- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseben
junior tag
840 G7-hez van valakinek 400nites, 72% NTSC kijelzője? Ha beszámítja a Privacy Filteres 1000nitest nekem az is megfelel.
-
somé
őstag
Üdv mindenkinek, foglalkozik valaki javítással?
Tegnap este böngészés közben kikapcsolt a Pavilion 17 Gaming gépem minden előzmény nélkül.
Nem lehet bekacsolni sem tápról (mindig azon volt), sem saját akkujáról.
Hátlapot levettem, a bal venti környékén égett szag van, a tápcsatlakozó felőli oldalon, ez nem sok jóval kecsegtet.
Túlmelegedés kizárva, mindig ventis tálcával használtam.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni. -
n0is3es
aktív tag
válasz
teptep #55930 üzenetére
Teljesítménybeli és akku problémáim voltak de Win11 24H2 alatt. Mióta vissza tettem az igaz nem támogatott Win11 22H2-t azóta javult a helyzet. Az akku pl hektikus, hol 30% hol 18% hol 11% elhasználódást ír, 120 ciklussal/1000, úgy hogy mindent a Hp kezel. Így nem értem hogy mi lehet a gond
Arc alapu feloldás mintha kőkorszakban lennék, annyira lassan ébred a kamera bekapcs után. Az újlenyomat tökéletesen megy, és minden más is. Lehet a W11 24H2 nem tetszik neki, pedig az alatt lett lefrissítva a bios amit a Windows update csinált meg, nem a Hp oldaláról letöltött updater. Boccs de most tértem vissza Macbook Pro-ról 2015 13" de ott ennyit nem szívtam mint most
-
teptep
senior tag
válasz
n0is3es #55929 üzenetére
Szerintem nem jellemző, hogy hibásan írta volni ki a firmware állományt. Frissítés után célszerű egy Load Bios Default menüre klikkelni, ha még nem tetted volna meg. Előtte is és utána is szaladj végig a BIOS beállításain. Biztosan nem lesz meg mindegyik, de amit megtalálsz, az a leírt módon legyen beállítva.
- Fast Boot disable
- SATA mode AHCI
- Secure boot enable
- CSM disble
- UEFI boot enable
- Legacy boot disable
- TPM enable
- Intel Platform Trust Technology (PTT) enable
- VMD Controller disable
- Intel Optane disable
Ha valamelyik előtte nem a leírt módon volt beállítva, akkor írjál vissza.
Ha továbbra sem jó, akkor részletezd, hogy pontosan mik azok az anomáliák? -
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, adott egy elitebook 840 g5. Win 11 alól lett bios frissitve de vannak vele anomáliák
Érdemes lehet bios alól biost újrahúzni, hátha eltünnek az anomáliák? Válaszotok előre is köszönöm
-
Doblós
aktív tag
válasz
donjohnson #55926 üzenetére
Igen,már látja,win 10 is rákerült,hasít,már amennyire elvárható töle
-
Doblós
aktív tag
Köszönöm Urak,sikeres volt a 8.1-hez való BIOS,már hasít is az öreglány
-
csixy
addikt
válasz
Doblós #55921 üzenetére
Le kell tölteni a legújabb win 8.1 64bithez való biost. Feltöltött akumlátor mellett, bedugott tápkábel mellett rendszergazda fiókban win 10 64 bites (de nincs is 32 bites szerintem) oprendszer alatt dupla katt a telepítő fájlra és követni az utításokat és imádkozni közben. Lehetőleg más programok közben ne fussanak. Csak saját felelősségedre természetesen. Legalább egyszer, de lehet, hogy többször is újra fog indulni. A folyamatot meg ne szakítsd. Majd csak akkor aktívkodj, ha visszajött az win10 beléptető képernyőd. Legalább egy zabszemet mindenki be szokott készíteni előre a művelethez. ... Szorítunk neked.
-
Doblós
aktív tag
válasz
donjohnson #55922 üzenetére
Köszönöm,holnap neki is ugrom
-
Doblós
aktív tag
válasz
donjohnson #55920 üzenetére
Win 10 van rajta,de csak 8.1 a plafon bios,ami választható.Nem csináltam még ilyet,szóval abszolút laikus vagyok a témában
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy HP 6560B noti,és az a problémám,hogy nem ismeri fel az ssd-t.
Több darabbal is próbáltam,és egyiket sem hajlandó látni,a saját 250 gigás satás hdd-t viszont igen.
Mi lehet a megoldás,hogy ssd-vel lehessen használni? -
drmotto
őstag
válasz
SeniorTilla #55915 üzenetére
Holnap visszaviszi végül.
#55916Pyttawrx nem tudom kiengedni, nincs ethernet. Meg nem is akarok ezzel küzdeni, 3x futottam neki, mindháromszor az a vége hogy a rendszer feláll offline telepítéssel, és se egér, se wifi adapter. Ja meg az érintőképernyő se működik. Rosszabb állapotban kaptuk vissza mint amikor bevitte. -
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Gyerek iskolai HP Pro x360 laptopja egyik napról a másikra nem akart bekapcsolni, végtelen reboot állapotba került. Próbáltunk mindenféle megoldást, de a vége az lett hogy bevitte a suliba a rendszergazdának hogy kezdjenek vele valamit. Ma visszakapta teljesen nullára állítva, amikor bekapcsoljuk, elindul a win11 telepítés. Több probléma is van, nem működik az egér, amikor csatlakozni kellene netre akkor nincs wifi. A wifire csatlakozást sikerült megkerülni, de amikor felállt a rendszer, akkor sincs se wifi, se egér.
Mit tudunk ezzel kezdeni? Vigye megint vissza hogy oldják meg, vagy van esetleg valami házi megoldás?
Köszönöm -
válasz
junior11 #55911 üzenetére
Ha lehet is bővíteni, nagyon el elcseszett, mert az aljáról óvatosan le kell venni a gumicsíkot, és ha szerencséd van újra tapad... És nem nyúlik el maga a csík, vagy nem szakad el.
Pattintós az alja így ha nincs kézügyességed és eszközöd , akkor vegyél nagyobb kiszerelésűt.
Általános használatra elég , de nézz szét mert van néha Jo vétel.
Windowst meg tudsz rá tenni
-
-
junior11
veterán
Sziasztok, egy HP 255 G10 (AK9W7AT#BCM) általános otthoni felhasználásra, net, office, irodai munka, 1080p/4K videók mennyire ajánlott? 8GB ram van benne, és nem találtam megbízható forrást, hogy lehet-e bővíteni vagy sem (pl. a Ryzen 5 7520U-val szerelt változatot nem). Köszi minden tanácsot.
-
Dánííí19
csendes tag
válasz
SeniorTilla #55907 üzenetére
Zseniális, működik. Ezer köszönet!
-
-
válasz
donjohnson #55897 üzenetére
Nem lett jobb, megy vissza a Win10 egyelőre, ott nem csinálta ezt.
és 10-ből 5x sajnos fekete képernyővel indul. Driver gond lesz, remélhetőleg.
Ha hardveres lenne, akkor HDMI-n se adna képet, a kijelzőnél pedig nincs kábelprobléma.
-
válasz
Levente1991 #55901 üzenetére
Szia.
[link] 9,5mm-es lesz. -
válasz
Levente1991 #55901 üzenetére
Megméred milyen vastag a meghajtó, de 9,5mm-es lesz
Bármi mehet bele, de sata2-es lesz a tempó szerintem benne. -
Levente1991
tag
Sziasztok!
HP Probook 650 G1 laptopban szeretnék az optikai meghajtó helyére HDD/SSD-t rakni. Milyen bővítőkeretet vegyek, ami biztosan megfelelő ehhez a típushoz?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged