra kijelöl mindent, megszűntetni nem tudom, csak a jobb klikk működik, és minden megnyitni kívánt mappa/weblap külön ablakban nyílik meg.Van valamiféle ésszerű magyarázat vagy kikapcsolási lehetőség erre az anomáliára?
Eddig csak úgy tudtam megszabadulni a jelenségtől, ha újraindítottam a rendszert.Mi ez?
Előre is köszönöm!
-
kisbarack
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat hogy így keresés nélkül teszek fel kérdést csak akkut a probléma.
Kedves ismerősöm kapott eg Hp Probook 450 G3-at. Ő annyira nem ért az informatikához. Alap baj az volt, hogy nem lehetett állítani a fényerőt a laptopon, lakótársával a Hp oldalán próbált letölteni drivert, de nem oldotta meg a gondot. Elindított egy BIOS frissítést és azóta nem vesz fel töltést a gép. Újabb BIOS frissítést nem tud intézni mert azt írja a gép tegye hálózati töltőre mert 50% alatt van az akku.
Jelenség.: amikor csatlakoztatja a töltőt a gépre a beépített kis led villan kb 5x és semmi.
Valaki járt így? Esetleg ötletek? -
válasz
keszegduda
üzenetére
Akkor amit néztél a felejtős.

-
keszegduda
őstag
-
válasz
keszegduda
üzenetére
Szia.
Teljesítményben nem rossz, de a probook után a váza visszaesés, gagyi műanyag, törhet a zsanérnál főleg.
A ProBook egy 5. genes gép ugye? Ha SSD meg 2x4GB vagy 2x8GB RAM is van benne, az még arra a célra amit írtál, arra tökéletesen megfelel. -
keszegduda
őstag
Üdv!
Húgom cserélné 8 éves laptopját és az alábbi típust néztük ki:
Mennyire ajánlott hosszú távra, tudtok-e valami gubancot vele kapcsolatban, típushiba, gondokkal találkoztatok már?
Egy HP Probook 450G2-t váltana, irodai otthoni célokra kell egy gyors megbízható gép.
Esetleg más ajánlatokat és meghallgatunk ha van jobb vétel, elsősorban HP érdekel.Köszönöm!
-
válasz
F.Attila88
üzenetére
Szia. Lehet rá tenni win 10-et. De előtte teszteld live linuxal.
-
janos666
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát, az fordítva van, hogy az USB és/vagy TB port az, ami DP-t is tud(hat). Ami pl. egy diszkrét VGA kártya hátán van akármilyen DP port, az semmi másra nem jó, csak DP-re. Ami viszont Type-C port, az elméletben ezer dolgot tudhat (USB, TB, DP, HDMI, "egyéb gyártói egyedi akármi"). Annyi kis csavar van benne, hogy a TB 1-2 az mini-DP csatit használt, de pusztán fizikai értelemben. A kábel (minőség) követelmény is más volt, ahogy a Type-C csatis TB3 esetén is (nem jó TB3-hoz egy akármilyen USB 3.x Type-C kábel).
Ezt a leírást én is láttam, beleértve, hogy nincs feltüntetve a TB, csak azt nem értem, hogy akkor a Windows hogy tudta felismerni a kütyüt TB eszköznek (ha maga a dobozka USB kompatibilis is TB mellett, akkor szerintem USB eszközt kellett volna detektálnia, ha a port csak USB-t ismer).
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
14"-ban van olyan új HP noti amibe 2 db SSD-t lehet szerelni ?
-
lsebestyen
addikt
válasz
F.Attila88
üzenetére
Benéztem, azt hittem probook-ról van szó. Ez esetben passzolom.
-
F.Attila88
csendes tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Intel Celeron 1000M
-
lsebestyen
addikt
válasz
F.Attila88
üzenetére
Milyen CPU-val szerelt? Nekem van egy első generációs (G1) 650-em, win10-zel használom, semmit nem mókoltam, hogy menjen rajta.
-
F.Attila88
csendes tag
Üdv!
Kaptam egy HP 650 típusú notebookot. A problémám az, hogy nincs hang, csak fejhallgatón. Win. 8.1 x64 van fent (bios miatt nem kezeli a win10-et, a legutolsó gyári biosa sem). A gyári hang és chipset driver letöltve, telepítve. A hangot próbáltam a gyártói ajánlott Realtek driverrel (Realtek AC269) és frissebbel is, de semmi. Chipset driver szintén nem segített. (Intel(R) 7 Series/C216 Chipset). Esetleg valami ötlet, hogy hogyan lehetne hang a hangszórókon? Az előző tulaj szerint korábban nem volt gond vele. Köszönöm szépen előre is a válaszokat! -
válasz
janos666
üzenetére
Displayport 1.2 van az Envyben:
1 USB 3.1 Type-C™ Gen 1 (Data Transfer up to 5 Gb/s, Power Delivery, DisplayPort™ 1.2, HP Sleep and Charge); 2 USB 3.1 Gen 1 (1 HP Sleep and Charge); 1 HDMI 2.0; 1 headphone/microphone combo
ITT nekem úgy tűnik, hogy az 1.2-es DP tudja a TB3-at, de nem biztos, hogy jól értelmeztem
-
janos666
nagyúr
A Google nem sokat segített: A "15-cp0001ng" Type-C portja vajon tud ThunderBolt3-at?
Egyszer rákötöttem egy TB3-s eszközt [link], és a Windows 11 kiírta, hogy ThunderBolt eszköz csatlakoztatva, de sajnos nem próbáltam ki, hogy valóban működik is, vagy csak fel lett ismerve (akár USB kompatibilitási módban). Ténylegesen csak 3G sávszél kéne (közel sem a 40G, ami a TB3 csúcsa), de az ilyen dobozok csatija Type-C, szóval az TB3-as port (sajnos nincs most lehetőségem kipróbálni egy ilyen dobozt azelőtt, hogy esetleg vennék egyet magamnak is - vagy máshol rá kéne kötnöm a saját gépem más hasonló dobozára, mikor már késő szerencsére bízni). -
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nem kopik le az ezüst szín, ne aggódj. Amúgy minden gép festett, illetve a 99% biztosan.
-
Balage85
tag
Sziasztok!
Újabb billentyűzet problémám lenne. Elég körülményes így.
Az INSERT-et hogyan lehet előhozni? Az F10 alatt van, de az fn billentyű nincs rá hatással. -
Zoli bácsi
őstag
Laptopot készülök venni a héten, ez a HP gép az egyik kinézett: [link]
Meggyőző a 16GB memória, az oprendszer, az IPS kijelző..Na, meg hogy máshol 300e. az ára.....
Egy aggodalmam van csak, ezért jöttem ide. Ezeknél a gépeknél az ezüst szín festett műanyagot jelenthet? Nem fog lekopni az ezüst szín hamar..? Mert ritka ronda látvány az ezüst festék alól kikandikáló fekete műanyag......
Ez az egy aggodalmam van.
Amúgy ez a másik kinézett, [link], 99% hogy valamelyik lesz a kettő közül. -
bb71
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen 14-cf0005nh laptopunk, tennék bele nagyobb NVME-s ssd-t, de nem találok róla infót, hogy mekkora a max. amit elkezel: 512GB v. 1-2TB?
Illetve PCIe 3.0 amit tud maximum, tehát 4.0-s NVME-s ssd felesleges... ugye?
-
válasz
bullocska01
üzenetére
Nem nem! Kell a 16 manapság
-
bullocska01
csendes tag
válasz
bullocska01
üzenetére
-
válasz
bullocska01
üzenetére
Akkor DDR3 a ram? Így akkor igen egy 4GB-os modul kell mellé és jó lesz minden.
-
bullocska01
csendes tag
Szia,
Köszi a választ, de celeron helyett i5-7200U a CPU, csatolok minden adatot amit tudok róla, ram jelenleg 4GB van benne, egy szintetizátoros programhoz legalább 8-ra lenne szükségem. Alapvetően a géppel nincs baj, Nvme ssd, i5, a célnak teljesen megfelel, gyors, teszi a dolgát.
-
-
válasz
bullocska01
üzenetére
-
bullocska01
csendes tag
Sziasztok,
Nem találtam erre így hirtelen jobb platformot, de segítségre lenne szükségem egy HP 250 G6 notebookkal kapcsolatban.
Új akkumlátort szeretnék bele vásárolni, illetve 16gb ram-ra bővíteni, ha jól láttam akkor ebbe 16gb a maximum támogatott a DDR3-as verzióban pedig 8.
Gyári száma: CND72717WM
Alaplap: 832A
Tudnátok abban segíteni, hogy milyen típusú akkumlátort, illetve Ramot érdemes venni? Melyek a megbízható márkák?
Üdv, Péter -
válasz
scott_free
üzenetére
Szia.
[link] -
scott_free
senior tag
Üdv,
a HP oldaláról szeretnék drivert/programot letölteni, de azt írja, hogy az adott notebookhoz nem talál. [link]
Tegnap még működött! Simán listázta a drivereket.
(több böngészővel is próbáltam, egyikkel se megy)Ez mitől lehet, és hogyan lehet megoldani?!
-
-
Balage85
tag
Sziasztok!
Hosszú "i" betűt hogyan lehet előcsalni? A jobb oldali CTRL-en van rajta, de hiába próbálkozom kombinációkkal, nem jön elő.
Lehet olyat, hogy ne billentyűkombinációval tudjam csak használni? -
Balage85
tag
Sziasztok!
Ahogy nézem a HP az új szériás nem numpad-es zbook és elitebook-ról levette a jobb oldalról a dedikált billentyűket. A jelenlegi probook-omom nagyon szerettem ezt a kiosztást programozáshoz.
