- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
roseben #55938 üzenetére
Az osszesnel irja a nits -et aztan modelszam alapjan user manualbol vagy service manualbol neha picit tobbet lehet megtudni a nits szam alapjan. Neha van view angle meg color accuracy a user manualba:
Par pelda:
EliteBook 840 G8 L72970-S91 14.0FHD AG UWVA USLIM-bent NB 400N,LP, C
EliteBook 865 16 inch G11 PNL,16.0 WU AG UWVA EDP 300N TOP,AUO
EliteBook 660 16 inch G11PNL,16.0 WU AG UWVA 400N LBL 2.3t,AUO -
gaborbol
őstag
válasz
roseben #55935 üzenetére
Csinaltam 5-6 Elitebook videot YT-ra, az osszesben el szoktam mondani, hogy mindenki figyeljen a “privacy screen “ re, mert papiron jol hangzik a 800 meg az 1000 nits, de ez egy speci opcio es csak az vegye akinek kimondottan szuksege van ra. Nalunk pl orvosi rendelokbe az osszes eszkozon van a legtobb ugyfelnel.
Ha hasznalt HP laptopot veszek, csak olyat veszek amin a kepeken vagy a leirasban latszik a gyari szam.
Bepotyogom, a HP part surfer weboldalon, es szepen vegignezem, hogy az adott eszkoz mivel volt szerelve a gyartaskor. Ram meg ssd nem lenyeg, de tobbszor volt mar, hogy 400 nit screen a hirdetesbe, de csak 300 a valosagban, vagy a proci nem stimmelt. A kiszemelt peldanyok nagyresze ki is szokott esni. -
gaborbol
őstag
válasz
Donki Hóte #55882 üzenetére
Egy csomo laptopban nincs cmos elem, a bios a rendes nagy aksirol kapja az aramot. Meg kene nezni a service manualt, hogy ott mit ir.
-
gaborbol
őstag
Siman lehet hibas a wifi kartya, vegyel bele valami modernebb verziot.
“FYI post that the Intel AX200 Wireless card works in the Elitebook 840 G2. No issues, straight swap over, update the driver from Intel website (not HP) and all working perfectly on Win 10 64 bit. Bluetooth is working as well, just to confirm.
"Intel AX200 Wi-Fi 6 (802.11ax), Dual Band Bluetooth 5.1, M.2 2230 Adaptor Card" bought new online as a like for like drop in.”
-
gaborbol
őstag
válasz
WolfiMusic #55847 üzenetére
Mi a pontos tipusa a laptopnak?
-
gaborbol
őstag
válasz
Pyttawrx #55785 üzenetére
HP laptoppal eddig nem volt tapasztalat, csak HP halozati eszkozokkel, ott van same day support meg overnight shipping meg a belepo uzleti kategoriaban is.
Nem tudom igazabol mit vartam, 0 perces gyari hibas business class gepnel, azert ne legyen mar 10 nap varakozas mire megjon az elso valasz a hibaval kapcsolatban.A HP szervizpartner se kellett volna , hogy elhajtson, igy jobban belegondolva csak nem akartak vele foglalkozni.
Enegem szervizeskent siman kiszorna barmelyik ugyfelem, ha 10 napot tokolnenk az elso valasszal a hibajegy beerkezeset kovetoen. Meg azoknak is aznap vagy masnap valaszolok akikkel nincs szerviz szerzodesunk sem. Ezt leirva, csak annyit varok el, mint amit magamtol elvarok vagy a kollegaktol.
-
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol #55764 üzenetére
A HP gar eddig katasztrofa(USA) .
Sikerult a HP oldalon vegre nyitni egy hibajegyet, 9 napig abszolut semmi kommunikacio. A 10. napon jott egy email, hogy sajnos alkatresz hiany van, majd szolnak, ha lesz alkatresz, ezen kivul abszolut semmi info, de legalabb nem farasztottuk egymast a hibakeresessel
28.-an jott egy sms a HP szervizcegtol, hogy lehet idopontot foglalni Januar 2, jott egy email, hogy rendben. Azota megint semmi, mikor jon a Tech, jonnek ma, nem jonnek, ezek szerint ma csak itthon ulok aztan varjujk a szervizest, hatha.
Kivancsi vagyok, hogy proci hibas-e, mivel csak 3d-s alkalmazasnal fagy az integralt GPU es nem melegszik tul, egyszeruen csak lekapcsol.Nem is vettem eszre, hogy alap 1 ev HP garral jott, mostantol csak a 3 eves extra garral rendeljuk ezeket.
-
gaborbol
őstag
válasz
Benőke #55762 üzenetére
Van jopar elitebook az ugyfeleknel, es eddig minden felhasznalo imadta oket, nagyon jo gepek szerintem.
Aksit csereltem benne, az nem oldotta meg, rakok ra egy Microsoft w11 iso-t aztan mehet vissza a HP hoz, cserere.
A hp gyari applikacioja ami elo van telepitve egy szegyen, HP chat es HP Telefonos segitseg miutan mindent begepeltel az utolso pillanatban hibat dob, “probalja meg ujra kesobb”Elvittem egy HP szerzodott szervizbe, megneztek, tenyleg hibas, de ne hagyjam mar nalunk ha csak par napos a gep, inkabb hivjam a HP-t kozvetlen -
gaborbol
őstag
HP Elitebook 640 G11, 3 napos, HP -tol kozvetlen rendelve. 3D-es alkalmazasok, vagy jatekok futtatasakor 30-60 masodperc alatt lekapcsol. Nem forro, nincs hibauzenet egyszeruen kikapcsol egy pillanat alatt. Ha lehuzom az aksit es csak a toltorol megy akkor nincs gond. Ha csak aksirol megy es a tolto nincs bedugva akkor sincs gond.
Toltot csereltem, ugyan az a gond elojon.
Ez alaplap vagy aksi? A HP garintezes agyrem .... -
gaborbol
őstag
válasz
attila199207 #55744 üzenetére
Van egy ugyfelem egy konyvelo iroda. Nekik van egy ugyfeluk DC-ben akiknek konyvelnek es VPN-en csatlakoznak. Feltrakram a vpn klienst az irodajukba, ment, eljottem masnap szoltak, hogy nem csatlakozik a VPN.
3 ora vergodes utan kiderult, hogy az ugyfelem otthontol csatlakozik a ceges gepehez tavoli asztalon keresztul. A VPN kliens tudja, hogy nincs elo ember a gep elott es nem csatlakozik. Azt hiszem Cisco anywhere connect volt, lehet mas VPN is tudja ezt a funkciot, amikor kiderult, hogy ez volt a hiba, az ugyfele nem engedelyezte a "dupla ugrast".
Alkalmazott a ceges geprol kozvetlen dolgozhat csak, ha ott ul elotte.
-
gaborbol
őstag
válasz
Soma01 #55691 üzenetére
Minimalis a kulobseg, nagyobb aksit tud fogadni, de arban szerintem nem eri meg a plusz koltseget, azt a penzt inkabb ram/SSD parosra koltenem vagy csak elraknam masra. AMD-s verzioval nincs sajons tapasztalatom
Nekem a 660 nagyon bejott, nagyon szuper gep. Nem tudom van-e valami nagyobb bolt ahol valosagban is meg tudod esetleg nezni a gepeket.
-
gaborbol
őstag
válasz
Maxell014 #55671 üzenetére
Azert nincs ra egyszeru opcio, mert pont az a bios jelszo lenyege, hogy ne lehessen megkerulni.
Ahogy a forumtars is irta, ki kell forrasztani a biost, at kell irni benne dolgokat, majd visszaforrasztani a biost es remenykedni, hogy a kovetkezo windows operedszeren keresztul erkezo bios frissites ne vagja felul a modositott biost, mert bizony felul szokta es akkor lehert elorol kezdeni.
Az sem kizart, hogy kello rutin nelkul, mar az atirasnal felre megy valami es az eddig "mukodo" gepet teljesen tonkrevagja.
Az egyetlen igazi opcio ilyen esetben az alaplap csere szokott lenni, ami aranal fogva ertelmetlenne teszi az egesz mokat.
Az ilyen oreg laptopoknal az szokott lenni nalunk, hogy a rendszergazda lusta es mielott eladnak- eladomanyoznak vagy visszaadnak tartos berletbol a laptopot, nem szedik le rola az admin jelszot, utanna meg mar senkit sem erdekel.
Amit a forumtars is emlit, lehet lopott a laptop vagy valoban talat targy. Nalunk tobb ceg is ad el, repteren, palyaudvaron, kozteruleten talat laptopokat ami a vasarlast kovetoen hivatalosan is a te tulajdonodba kerul, ha bios jelszo van rajta akkor toredek aron mennek ezek a cuccok.
Sajons van, hogy ugyeskedok ezt megveszik olcson,es eladjak olyannak aki nem ert hozza, mert beraktak egy uj SSD-t megy, bootol, mukodik, es az atlag usernak nem kell a biosban matatni. -
gaborbol
őstag
válasz
Pyttawrx #55672 üzenetére
A smiley nem veletlen volt a mondat vegen
Ha csak laptopokat meg asztali gepeket kene nyegtetnem persze. Szerver, switch, storage, tuzfal, nyomtatok, ipari nyomda gepek, rontgen gepek, szemvizsgalo gepek, banki terminalok, textil vagy malomipari gyartosor managment , azt hiszem egy par boot menut sikerult mar memorizalnom
"Tudni kell minek mi, nem kell össze-vissza nyomkodni.
"
Lathatod, hogy nem azt irtam a kolleagnak, hogy nyomja meg az osszes lehetseges gombot a felso soron, egy "extra" ESC gomb megnyomasa utan meg nem kell billentyuzetet cserelni ez miatt, de legalabb latja az osszes tobbi elerheto opciot maga elott, lehet hogy legkozelebb majd abbol kell valami, igy nem kell memorizalni mindent.
-
gaborbol
őstag
válasz
sulyokferi #55658 üzenetére
Azt nem irtad, hogy konkretan mit csinalsz vele, de 4c/8t mindeketto, ugyan az az intel 620 igp, 15 w szinten mindketto az i7 alap orajele 300 mhz-cel gyorsabb es a turboja meg 700mhz-zal.
Bongeszes, fajl muvelet, filmezes, office alkalmazasok kb ugyan ugy fognak menni.
Ahol a cpu teljesitmeny szamit ott alkalmazastol fuggoen lehet egy 5-15% os elteres.Aksi gondot szoktam latni a G6 szerianal, felpuposodik es szetfesziti a fem hazat. Ha a touchpad nem mukodik, ott mar lehet az aksi tagulas a ludas, de kb 6 eves gep, gyakorlatilag barmi.
Nem leszek nepszeru, de ha nem hurcolod a gepet es esszel hasznalod akkor a fent emlitett “consumer” laptop lehet, hogy jobb valasztas. Meg a 12 gen-es intel i3 is koroket ver ra erre az i5-re. Nekem 5 eve egy 840 G6 a szervizes laptopom, kulonben egy Toyota Corolla, csak oreg mar.
-
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol #55551 üzenetére
Szep, leszedte a windows a bios frissitest. Nem kapcsol be azota a laptop, csak ha hosszan lenyomom a bekapcsolo gombot. A numlock feheren vilagit, elalszik. Bekapcsolo gomb elenged power gomb , laptop elindul , shutdown vagy sleep, es megint nem kapcsol be csak a hosszu powergomb megnyomasa segit
-
gaborbol
őstag
Nemvart fordulatot vett a tortenet
Azt mondta a support, hogy azert nincsen benne ez a ket opcio , mert a rendeleskor nem lettek kivalasztva.
Csinaltam a visszaigazolo emailrol kepernyo mentest, hogy de itt van.
Hja tenyleg, de ez nem szamit, azert nincs benne, mert nem HP account-tal vasaroltuk hanem guest-kent.
De, termeszetesen megoldhato a dolog, ha kifizetjuk a restock dijjat es ujra leadjuk ra a rendelest, elkoszontunk egymastol. -
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol #55542 üzenetére
"az also resze majdnem kinyilik ahol ossze van hajtogatva"
Vegre megneztem, valakki kivagta a doboz aljat teljes hosszaban, kinyitotta majd visszacsukta, latszik a karton szelen, de nem rakott ra uj ragaszto
A szamlan levo 5 MP IR webcam helyett 2 MP van benne, valamint vilagitos billenytuzet sincs az osszes tobbi parameter viszont stimmel.
Gyarliag 65W-os USB C toltovel jott a gep, bedugaskor szol a gep, hogy nagyobb tolto kene
( Intel® Core™ Ultra 5 processor 125U )A gep maga szep meg normalis is .
-
gaborbol
őstag
válasz
Pyttawrx #55541 üzenetére
A $800 dollaros Dell Latitude 3000, hajtogatva megerositett,fakkokban passzentossan elszeparalt, 100% ban ujrahasznositott karton doboza ami kapott egy tok egyszeru fekete tinta vagy indigo szinezetet. Isten hozott a business class kategoriaban erzessel
Ugyan ebben az 1500 dollaros arkategoriaban versenyzo Dell XPS tok igenyes premium dobozat meg sem emlitem.
6 evettem egy elitebook-kot sajat pezbol melora, nagyon nagyon jo gep arra amire kell, egyszeruen nem emlekszem, hogy az anno miben jott.
Ez a HP-tol lett rendelve kozvetlen, laptopot meg ennyirre nem vartam mint ezt.
Az olcso vekony kartondoboz felso resze ossze van gyurodve, az also resze majdnem kinyilik ahol ossze van hajtogatva, a tapegyseg meg csak kovajog a dobozban ossze vissza, ahogy forgatod a dobozt.
Majd talan ma este lesz idom kibontani . -
gaborbol
őstag
Rendeltem egy HP elitebook 660 G11-es gepet egy ugyfelnek, azt hiszem $1500 dollar volt, ma megjott, meg nem bontottam ki… Letezik, hogy ugyan abban a otvar karton dobozban kuldi ki a HP ezt a gepet mint a Dell a $270 dollaros Inspiron laptopot???
A cimke szerint a megrendelt gepet kukdtek! Persze a doboz teteje meg van torve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest