Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
No-kia #18296 üzenetére
Inkább egy Corsair CX400-asra, az is olcsó, és jobb is, és jó is lesz gépújításnál.
Amúgy most egy elhajlított gémkapoccsal voltam kénytelen szétszedni a 24 pinest, mivel havernak kölcsönadtam a spéci hómméd szétszedőmet, és könnyebb volt meghajlítani egy ilyet, mint elmenni csak ezért a halálf@szára (18. kerületbe
)
-
-
Henk
veterán
válasz
No-kia #18274 üzenetére
Én inkább hosszabbítókat vettem és azt harisnyáztam, árban nem biztos, hogy olcsóbb, de így a táp maradt eredeti állapotába. Nálam a gari miatt fontos, meg ha eladom akkor is megmaradtak a harisnyázott kábelek. Hosszabbítók csak 30cm-ek, ott harisnyából kevesebb fogy.
Ha mindent akarsz harisnyázni akkor azért több méret is kell. Sata-ra csak nagyobb megy rá + hozzá a zsugorcsövek. -
*HaYha*
aktív tag
De csütörtökön meg is volt
Este 5 kor becsusszant a postás, de kinek volt ideje még munka mellet is fényképeket felrakosgatni ?
Most jutottam egy kis szabadidőhöz..
Monitor: Egyenlőre ez most bőven jó, a következő projekt a vinyó lesz, ugyanis ez a 160-as samu eléggé kattogós kedvében van már
Utolsó pörgéseit tolja szerintem
És amúgy is ez a monitor rohadt jó játékra.. Gyönyörű képe van, és nem beszélve arról hogy nagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest