Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg

    ma Nagyobb lett a kijelző, megörökölte az M2-es chipet és 128 GB-ra nőtt az induló tárhely. Mi kellene még?

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Graphics

    Jómunkásember

    válasz DeathAdder #38576 üzenetére

    Jazz ilyen fura kategória szerintem.

    Kívülről még nekem is szokni kell, hogy nem akkora helyre állok be vele, mint a 80-as Audival / ami sose lesz eladó, habár most megremegtem :D /

    A Jazz nálam most nagyon betalált, olyan igazi családi mindenes, ha kiccsalád lesz az biztos, hogy páromnak ilyen autója lesz, ha igényli, de nekem mindenképp fog kelleni egy saját :D

    Élmény vele rohangálni a városban, jön megy, kis helyre befér, még csak pár napja van nálam ,de remélem még további 200 ezer km-et fog szolgálni. Erre tényleg nem sajnálok egy fillért se, mert minden centi ki van hasnzálva a kocsiban, funkcionális, a motor remek, alsóközép tartományban nyomatékos, pörgetve megy, de azért nem egy Civic.

    Nekem bejön.

    Alacsony fenntartási költségek.
    Ami kell neki, minőségi olaj, váltó ha nyűgös rá kell szánni a pénzt ,és rendbetenni / nyelestengely csapágy / , és figyelni kell az évjáratot, de tán tényleg egy se robbant még le :) / indexen azért van pár elrettentés, de nagyon ritka.

    Alkatrész van, kasztnielemek olcsók, 14"-es kerékre mgé a gumi se drága :)

    [ Szerkesztve ]

    -

Új hozzászólás Aktív témák