Van valakinek tapasztalata az új kiosztással?
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Igen a szellőzés miatt is, és azért, mert ha melegszik a gép (meg van hajtva) akkor a kijelző is átmelegszik tőle, ez nem tesz neki jót.
-
lui001
csendes tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Szia, köszi!
Az akku nélküli bios frissítés csak biztonsági szempont miatt (pl áramszünet) nem ajánlott, vagy van valami fontos szerepe?
Esetleg nem tudod, az elemhez csak full szétszedett állapotban lehet hozzá férni?
Ha Bios író kell, akkor az szervízt jelent, ugye?
Közben megnéztem, te a 'szülőfalumban laksz, esetleg ha valaki olvassa és Bp-n ilyesmikkel foglalkozik az nyugodtan írjon akár privátban is. -
válasz
lui001
üzenetére
Szia.
Biost frissíteni akku nélkül???
Eddig úgy néz ki, hogy ez egy félre sikerült BIOS írás, ha egyátalán akksi nélkül ez sikerült is valóban. Ha nem, akkor igen vedd ki az elemet tedd vissza fordítva, majd indítsd el, utána állítsd le vagy 2mp múlva, elemet rakd vissza normálisan és próbáld indítani. ez bejött egy-két lenovonál nekem-
ProBooknál csak BIOS íróval tudtam helyrehozni. -
lui001
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy probook 5330m. Biost akartam frissíteni, el is kezdte, régit menti, újat tölti, majd kiírja hogy most újraindítja a gépet és ne csodálkozzak ha többször újra fog indulni, de ne szüntessem meg a tápellátást. Kép elsötétül venti pörög. Hagytam neki fél órát, (2 perc után gyanus volt, de hátha) és csak úgy tudtam kikapcsolni ha kihúztam a tápkábelt. Akku nem volt benne, mert nincs. Némi kutakodás után próbáltam a Win+B+ bekapcs, utána usb-re készített bios friss és Win+V+ bekapcs, de semmi javulás, csak sötét képernyő venti pörgéssel. A caps lock bill villog kb mint egy autó irányjelző, és a venti néhány mp múlva felpörög és világítanak a bill jobb tetején a lámpák.
Cmos resetet is írják mint lehetséges megoldás, de ahogy néztem nem egyszerű kivenni az elemet. Ennél a tipsnál van valami egyszerűbb módja a resetnek, vagy csak elem ki-be? Esetleg valakinek más ötlet? A caps lock villogás folyamatos, tehát nincs az hogy 2 hosszú 1 rövid. -
lsebestyen
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
"de ne használd teljesen lehajtott kijelzővel a gépet" - a szellőzés miatt?
-
-
EndreT
csendes tag
Nézek egy olyat, hogy HP Probook 445 G9. Nekem a melóhoz 2 db külső monitorra van szükségem, a gép sajátját viszont nem használom, fedél lecsukva. A belső HDMI plusz a dokkoló HDMI-je tud egyszerre működni, vagy ha dokkolót teszek fel, akkor a beépített HDMI kiesik a játékból? A dokkolón a HDMI mellett van DP is, amit ilyenkor is tudnék használni, csak az meg még egy átalakító a HDMI-s monitorhoz.
Köszi!
-
Nand_i
tag
Sziasztok!
Van egy kicsivel idősebb mint 2 éves Envy X360 13" gép (ryzen 7 4700U, 16Gb, stb) gép. Tegnap szépen összecsuktam ahogy szoktam, ma este nyitás közben széttört a bal zsanér körül a kijelző. Mint kiderült tipushiba
, a zsanér fasza erős fém, de vmi műanyaghoz van ragasztva ami törik, mint a ropi kb gariidő után. Természetesen végig repedt a kijelző, uh vacakol az egér is az érintőképernyő miatt. Van ötletetek hol, mennyiért lehetne javítani? Egyébként mindenre elég a gép és nagyon nem terveztem mostanában venni, de kérdés, hogy ez így GTK vagy lehet értelmes áron és minőségben javítani?Előre is köszi.
-
gabo89
senior tag
válasz
gabo89
üzenetére
Ezen oldal szerint az 50H55AA és 50H98AA PN számú HP Universal USB-C többportos elosztókkal kompatibilis.
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Épp laptopot keresek, és gondolkodtam dokkolóban is. Megnéztem a HP-nak milyen dokkolói vannak. Az oldaluk 3 félét is mutat, illetve máshol, más cikkszám szerint is láttam ilyeneket.
5TW10AA ; 26D32AA ; 72C71AA .
Mi a különbség a három közt?
Illetve a kinézett gép egy HP Pavilion 15-ehXXXXnh lenne, melyen van USB-C, mely támogatja a Power Delivery-t, és a Displayport videókimenetet. Spec. Link Vajon működne vele valamelyik dokkoló (tápellátás, USB hub, több monitor, LAN)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Rakás pénzért nyilván, tiszta szégyen.