- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #55070 üzenetére
Nos, ez a kis kabel nagyon jo, csak nem gep nem szereti, tehat kuka sajnos.
Szoval Dell tapot osszehozni a HP notival nem olyan egyszeru. Nincs valami otletetek a meghekkelesere?
-
janos666
nagyúr
válasz
tvamos #55087 üzenetére
Mindkét adattárolónak van saját EFI Boot partíciója, és egyik OS sem piszkálja a másikét?
Ez a szebb megoldás, ha enged az UEFI firmware választani gombnyomogatással boot alatt. De ha nem enged, akkor passz, mert nem tudom melyik boot manager tudja SecureBoot-al chanload-olni a Windows-t és a Linux-ot is (de ilyet kéne keresned - én Linux-hoz nem is használok boot manager-t, csak EFI Stub kernelt). -
janos666
nagyúr
válasz
tvamos #55085 üzenetére
1: Mikorra esetleg használni akarod, elavult lesz, és érdemesebb friss ISO-t letölteni az MS-től (manapság már kb. havonta frissítik).
2: Hiányzik bármi gyártói "bloatware", ami esetleg benne van...? Szerintem mind letölthető a gyártó oldaláról PN/serial alapján (csak frisebb, és kiválogathatod, hogy mi kell és mi nem). -
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #55060 üzenetére
Sajnos nem lett meg a ProBook 640 G4 toltoje. Tudok valami olyan USB-C-s tapot venni, ami jo neki? (Sokkal egyszerubb lenne ugy utazni, hogy nem kell tobb tap, hanem ennek a toltoje jo lenne a telefonhoz is.) Tudom esetleg 19.5V-os Dell toltorol (van itthon vagy 5) tapolni? (Akkor nem kene vennem semmit, max. egy dugot a dell tapra.) Van itthon par darab Dell WD15 dokkolom is. Meg lehet valahogy gyozni ezt a laptopot, hogy errol tapolja magat? Most nem kapcsol be vele.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged