- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
https://baseus.hu/index.php?route=product/search&search=Aut%C3%B3s%20t%C3%B6lt%C5%91
https://www.alza.hu/alzapower-car-charger-c520-fast-charge-power-delivery-fekete-d5759923.htm?kampan=adw1_alza_pla_all_ad_prislusenstvi-pro-mt_c_9063037___599757179027_~140019591514~&gclid=CjwKCAjw59q2BhBOEiwAKc0ijb-1E81ukx6pO9McX8qDiUT4X9u2Y7WEaXdPEkZdHTPiwVYWxcJ7XhoCPg8QAvD_BwE -
Nashville
tag
Csináltam még egy tesztet most 10%-ról 86%-ra töltöttem 100W 33 perc, 40W 39 perc. 6 perc különbség. De cserébe legalább jó nagy a töltő! 😁
Nagyon fasza kis töltőre találtál tudsz küldeni egy linket?
Ennyit a Huawei és a Honor egyedi gyorstöltési technológiájáról az Ikea megfejtette a titkot. -
Nashville
tag
Na szuper, szívesen. Ezért is jók a tesztek. Még jó hogy adták hozzá ajándékba különben eldarálnék egy pár szitokszót, ha 15 ezret adtam volna érte.
Jó - jó jött közben egy komment, hogy 20%- ig nem nem mértem, mert addig adja le a legnagyobb teljesítményt "akár" 100 wattot is. Pfff mondjuk legtöbbünknek 20%-80% között lenne releváns. -
Nashville
tag
A töltőhöz adnak kábelt is. Később ki fogom próbálni, hogy a P30 Pro 40W-os töltőjével ugyanolyan körülmények között mennyivel kell több idő a teljes feltöltéshez. Ma pl. 12%-ról 100 %-ra az AccuBattery app 1 óra 9 percet írt lehet, hogy nem sokkal maradna le a 40 Wattos töltő sem.
-
Cornholio84
csendes újonc
Szia!
Ha jól értesültem, akkor csak a sima 200-asat fogja a Telekom árulni, nagy kár szerintem, hogy a pont a Pro-t nem, igen jó kedvezményt kaphattam volna rá náluk borítékolhatóan, akárcsak tavasszal a Galaxy A55-re (-50eft az akkori 215-ből, plusz earbuds ajándék ahhoz 30-40eft ajándékba )
, sebaj jó lesz nekem az EMAG-os előrendelésem is pluszban a töltővel a tablet mellé.
Tech2 Laci vagy Tamás Zsolt videójában is elhangzott, hogy 1. körben mely boltok és a 2. körben mely szolgáltatók ( náluk Július 1-től már csak a tablet jár Augusztus végéig), hogy árulják.
Lehet érdemes a boltoknál (Media Markt/EMAG/Euronics) most napi szinten nagyon nézni, akit még érdekel a 200 Pro, mert én ma is néztem csak poénból, de pl. Media-nál nem láttam már mellé az ajándék töltőt, se a tabletet, Euronics-nál meg per pill a telefon sem volt elérhető, EMAG-nál még van minden a teló mellé. Szerintem, igen rendkívüli az érdeklődés főleg a Pro iránt, amit teljesen megértek, mivel a Honor 20 Pro óta nem jött hozzánk értelmes hasonló telefon, nemhogy pro verzió, végre eljött ismét az idő. Nyilván ez még lehet mindegyiknél, de kövi hét Vasárnap vége az előrendelői akciónak a boltoknál.
Jó vadászatot!Én nagyon várom már, hogy megkapjam a pakkot az EMAG-tól. Bitang jó ajánlat így, telefon meg nagyon baró lett mindent összevetve.👍
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Opel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest