- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
*HaYha* #6864 üzenetére
Nyitható előlap maradhatna, azzal semmi bajom nincs, a legalább 1 db lenyíló ODD előlap hiányzik fölötte. Legyen csavarnélküli szerelhetőség, porszűrő alapból, én a plexibe nem vágnék még ventiknek helyet. A LED-ek egy szépen csiszolt plexi fedlap mögött lennének, ha mást nem standard 100x fényerejűek, szín az szubjektív, nekem leginkább a kék jön be, legalább passzolna a "turbinához", el tudnék olyat is képzelni, hogy a power LED világítana erősen, és ekörül egy félkör vagy teljeskör lenne világosabb színben a vinyónak. Esetleg a külső csatikat rejthetnék egy lenyíló/csúsztatható lap alá. Kb ennyi
Nekem hiányoznak jah, ha már lúd, legyen kövér
-
Chaser
legenda
válasz
*HaYha* #6851 üzenetére
Az elején az alsó részen van a másik 12-es venti porszűrővel, alapból ha jól tudom csak ezt a ventit adják hozzá, kinézete sztem mind2 háznak szubjektív...még1x mondom semmi gondom nem lenne az aeroval, ha a fenti -nekem fontos- dolgokat ezért az árért tudná, szellőzésével sincs gond, és saját tapasztalatok, mivel én raktam össze a gépet, meg használtam/használom is, a csendestől a 14-es venti viszont messze van, a hátsó 12-es mégjobban...szted ha vkinél sok lemez fordul elő az warezkirály? Mindenki magából indul ki, ahogy tartja a mondás. Gratulálok a szakértődnek, biztos tejelet neki rendesen az aerocool
"A számos szokatlan, egyedi megoldásnak köszönhetően igazán jól sikerült házikó. Az előlapba repülőgép hajtóműre emlékeztető ventilátor került beépítésre, ami önmagában is nagyon pofásan fest, ám néhány kék leddel sikerült tovább javítani az összképet. Szerencsére csupán külsőségekben idézi egy repülő hajtóművét, működés közben az alacsony fordulatszám miatt szinte zajtalan, mégis jó hatásfokú. Alatta találjuk a szokásos USB, FireWire és fejhallgató csatlakoztatási pontokat. A kétszárnyas ajtót kihajtva tárulnak elénk a kapcsológombok és a négy darab 5,25 hüvelykes bővítőhely. A bővítőhelyeket apró lyukú rács takarja, ami így remek összhangban van a ventilátor takarójával." Ezeknek a pozitívumoknak az ellentettjét is írhatja egy másik szakértő ennyi erővel, nézőpont kérdése...neked tetszik, örülj neki, nekem nem, így, ennyiért. Ebben a formában 8-10k, a fenti dolgokkal rev2-es kiadásban akár 15k-ért is jó vételnek tartanám. -
Chaser
legenda
válasz
*HaYha* #6826 üzenetére
Én nem vágtam magam hanyatt ettől a háztól, ezt adni 15k-ért? Valahogy kívülről kinéz, oké. De: belül mindent csavarral kell szerelni, nincs a tápnak rögzítősín, nincs porszűrő az első ventinél, plexire mi a picsnek vágtak venti helyet? Power/HDD LED a legsilányabb 5ft-os kategória, nincs legalább 1 lenyíló ODD előlap, az előlapok lyukacsosak, az meg külön öröm, hogy állandóan nyitogatni kell a batman szárnyakat lemez ki/be vételhez. Haverom vette, neki tetszik, úgy látom neked is, lehet bennem van a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged