- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Jó, hogy említetted a Voda-UPC szolgáltatói eszközt.
Nekem a fiam nem panaszkodott wifi dobálásra (otthon nekünk Digi van de saját routerekkel, a digi ONT bridge módban van), VISZONT barátnőmnél szintén Voda szolgáltatói ONT van router módban és az Ő telefonja (ugyan nem Honor 200 Pro) de ugyanezt csinálja, nem tud folyamatosan a wifin lenni, szinte percenként eldobja a wifit és visszacsatlakozik.
Nem a telefonnal van gond, de nála nem tudtam megoldani ezt, akárhogy próbáltam. Nála is bridge módban kellene használni saját routerrel, az oldaná meg, de őt nem zavarja ezért nem vesz saját routert.
Szerintem nálad is a szolgáltatói eszköz lesz a gond és nem a telefon.
Ki kellene próbálnod máshol, más wifi hálózatán, ahol rendes router van, nem a szolgáltatói eszköz a router is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- DOOM - The Dark Ages
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest