- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
Fitzgerald #1326 üzenetére
Én másik telefonhoz vettem Ikeás töltőt és remekül működik, szuper készülék. Ezeket a szabványokat támogatja:
"Az USB-C töltő kompatibilis ezekkel: Power Delivery (PD 3.0), Quick Charge (QC4+ / gyorstöltés) és Programmable Power Supply (PPS / programozható áramellátás)."Ha a Honor ezek közül vmelyikkel kompatibilis, akkor fog menni 45 W-al.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1326 üzenetére
Én egy Aukey 30wattos pd és egy 65wattos Baseus GaN töltőt használok. Olyan 1 óra körül feltölt majdnem mindkettő kevesebb, mint 20%-ról 100%-ig. Jónak kell lennie az Ikeásnak is.
-
válasz
bollokcs80 #1038 üzenetére
Az jó töltő. De mindenkinek Huawei-Honor töltő kell. Az Ikeás 40 wattos is feltőlti kb egy óra alatt kiírja szuper gyors töltés, és gyorstöltő kábel is van hozzá, annál nagyobbat nem próbáltam de van gyári 66 wattosom is, vezeték mentesen is ritkán töltök. Néha kellhet egy gyorstöltés, és van választék.
-
dave0825
őstag
A sokat emlegetett IKEÁs töltő nem tudja azt a töltési szabványt, amit a telefon, fölösleges volt megvennem... Pedig sokat írták itt, hogy milyen gyorsan tölt, de hiába a 45W, amit tudna, ugyanazt a 23.5W-ot tudja ezzel a telefonnal, mint a P30 Supercharge töltője. Vettem hozzá 100W-os Baseus kábelt is, hátha az volt a gyenge előtte a teszten, de nem, ezzel is 23.5W a max, és 5%-on van a telefon, szóval igényli a kakaót, de a töltő ennyit tud ehhez a telefonhoz. Nem azt mondom, hogy nem tudja a 45W-ot, de EZZEL a telefonnal csak a szupertöltéses 23.5W-ot tudja.
Vettem 2-t...
-
lcee79
addikt
válasz
Ferenczi Áko #948 üzenetére
Mindenképp vennék valamit, mert van otthon 2 tablet 4 telefon
és csak 2 samsung töltő a többi régebbi 1-2-5W-os, mindenképp jó lenne vmi komolyabb, legalább 1.
Meg max veszek egy 45W-os ikeást
Akkor már elégmost ráfrissítettem, már nem volt raktáron a bontott...
-
lcee79
addikt
Köszi!
Akkor lehet hogy megnézem ezt az ikeás töltőt, de közben észrevettem, hogy az alzában bontottan 11500... tehát 38% kedvezmény a bontottra, annyiért lehet hogy veszek.
Aztán a gyári az gyáriTok jól néz ki, szerintem, de igazából nem tudom mennyi idő alatt jön meg onnan, nekünk jó lenne ha minél előbb itt lenne, 1-2 nap múlva...
Aztán majd rendelünk max ilyet is, mert nem pénz érte -
kp78
addikt
Ikeás töltőről volt szó korábban, hogy szépen teszi a dolgát.
>> [link]
Én speciel nem vagyok híve a "15 perc alatt töltsük fel a mobilt", csak ha nagy ritkán sietős dolgom van. De általában direkt lassú töltőket használok.Jobban védő toknak most ezt találtam, és a következő rendelésbe valószínű bele fogom tenni.
-
Orgi
addikt
válasz
Szilágyi84 #837 üzenetére
Igaz csak 45W-os, de az Ikeás töltő azért az árért egész korrekt szerintem.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest